Ben yaklaşık bir buçuk hafta önce gaza gelip steamos kurmaya karar verdim bilgisayarda. Aslında nvidianın ''nvidia sürücüsü çalışmayı durdurdu ve bu durumdan kurtuldu'' hatası beni bunu yapmaya zorladı. SteamOS kurdum iyi güzel oyunumu oynuyorum ama bilgisayarda başka hiç bir şey yapamıyorum. Linux arayüzünü aktifleştirdim. Araştırdığım kadarıyla debian-wheezy sürümüymüş. Tarayıcıda flash player yok linux için olanı yine de o işletim sistemine yükleyemiyorum dolayısıyla tarayıcıdan çok fazla bir şey yapamıyorum.
Elimde DELL'in vermiş olduğu windows 7 dvd'si var ama ilk kez çalıştırırken cd/dvd den çalıştırmak için bir tuşa basın dediğinde ben bir tuşa basmamıştım o süre oldukça da kısaydı sonrasında linux açılırken açma tuşundan bilgisayarı steamos açılmadan kapatmıştım bilgisayarı. Ondan sonra her defasında dvdyi taktığımda bana ''this product is covered by one or more of the following patents'' hatası veriyor ve cd/dvd den windows 7 diskimi kuramıyorum.
Bilgisayarım DELL XPS L502x ama eski model yani i7 2630QM GT 540m olan modeli.
SteamOS i flash belleğe kurup yüklemiştim bilgisayara. Acaba tekrar windows 7 yükleyebilmem için yardım edebilir misiniz ? Bu konuda tecrübeli insanlardan yardım bekliyorum
Ne gibi bir yardım istediğinizi pek anlayamadım, biraz açmanız mümkünmüdür acaba?
Windows DVD'iniz bozuk olabilir. Farklı bir DVD ile denemeniz faydalı olabilir.