Şimdi Ara

SteamKO Valkry - Bahamut - Gryphon Armor'lar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiginiz uzere bugun gelen guncelleme de PUS'ta yeni olarak Armor Set ve Pathos Gloves geldi .

Eski oyuncu olarak 4 gozle " Valkry Armor " beklerkern magazada goremeyince uzuldum ancak imdadima " Minerva's Coupon " yetisti

Sizde benim gibi Valkry Armor istiyorsaniz , PUS'tan (100 KC daha ucuz ) MİNERVA COUPON alarak , valkry set dizebilirsiniz ...

Yapmaniz gerekenleri ozet geceyim

1. 999 Knight Cash satın alın
    2. PUS uzerinden Minerva Coupon Satın alın ( Normal Setten 100kc daha ucuz)
    3. Kuponu kırdırmak icin Maradon merdivenlerinden cikip , sol'a donun
    4.Kayra'dan " Exchange Minerva Coupon " seçin
    5. Bir Helmet ve bir tane de Armor sahibi olacaksiniz
    6. Bu itemleri , hemen yanda olan Hemes'ten Exchange ederken - VALKRY ARMOR - secin

Valkry Set'iniz hayirli olsun , HP veya DEF vs tercihiniz size ait :) Ufak bir oneri ise HP olacaktir benden

Sormak istediginiz bir sey olursa : CYPHER 'da ASLANHAN'a PM atabilirsiniz :)

Zevkle yardimci olurum !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç kc hocam? Bide pazara ne kadar sürede konuluyor 30 gün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

Kaç kc hocam? Bide pazara ne kadar sürede konuluyor 30 gün mü?

Normalden 100 Knight Cash daha ucuz , 999 kc , basta da yazdigim gibi

• Dostum peki süreleri nasıl ?? PUS da açıklama kısmında bahamut için 60 days yazıyor ama daha net bir bilgi alabildiğim insan bulamadım Gryphon için ise herhangi bir açıklama yapılmamış bizde walky bekliyorduk şu anda sabah sabah yüzümü güldürdün hemen alıp deniyecem yapmayı inşallah olur.Şimdiden teşekkürler bu konu paylaşımı için iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St0ya

Dostum peki süreleri nasıl ?? PUS da açıklama kısmında bahamut için 60 days yazıyor ama daha net bir bilgi alabildiğim insan bulamadım Gryphon için ise herhangi bir açıklama yapılmamış bizde walky bekliyorduk şu anda sabah sabah yüzümü güldürdün hemen alıp deniyecem yapmayı inşallah olur.Şimdiden teşekkürler bu konu paylaşımı için iyi oyunlar.

İki aygecerli oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler.Valla çok tatlı oldu :D
     SteamKO Valkry - Bahamut - Gryphon Armor'lar Hakkında
  • Hocam üzerindeki setten istiyorum. Hangilerini pustan satın alabilirim? Warriora en cok yakısan üzerindeki :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: remreozturk

Hocam üzerindeki setten istiyorum. Hangilerini pustan satın alabilirim? Warriora en cok yakısan üzerindeki :D

Dostum aynen arkadaşın anlattığı gibi yaparsan bunu elde ediceksin . walkryie olarak seçiceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.