Herkese iyi günler Yaklaşık 6 7 yıldır ko oynamıyorum ama icimde hep bir özlem vardı ara ara forum ve vidyolardan takip ederdim Ardream karakter oynamayı düsünüyorum. Eski tadı vermeyeceğini biliyorum fakat 2 arkadaş tekrar baslamaya karar verdik. Öyle eskisi gibi 7/24 değil de günde 4 5 saat vakit gecirmek icin oynayacağız. İçimizdeki hevesi bitirse yeter zaten.
Sorulara gelecek olursak Sizce nasıl para kasabiliriz ticaret yapacak kadar sermayeyi nasıl biriktirebiliriz ? DC pre ile maden kazıp para kasılır mı gerek monster stone denen zımbırtı gerek kutularla? DC pre almalı mıyım yoksa bronze yeterli mi?
başlamaya diyecek arkadaşlara ithafen; yukarıda da belirttiğim gibi eski tadı vermeyeceğini biliyorum zaten ama icimdeki ukteyi bitirse yeterli
Görüş ve önerileriniz için teşekkürler
dc preyi 80 olduktan sonra alırsın
madenler kutu ve fragment vermiyor artık ts ve ms atıyor sadece
[A]narchy
kullanıcısına yanıt
59a kadar kasacağım zaten. yani bronze yeterli diyorsunuz? peki nerede farmlayabilirim biraz sermaye kazanmak icin
sipidik
kullanıcısına yanıt
59 3-4 saatte olunuyorda ardream yok steamkoda.
quote:
Orijinalden alıntı: sipidik
59a kadar kasacağım zaten. yani bronze yeterli diyorsunuz? peki nerede farmlayabilirim biraz sermaye kazanmak icin
59 lvl karakter için çok zor para kazanmak 1-2 gb çekip ticaret yapıcan para kasma slotlarının %99unda +75 okçu olduğu için kutu alamassın
steam koda ardream yok.ben 2 gb yükleyip şansımı kutularda denedim güzelde oldu.para kascaksan mantikor kesicen çöp yağıyor.bence dc alma bronze al ilk ay + loot al.seri kasılın.zaten pre yoksa aynı ip den 2 hesap oyuna giremiyorsunuz.ms ler de bug vardı düzeldi baya old düşerse sağlam para gelir.