< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 24 Ekim 2015; 22:11:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 24 Ekim 2015; 22:11:17 > |
Kasmayın böyle bişey olmaz valve Dünya'da kullanıcıyı 0 ipleyen şirkletlerin en başında geliyor. Bırakın TR'de Romanya'da bile sw açmaya yeltenmez bu oyunda 12 steam'de 10. senemi geride bıraktım ne oyun ne de steam bu sw konusunda adım ilerleme yapmadı.
2000'lerin başında 1.6 oynarken de yabancı takımlar 50 üstü ping'i kabul edemeyiz derken biz 70-80 arasına fittik yapacak bişey yok. Welcome to the Turkey. Şimdi ise 80 pinge duacıyız bunun sebebi ne ttnet ne de başkası bunun sebebi TİB defalarca söyledim Türkiye'nin yurtdışı çıkışlarında sorun var yurt dışı kaynaklı veriler gelirken veriler protokellerde değişime uğrar bu isterse alışveriş sitesi olsun isterse cs go verisi hiç fark etmez Türkiye'nin bu çıkış protokolleri sorunlu çok fazla filtre var açıkçası. Bunun yanında 2008'den beri yenilenmeyen bir altyapıya sürekli abone girişi yapılıyor ki bu da ayrı bir sorun. Türkiye böyle bir ülke ben uydunet kullanıcısıyım oyunda ping'im 85-90 sabit uzun zamandır bunun yanında televizyonum slayt şov gibi sürekli takılıyor bir çok kullancıdan da aynı tatavayı duydum ama bişey yapabiliyor musun hayır. Aboneliğini kapattırmak istersen de taahitin daha bitmedi deyip para kesmeye çalışıyorlar bir Avrupa ülkesinde olsa o şirketin batması 10 gün sürmez adam hizmet vermiyor ama fatura kesiyor bu zorbalık düzninin olduğu hiç bir ülkede işler yürümez. Bakın bu benim bundan aylar önce açtığım bir konu içinde ne bir hakaret be bir şey var minimum 3 ay oldu konuyu açalı, boş muhabbet de yapmadım verilerle vs kanıtladım bütün uydunet konuşmalarımı vs paylaştım bugün haber geliyor mesajınızı sildik diye adminden "Neye istinaden ?" tabikide cevap gelmeyecek belki komple banlarlar da sıkıntı değil açıkçası. İçinde bulunduğumuz forum bile kullanıcısına açıkçama zorunlşulşuğu hissetmeyen belirli şirketlri korumak için gerektiğinde haksız hukuksuz iş yapan bir güruh. Gelip sıkıntısını teknik veriler ile anlatan adamın mesajını siler ama burda polis kimliği ile 6 aydır adam dolandıran adama ip ban atamaz. Bu işler bu ülkede böyle yürüyor beyler, yapacak bişey yok. Köhneleşimiş, kireç tutmuş bir düzen. http://forum.donanimhaber.com/m_101304339/mpage_2/tm.htm |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 24 Ekim 2015; 22:44:08 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 24 Ekim 2015; 22:51:59 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armadillo dalagı -- 24 Ekim 2015; 23:18:01 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|