Şimdi Ara

steamko hakkında öneri gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 6 7 yıldır ko oynamıyorum ama icimde hep bir özlem vardı ara ara forum ve vidyolardan takip ederdim
    Ardream karakter oynamayı düsünüyorum. Eski tadı vermeyeceğini biliyorum fakat 2 arkadaş tekrar baslamaya karar verdik.
    Öyle eskisi gibi 7/24 değil de günde 4 5 saat vakit gecirmek icin oynayacağız. İçimizdeki hevesi bitirse yeter zaten.

Sorulara gelecek olursak
    Sizce nasıl para kasabiliriz ticaret yapacak kadar sermayeyi nasıl biriktirebiliriz ?
    DC pre ile maden kazıp para kasılır mı gerek monster stone denen zımbırtı gerek kutularla?
    DC pre almalı mıyım yoksa bronze yeterli mi?

başlamaya diyecek arkadaşlara ithafen; yukarıda da belirttiğim gibi eski tadı vermeyeceğini biliyorum zaten ama icimdeki ukteyi bitirse yeterli

Görüş ve önerileriniz için teşekkürler

• dc preyi 80 olduktan sonra alırsın

madenler kutu ve fragment vermiyor artık ts ve ms atıyor sadece
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    59a kadar kasacağım zaten. yani bronze yeterli diyorsunuz? peki nerede farmlayabilirim biraz sermaye kazanmak icin
  • sipidik kullanıcısına yanıt
    59 3-4 saatte olunuyorda ardream yok steamkoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

59a kadar kasacağım zaten. yani bronze yeterli diyorsunuz? peki nerede farmlayabilirim biraz sermaye kazanmak icin

59 lvl karakter için çok zor para kazanmak 1-2 gb çekip ticaret yapıcan para kasma slotlarının %99unda +75 okçu olduğu için kutu alamassın
  • steam koda ardream yok.ben 2 gb yükleyip şansımı kutularda denedim güzelde oldu.para kascaksan mantikor kesicen çöp yağıyor.bence dc alma bronze al ilk ay + loot al.seri kasılın.zaten pre yoksa aynı ip den 2 hesap oyuna giremiyorsunuz.ms ler de bug vardı düzeldi baya old düşerse sağlam para gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.