Şimdi Ara

Steamden Oyun Alıp Oynamama Hastalığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanırım bu hastalık az biraz ekonomik özgürlüğe sahip olan her keste var.

Steam dolara dönmeden önce oyun bitirme oranım %67 idi! Üç oyundan birini oynamıyordum.

Dolara dönme mevzusu olunca 300 e yakın oyun aldım ekseriyetle tüm seriyi.

560 oyun var hesabımda! Oyun bitirme oranım %41 şuan. Oynayacak çok oyun var ama eskisi gibi zamanım yok.

Yeni çıkan oyunlar da engel oluyor B.G 3 ü 6 aydır oynuyorum bitmedi mesela =) Daha sırada Gad of war ve Horizon var

• Bende de Steam dışında oyun oynayamama durumu var. Sanki gamepass'ten falan oynarken boşa emek harcıyormuşum gibi geliyor. Bir oyunun Steam kütüphanemde olması, arada açıp oynanış sürelerine bakmak, toplam başarım sayısını artırmak, profil seviyesi kasmak... Hepsi güzel hissettiriyor. Steam benim için sosyal medya gibi bir şey olmaya başladı.

• Kalemistik kullanıcısına yanıt

bende de var o hastalık.

• Yalnız değilsiniz bende daha beteri var Black Ops 6 Gamepass'de var mesela arkadaşlar denemek için bari al indir bak diyor ben yine steam üzerinden aldım :)
    Steam'de şöyle birşey de var, en azından üç beşte olsa oyunu oynayıp bitirnce kart düşüyor onları pazarda satıyorsun en azından hesapta 3-5 dolar birikiyor. Ve dediğiniz gibi başarım kasmadır oynanış süresine bakmadır Steam Level seviyesi vs. başka platform bana boşa vakit kaybı geliyor.
    Mesela Assassin’s Creed serisini hep Ubisoft Launcher ile oyandık Steam'e gelse keşke diyorum galiba bundan sonra çıkmaya başlayacak steam'da da öyle bir haber okumuştum. Arada sırada da olmayan oyunları da mecbur hangi platformdaysa ordan oynuyorum zaten, Alen Wake 2 mesela Epic üzerinden, ama Epic'de bi tık Steam gibi olduğu için o da bana boş gelmiyor, bana en çok boş gelen ubisoft battle.net vs.
    Aslında bunun cevabı steam'a alıştığımız için başka birşey değil. Galiba Beyin herşeyi tek bir yönden yönetme dürtüsüne gidiyor ondan oluyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 6 Kasım 2024; 16:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynısını hissediyorum. Steam haricinde diğer platformlar bana crackli oyun oynuyormuş hissi veriyor. Steam de başarım ve kart düşürme olayları hazzını aldıkdan sonra. Diğer platformlar çöp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.