< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Ocak 2024; 22:1:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Steam, Windows 7 ve 8 desteğini sonlandırdı (2. sayfa)
-
-
win10 akar 11 için hala çok yol var.
-
Bilgisayar eski windows 8.1/10 da felç oluyor hiçbir şekilde kullanılmıyor linux lubuntuda rahat ediyorum ama onunda program desteği cok az
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz senden razıyız 7.
Odunun bol olsun 8!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8.1 le dımdızlak kaldık ortada. win 10 son sürümleri kasıyordu lıght sürüm falan kursak iş görür mü yoksa yine rami sömürür mü acaba ?
-
steam belasını arıyor. gaben silkelen ve kendine gel.
-
Win 10 ile devam bir süre daha. 11 e geçmek için 2025 yılını bekleyeceğim şahsen az daha toparlansın büyük güncellemeler ile. Ki win 12 çıkacakmış bu sene zaten. Bu ne hız biraz fazla hızlı gidiyorlar delik deşik işletim sistemlerini az daha ilgi gösterseler hatası minimum işletim sistemi olsa daha iyi olur.
-
windows 10 ile windows 11 desen iyiydi windows 8.1 pro candır.
-
-
yani ?
-
windows 11 pro kullanıyorum 1 yıldır hiç sıkıntı yok.
-
Sana göre olmayabilir dostum ben çok sorun yaşadım o kadar güncellemeye rağmen hala buglar var ve stabil değil ayrıca görünütüsüde hiç hoşuma gitmedi macOS kopyası olmuş win10a geri döndüm win11 ile gram keyif alamadım pcden kullanıcıdan kullanıcıya değişir.
-
stabil değil anakart işlemçi değiştirdim format bile atılmadan kullanmaya devam ettim windows 11 en iyisi değil fakat windows 8.1 pro ile windows xp gibi sistem bir daha gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Ocak 2024; 22:25:44 > -
8.1 bende seviyorum ama istemeyerekte olsa 10 kullanıyorum ha destek verilse hala 7ye geçerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X