Şimdi Ara

Steam üzerinden para kazanma - ticaret rehberi [2. GÜNCELLEME] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
40
Favori
91.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

evet sadece türkiyedeki kullanıcılara verebilirsin. 2 hafta içinde iade etme hakkın var iade edebilirsin

Evet öyle görülüyor.Ticaret yapacaktım ufaktan ek gelir olsun diye oda yalan oldu.E diğer ülkelerde de böyleyse onlar nerden global gift bulup satıyor arkadaş. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sattik falan ok ama steamdeki parayi nasil çekicez?

• Steamden Gerçek Para İle Oyun alınır ama bedavaya alınan oyunlarda vardır.gerçek parayla aldığınız oyunları G2A gibi bazı sitelerde satabiliyorsunuz.ve o sitelerden daha ucuzada alabiliyorsunuz oyunları.G2A'ya
    www.g2a.com
    Buy & Sell Online: PC Games, Software, Gift Cards and More on G2A.COM
    https://www.g2a.com/r/steamucuzoyun
    bu linkten ulaşabilirsiniz.

• hesabıma 400 attım nsıl değerlendreblrm arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kaka3434

hesabıma 400 attım nsıl değerlendreblrm arkadaşlar

güzel indirim bekle . mesela cs go , payday2 , skyrim gibi oyunlar ucuzken al depola sonrada sat indirim fiyatının 3 5 lira üstüne .
  • mrb arkadaşlar hesabımda 1256 tl var onu nasıl nakite cevreblrm oyun alıp nereye satablrm
  • slm hesbımda 1256 tl var onu nsaıl değerlendrblrm
  • Hocam ben steam hesabımı satmak istiyorum ama bunun için karşılıklı bir güven ya da güvenilir aracı bir site lazım. Bildiğiniz bir yöntem var mıdır bunun için ?
    Hesabın içindeki oyunlar şuan 750$ değerinde.Dota 2 ve Cs:Go orta seviye rütbe/mmr.Oyunların çoğu kaliteli.600 TL taban fiyat düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaka3434

mrb arkadaşlar hesabımda 1256 tl var onu nasıl nakite cevreblrm oyun alıp nereye satablrm

Cs goda item alıp opskin aracılığı ile satabilirsin

• Steamda indirim de olan bir oyunu alıp indirim bitince satmak istiyorum. Gift olarak almak istiyorum oyunu ki bildiğim kadarıyla "kendime al" deyince kalıcı olarak sen de kalıyor. Gifte tıklayınca arkadaş listesi çıkıyor doğal olarak. Tam olarak istediğim şu, oyunu alacağım bana oyun anahtarını gönderecek ve indirim bitince oyun anahtarını satacağım. Bu nasıl oluyor tam olarak bununla ilgili çok birşey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

• Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steame oyunlar dahil yaklaşık olarak 2000tl para harcamışımdır.Kütüphanemde hem bayağı oyunum var;hem de şu an bayağı pazar için item,eşyalarım bulunmaktadır.Pazarda satabileceğim yaklaşık şu an 2000tl lik item ve kutularım var.Şu anda pazardan alım için uygun bir zaman olduğunu düşünüyorum.Özellikle de H1Z1 kutularının bayağı kar getireceğini düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.