Şimdi Ara

PC Oyun'larından (((SES))) dosyalarını almak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Ben BATMAN ARKHAM ASYLUM un içindeki çeşitli ses dosyalarını almak istiyorum müziktir menü sesidir bunun gibi şeyler. Nasıl alabilirim ve mp3 formatına çevirebilirmiyim ???

• Oyunun kurulu olduğu dosyaya gir orada ''sound' yazar kurcala oraları bulursun. Bunlarıda mp3 formatına çevirmek için Total Video Converter'i kurman gerekhttp://www.inndir.com/-32275p.html
  • ses dosyalarını bulamazsan. pc den çıkan sesi kaydedebilirsin. aimp2 nin ses kaydedicisi işini görür
  • bir çok oyunun ses dosyaları alınabiliyor... mesela age of ların birinde direk vardı titan questte .arc uzantılı dosyayı bir yere başka programlar ile çıkararak alıyordun vs. fakat her oyunda farklıdır bu google'dan ingilizce olarak arama yaparsan sonuca ulaşırsın ben 1-2 oyunun müziklerini almıştım böyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

bir çok oyunun ses dosyaları alınabiliyor... mesela age of ların birinde direk vardı titan questte .arc uzantılı dosyayı bir yere başka programlar ile çıkararak alıyordun vs. fakat her oyunda farklıdır bu google'dan ingilizce olarak arama yaparsan sonuca ulaşırsın ben 1-2 oyunun müziklerini almıştım böyle :)

hatta bazı oyunları soundtrack albümleri bile çıkıyo internette nfs mesela :)
  • arkadas kısa fılımle ugrasıyor olabılır, o yuzden muzık degıl efek lerıde almak ıstıyor sanırım, bende cok kulanmıstım,kulanıyorum halen kısa fılımlerde ancak yenı oyunların dosyalrı eskıler gıbı dedıl kendı formatında dosyalar var artık, hatta tek bır dosya olanalrı var sounds ların ıcınde, onarın acılımı nasıl yapılıyor?
  • Aynen ben menü sesi, jokerin anons sesi birkaç ses falan almak istiyorum fakat tüm dosyalar UPK uzantılı ve çeviricisi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.