Şimdi Ara

Steam Türkiye'de server barındırmaktan acizmi. Sürekli yüksek ping ile oynuyoruz. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benm ping skıntım yok ama size destek olmaya hazırım sonuna kadar haklısnz beraberlik olmadıkca diğer ülkeler gbi bişey basaramayız ..
  • Bunda biraz ülkenin girişimiyle alakalı sorun var bence yoksa oyun dünyasında en çok para kazandıran ülkelerden birisiyiz buna eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1242

beyler benm ping skıntım yok ama size destek olmaya hazırım sonuna kadar haklısnz beraberlik olmadıkca diğer ülkeler gbi bişey basaramayız ..

En büyük problem bu ya. Kimin de var sorun kimin yok. Neye göre acaba?
  • zerre kadar uzulmuyorum turklerin su oyunu oynayamamasina. hadi naş diyorum içimden tabii. :) insan gibi oynayanlarin sorunu cozulur umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mm atışımda her zaman max 75 ile oynamaya başlıyorum.

2.-3. Maça bi giriorm gene 80-90.

Zaten 75 bile görünce oh be dünya varmış diyorum.

Saçmalık tamamen zaten yeterince soğuduk be beyler. Bet işlerine vs giriorm. Artık oyun oyun olarak sarmıyor.

• smileadsl kullanıyorum ist/bahçelievlerdeyim 16 mbit bağlantı. dün gece aldığım SS. tabi saatlere göre farklılık gösteriyordur.50-60 ortalama pingim.

Edit: Gerçek ping skor tablosundakimi yoksa netgraph komutunun gösterdiğimi?

https://s24.postimg.org/gwfz079bp/730_screenshots_20160413031843_1.jpg
     Steam Türkiye'de server barındırmaktan acizmi. Sürekli yüksek ping ile oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 13 Nisan 2016; 12:18:36 >

• CS de Steam de sıkıntı yok türk internet sağlayıcı kurnaz tilki dolandırıcı şirketlerinde sıkıntı var aldıkları paranın %1 i yatırım yapıp hizmet vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkoc00

CS de Steam de sıkıntı yok türk internet sağlayıcı kurnaz tilki dolandırıcı şirketlerinde sıkıntı var aldıkları paranın %1 i yatırım yapıp hizmet vermiyorlar.

Turknet kullanıyorum 60ms en fazla70 tabi çalışma yaptıklarında 170 200 arası gayet memnunum parası açısından ucuz :)

• Sadece Türkler için mi server kuracak. Avrupanın stratejik konumu ve kalitesinden dolayı kuruluyor.Türkiye'ye server kursa sadece Türkiye'ye ve balkanlardaki kişiler en iyi şekilde yararlanır. Suriye,ırak,iran,arabistan,ermenistan vs gibi komşularımızda bu oyun kitlesi çok çok az olduğu için gereksiz maliyet.Ama avrupada olan bir sunucu avrupa ve çevresindekiler çok rahat ve en az adilsizlikle yararlanabilirler.Ayrıca serverlar zaten 64 tick. Sen arabistan serverına girsen pingin 150 olsada 128 tick karşılığı en fazla 40 pingtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

ESEA'da bot kaynıyor alacaksan aklında olsun CS GO community hiç olmadığı kadar toxic 1.6 ile boy dahi ölçüşemeyecek kadar pis bir kitle.

ESEA'da 2 ay oynadıktan sonra şunu hissediyorsun "Ben buna mı para veriyorum birader".

Diyeceksin o zaman ne yapalım, valla bu sorunun cevabını bilsem ben onu yapacağım zaten.

Hocam zaten benim oyuna para verdiğim yerde bir de esea da az pingle oynamak için para vermem saçma değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: logistics

zerre kadar uzulmuyorum turklerin su oyunu oynayamamasina. hadi naş diyorum içimden tabii. :) insan gibi oynayanlarin sorunu cozulur umarim.

Sen Türk değil misin birader ?

• Ben superonline fiber kullanıcısıyım İstanbuldayım 30-60 ping arası alıyorum ama bir duyuru başlatılırsa destek oluruz tabii.

• Redditte bununla alakalı bi konu vardı.İngiltere'deki yüksek pinglerden dolayı Gaben'a mail atmıştı adamlar, daha sonra çözülmüştü sorunları.
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle burayada sunucu açmalı ancak isveçe sunucu açmalarının sebebi çoğu firma gibi soğutmayı ucuza getirmek için hocam isveç bu konuda nimet denebilir makineler nem toz ve sıcaklık olarak en iyi noktalardan biri olduğu için isveçe daha çok sunucu açılıyor.
  • ruslarla oynamamanın bi yolu varsa ben de destek vereyim buna :D lanet ettim adamlardan. gerçi bizimkiler de lanet etrirmiş, elin rusu türkçe küfür ediyor.
  • ping sorunu 1 yıla yakındır var. geçtiğimiz sene ağustos aylarında falan başladı ve bir daha düzelmedi.

fiber internetin yoksa işin yaş.

dün karşıya 5 kişi geldi norveçten isveçten oynayan, adamların pingi 5-7-10. bizim 80 90. özellikle awp ile şansın yok o adama karşı.
  • alistik artik yuksek pingle oynamaya. dusuk ping olunca oynayamiyorum cok akici oluyor
    :/

• Arkadaşlar sıkıntı maalesef ülkemiz servis sağlayıcılarında.

Sivas'ta 50mbit fiber ile bağlanıyorum.Bugüne kadar aldığım en düşük ping 39(net graph ile 46 ms) en yüksek ise(en yakın sunucuya en yüksek) 180ms oldu.Burada Avrupa'da veya Steam sunucularında sıkıntı yok.Yurt dışı çıkışlarımız iyi olsa kayıpsız en kötü bağlantı max 80ms olur.En iyi bağlantı İstanbul 'da 30 lara kadar düşer.Benim bulunduğum yerden Vİyana 'daki herhangi bir sunucuya normal şartlarda pingim olması gereken maximum 54ms.

Şimdi bunları neden anlatıyorum.Sen ülkeden dış bir sunucuya tek bir PC ile zor bağlanıyorsun.Senin ülkende kurulacak sunucuya başka ülkeden nasıl bağlanacaklar?Kaldı ki Türk vatandaşı olarak yabancı ülke vatandaşları ile rekabeti girmeyi seven bir yapıya sahibiz.Onlarla oynamak için yine onları sunucularına bağlanacaklar.

En güzeli AKK kampanyasına benzer yeni bir kampanya oluşturmak.

EDIT:Bir de şu var.Adamlar Dubai'den Viyana'ya 102 ms ping alıyor bazen biz bunu bile alamıyoruz.Daha dün 106ms ile oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 9 Ağustos 2016; 10:17:42 >

• LOL oynarken de almanya frankurtta serverlar yanlıs bilmiyorsam 45-50 arası (47 sabit genelde). 50nin üzerini gormedım kaç senedir, cs oynarken de yine avrupa sunucuları neden aynı pingi vermiyor orası sacma değil mi?
    60-80 arası değişiyor ping csgo da, superonline fiber kullanıyorum.
  • Türk sunucusu açılsaydı bile ben yine de 100+ pingle avrupa sunucularında oynamayı tercih ederdim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.