Şimdi Ara

Steam yada DVD oalrak Oyun Satma Mümkünmü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1 ay önce aldığım CODAW oyunu var ve ben bu oyunu kullanmıyorum steam hesabımda yanı şöyle söyliyim oyunu Vatan Bİlgisayardan aldım 119 TL ye pcme kurdum oyunu kurarken steam hesabıma kurdu. 1 kere girdim 10 dk oynadım bidahada girmedim. benim bu oyunu satabilme imkanım varmı dvd olarak yada steam üstünden steam hesabımıda komple satabılırım öenmi yok ama bu yasalmıdır hiçbir fikrim yok biri aydınlatırsa sevinirim. Yani demek istediğim ben bu CODAW oyununun Orjınal DVDlerini başka birine versem kendi pcsıne kurup oynayabılırmı?

• Steam hesabını satabilirsin. DVD'si elinde kalır sadece. Keyi hesabına tanımladığın için artık bir değeri yok. Yasal olarakta herhangi bir sorun çıkmaz forumda hesabını satan yüzlerce kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakSocket -- 5 Nisan 2016; 11:56:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dvd artık bir işe yaramaz. Oyunu satmanın tek yolu hesabını satmak.
  • Cevap için teşekkür ederim. Bildiğiniz bir site varmı steam hesabımı satabileceğim ve birşeydaha sormak istiyorum. Resimdede gösterdim değeri bu yazıyor ama benim steamımda ücretli olan codaw - cs-go ve speedrunners oyunları var ve cs-go vac banlı bi sorun cıkarmaz değil mi? sizce kaça satmalıyım?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Steam yada DVD oalrak Oyun Satma Mümkünmü?

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_724/tt.htm
    buraya ilan açıp steam hesabınla satabilirsin
  • Vac banlı hesap satabilen varsa satarsın ama sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimli fiyat 65 lira olduğuna göre normalde satabileceğin fiyat en fazla 40 liradır ama vac banı hesaba katarsak belki 20 lira verirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.