RX 5500XT SİYAH EKRAN
İyi forumlar, daha önce de aynı sorundan bir başlık açmıştım, bir süredir bu siyah ekran sorunuyla karşılaşmıyordum. Şimdilerde yeniden olmaya başladı. Herhangi bir oyun açtığımda (masaüstünde olmuyor) oyun 3-5 saniyeliğine siyah ekran oluyor sonra geri geliyor. Sorunun ekran kartımdan dolayı olduğunu düşündüğümden bu başlığa açtım. Daha öncesinde ekran kartının güç girişlerini takıp çıkarınca düzelmişti fakat bu sefer düzelmedi. Sıcaklıktan olduğunu sanmıyorum örn bi 65, 53, 57 derece gibi farklı sıcaklıklarda siyah ekran sorunu aldım. Monitöre HDMI 2.0 ile bağlıyorum, hiç bir çözüm bulamazsam displayport kablosuyla bağlamayı deneyeceğim.
[i]CPU[/i]: [b]Ryzen 5 1600 AF[/b]
[i]GPU[/i]: [b]Sapphire Radeon RX 5500XT 8GB[/b]
[i]RAM:[b] Geil Evo Forza 3000Mhz 8x2 16GB[/b]
[i]Motherboard[/i]: [b]Gigabyte B450M H[/b]
[i]SSD[/i]: [b]Adata SU630[/b]
[i]Case[/i]:[b] Dark Diamond Pro Full Mesh Edition[/b]
[i]Monitor[/i]:[b] Acer KG241Q 144HZ 1 MS[/b]
RX 5500XT ISINMA VE SİYAH EKRAN
İyi forumlar, 2 hafta kadar önce yeni bir sistem topladım. Özellikleri en alta ekleyeceğim. PUBGde ekran 3-5sn siyah oluyor ve sonrasında düzeliyor. Bugün GTAda 2 kere ekran siyah oldu ve bir daha gelmedi restart atmak zorunda kaldım. Ekran kartı sıcaklıkları bu iki oyunda da 73-76 derece arasında geziyor ama ekran kartı fanlarım %30 hızı geçmemeye yeminli gibi artmıyor. Kasamın önünde 3 fan arkada 1 egzos fan var ama sıcaklıklar bu durumda. Manuel olarak da fanları artırmaya yemedi açıkcası, arkadaşım ekran kartı fanını %100e getirip kartı yaktığını söylemişti. Siyah ekran sorunu ısınmadan olabilir mi?
[i]CPU[/i]: [b]Ryzen 5 1600 AF[/b]
[i]GPU[/i]: [b]Sapphire Radeon RX 5500XT 8GB[/b]
[i]RAM:[b] Geil Evo Forza 3000Mhz 8x2 16GB[/b]
[i]Motherboard[/i]: [b]Gigabyte B450M H[/b]
[i]SSD[/i]: [b]Adata SU630[/b]
[i]Case[/i]:[b] Dark Diamond Pro Full Mesh Edition[/b]
144HZ Monitör FPS Sorunu
Merhabalar dün 144 hz bir monitör aldım. Fpsim her 144'ün altına düştüğünde oyun sanki 30 fpsmiş gibi akıcılığını kaybediyor (csde fark ettim) bunun bir çözümü var mıdır?
Steelseries Arctis 1 Wireless Cızırtı Sorunu
|
|
TR Serveri İstanbul'un Neresinde?
|
Xiaomi Airdots Bozulma Sorunu
|
Xiaomi Airdots Bozulma Sorunu
|
Tampon Kazası Corolla
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.128 (Bu ay: 205)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware