Şimdi Ara

Steam VPN ile Download sorun yaratır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın nereye açacağımı bulamadım.

Steamden normal olarak bir oyun almıştım (TR STEAM) ancak indirmek istediğimde oyun bölgenizde erişilemez diyor. (ALMANYA)

Bende VPN ile bağlanıp indiriyorum bir problem yaratır mı?

(Oyun VPN ile bağlanmadan tr hesabından aldım ancak indirme konusunda izin vermiyordu)

• Oyun bölge kısıtlamalı sanırım ban vs. olmaz ama online bazlı bir oyun ise uğraştırır solo bir oyun ise girerken vpn aç bitir çok kafaya takma yani.

Zamanında bölgesel kısıtlama olmadan hesabıma farklı bölge bazlı alınmış oyunlar eklemiştim şimdi onlar bu kısıtlama öncesi alındığı için bana ip bazlı sorun yaratmıyor ama sende sadece indirme ve giriş anında sorun yaratır o kadar.

Multi tabanlı ise sadece gir çık ve vpn aç derken ping sorunu yaşama ihtimalin belki olur onun harici bir sıkıntı yaratmaz.

Ama tabi ki bunun bir hiç riski yoktur diyemeyiz..
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Hocam single player bir oyun. Hayır oyunu sapa sağlam indirdim ama vpn le bile giremiyorum bir gariplik oldu 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Hesap detaylarına tıkla oradan satın alma geçmişine bir gir bak oyunun bölgesel kodu nedir.

Hangi kod ise o bölge üstünden vpn ile steam açıp oyuna girmeyi dene sorunsuz açması lazım.
  • Üst üstte oldu yeri değişmiş bakman gereken yer hesap detayları - Lisans ve ürün anahtarı aktivasyonlarını görüntüle kısmı.

Oradan eklene oyun farklı bir bölge ise kodu belli olur.
    Hocam sadece yanında steam mağazası yazıyor kod mevcut değil

• Broon kullanıcısına yanıt
    Steam ile iletişime geçin derim oyunu steam üstünden almışsın ben ilk başta kod bazlı alınan bölge kısıtlamalı oyundur diye cevap vermiştim.

Şayet steam üstünden alınmış ise genelde global key olur çok nadir bazı özel indirimli oyunlarda sadece tr bölgesinde oynanır ibaresi bulunmakta.

Sizin iki seçeneğiniz var ilki steam ile iletişime geçmeniz veya oyunu yakın zamanda almışsanız zaten hiç oynamadınız sanırım, direk geri iade edip tekrar almanız. Tabi bunları oyunu indirimli alıp almadığınızı bilmeden söylüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Teşekkürler hocam. Durumu şöyle açayım. Oyunu steam hesabım üzerinden aldım. Oyunun adı Sleeping Dogs: Definitive Edition oyunun edition olduğuna bakmayın kendi oyunu kaldırılmış sadece bu sürümü steam Tr de mevcut. Almanya’da ki ise kendi orijinal sürümü duruyor bu sürümü yok. İp adresi Almanya olduğu için steam Almanya oyun mağazasında olmadığından giremiyorum. Olay biraz böyle karışık en kötü döndüğüm de oynarım da baya hevesle almıştım indirimden ona üzüldüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.