Şimdi Ara

Steam Türkiye'de server barındırmaktan acizmi. Sürekli yüksek ping ile oynuyoruz. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pingim düzelmişti tekrar arttı. Şu an 120 MS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan KILINÇOĞLU

Pingim düzelmişti tekrar arttı. Şu an 120 MS.

ben mm 110 pinge sukur namazına yatıcam hacı,faceit giriyorum 60 ping elim ayağım birbirine giriyor,9 aydır oynuyorum aktif sekilde mm 90 altı hiç görmedim
  • 60-70 ping iyi diyenler neyin kafasında acaba? Hiç mi hayatınızda 5-20 arası pingle oynamadınız? Ha eğer P90 çekip Allah ne verdiyse ateş ediyorsanız sizin için pek bi önemi yoktur zaten. Ama aim'i timing'i iyi olan ve iyi oyuncularla oynayan adam için 60-70 pingle 20-30 ping çok farkeder. 90-100 pinglerden hiç bahsetmek istemiyorum bile ama maalesef genelde bu şekilde mm oynuyoruz. Misal awp vs awp de önce ben sıktığım halde benim ölmem gibi. Ama görünen o ki bu şekilde oynamaya devam edeceğiz. Umarım bir sürpriz olurda Türkiye serverları açılır ya da en azından Yunanistan-Bulgaristan gibi komşu ülkelere.
  • Oyuna giresim gelmiyor şu ping yüzünden.
  • Ben 50-60 pıngle oynuyorum ttnet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz açalım csgo serverını .d
  • Konuyu güncelleyeyim arkadaşlar. ORIS adlı operatör oyun sektörüne girecekmiş ve oyuncuların ping süresini 10/20 ms arasında garantileyeceği bir hizmet satışına başlayacakmış. Çalışan arkadaşımdan duydum. Şu bir iki sene içerisinde herşeyi tamamlanacakmış. Oyuncların tercih edeceği tek operatör olacaklarmış. Umarım olur :)
  • btlck B kullanıcısına yanıt
    İmkansız gibi birşey. Kimseye ümit vermeye gerek yok. :) sunucular uzak. Uzak olması da sorun değil bizim çıkışlar eski. O yüzden bana imkansız gibi geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valve Türkiye serverinden önce 128 tick server açsın bence o daha önemli.
    Çünkü interneti iyi olan en kötü ihtimal 70 pingle oynuyor bu da çok kötü bir değer değil.
    Tick 128 olsa daha akıcı bir oyun olur.
  • Zamanında denendi ama nedense vazgeçildi.Casual sunucular denendi tabii ki ilk etapta ancak yeterli doluluk sağlanmadı ki devam etmedi benim düşüncem.Devam etse competitive gelirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.