Bildirim
STEAM $ yuklesem otomatik TLye mi donusecek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zamanında 100$ gibi bir steam cüzdan kodunu yüklemiştim hesabıma. Güncel kur ile TL olarak gelmişti diye hatırlıyorum. İp adresiniz yurt dışı gözüktüğü için farklılık olur mu bilmiyorum. -
bilgilendirme iicn tesekkur ediyorum, zaten turkiyeye de ugruyorum olmadi teamviewer ile evdeki pcye baglanir oyle aktive ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: TheGermanEngineer_99
bilgilendirme iicn tesekkur ediyorum, zaten turkiyeye de ugruyorum olmadi teamviewer ile evdeki pcye baglanir oyle aktive ederim
Steam mağazanız ip adresinizden dolayı başka bir kura dönüşse de steam'e gerekli belgeleri atıp Türk vatandaşı olduğunuz için Türk lirası olarak kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Sohbet ettiğim birkaç kişi öyle kullanıyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X