Şimdi Ara

Steelseries Arctis 1 Wireless Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar birkaç gün önce amazon trden arctis 1 wireless aldım. Ürünün basları çok cansız ve dipte sürekli bir tsss czz sesi var. Ekolayzer ile artırmayı denediğimde ise cızırtı sesi her vuruşta daha da artıyor. 200 tlye aldığım jbl t450bluetooth bile daha iyi.(gerçi onda da cızırtı var ama baslarda artmıyor) 850 tl verdiğim üründe böyle bi sorunla karşılaşmak gerçekten üzücü. İade mi etmeliyim veya bu ses her kablosuz kulaklıkta var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her kablosuz kulaklıkta var hocam o, hatta kablolularda bile. Kabloluda kulaklığı taktığınız cihaza göre yine o ses çıkabiliyor ya da kulaklığın hassasiyetine göre. Çok hassas bir kulaklıksa kablolu bile olsa cihazdaki ses aktarımına karışan elektrik sinyallerinin cızırtısını duyulur hale getiriyor.

Basslarla ilgili de şöyle söyleyeyim. Ben de ilk müzik için olan bt kulaküstü kulaklık almıştım. Dip ses var tabi. Ama sesler falan çok güzel. Sonra aynı markanın kulaküstü oyuncu kulaklığından aldım. Sesler yine çok güzel ama arada bariz iki fark var. Birincisi basslar çok hafif kalıyor kulaküstüne göre. İkincisi de sahnelemesi daha iyi. Bassların düşük olması oyuncu kulaklıklarında olağan birşeymiş, çünkü tizleri bastırıp ayak seslerinin nereden geldiğini engelemesin diye. Sahnelemesi de iyi olması gerekiyorki sesin tam nereden geldiği anlaşılabilsin. Ben oyun için ayrı müzik için ayrı kulaklıklar kullanıyorum. Karakteristikleri çok farklı oluyor çünkü.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim, anlamadığım şey şu eski kulaklığım g430 hem surround olarak çok iyiydi hem de müzik kalitesi dinlediğim en güzel kulaklıklar arasındaydı baslar titretirdi. Hem fiyatı daha yüksek hem sürücüleri ödül almış diye arctis 1 wireless almıştım. Sırf kablosuz diye bu cızırtı ve cansızlık olacaksa kablosuza hiç bulaşmamak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Z. Demir Z kullanıcısına yanıt
    Bendeki kablosu mesela ama basslar dediğiniz gibi bende de zayıf. Arkadaşta Arctis 3 BT versiyonu vardı. Çok hevesle kablo ile bilgisayara takıp müzik dinleyeyim dedim bass duyamadım. Çok kısa süreli dinlemiştim arkadaşın acelesi var diye ama direkt hissettiğim o oldu. Bendeki Plantronics, bassları Arctis'e göre biraz daha fazla ama Logitech tamamen farklı bir karakteristik kullanıyor olabilir. Ama şunu da söyleyeyim başka hiçbir kulaklığımda bundaki gibi bir sahneleme deneyimi yaşamadım, hep müzik için kulaklık kullandığım için. Bazen ses kulaklıktan mı geliyor dışarıdan mı geliyor anlayamıyorum ve sağ sol ayırımı çok iyi. Başka bir arkadaşımda da Logitech kullanmıştım ama modelini hatırlamıyorum. İzolasyonu aşırı fazlaydı kendi sesimi duyamıyordum konuşurken. Belki bassları o yüzden de daha canlı veriyor olabilir. Bendekinin izolasyonu çok kötü ama zaten evde izolasyona ihtiyacım yok. Tam tersi evdekileri duyayım istiyorum. Bir de Logitech Dolby kullanıyordu, muhtemelen onun da etkisi vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.