İyi forumlar, daha önce de aynı sorundan bir başlık açmıştım, bir süredir bu siyah ekran sorunuyla karşılaşmıyordum. Şimdilerde yeniden olmaya başladı. Herhangi bir oyun açtığımda (masaüstünde olmuyor) oyun 3-5 saniyeliğine siyah ekran oluyor sonra geri geliyor. Sorunun ekran kartımdan dolayı olduğunu düşündüğümden bu başlığa açtım. Daha öncesinde ekran kartının güç girişlerini takıp çıkarınca düzelmişti fakat bu sefer düzelmedi. Sıcaklıktan olduğunu sanmıyorum örn bi 65, 53, 57 derece gibi farklı sıcaklıklarda siyah ekran sorunu aldım. Monitöre HDMI 2.0 ile bağlıyorum, hiç bir çözüm bulamazsam displayport kablosuyla bağlamayı deneyeceğim. [i]CPU[/i]: [b]Ryzen 5 1600 AF[/b] [i]GPU[/i]: [b]Sapphire Radeon RX 5500XT 8GB[/b] [i]RAM:[b] Geil Evo Forza 3000Mhz 8x2 16GB[/b] [i]Motherboard[/i]: [b]Gigabyte B450M H[/b] [i]SSD[/i]: [b]Adata SU630[/b] [i]Case[/i]:[b] Dark Diamond Pro Full Mesh Edition[/b] [i]Monitor[/i]:[b] Acer KG241Q 144HZ 1 MS[/b] Güç kaynağı : https://www.teknobiyotik.com/high-power-500w-80-bronze-kirmizi-fanli-aktif-pfc-guc-kaynagi-hpe-500br-a12s.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber |
Bildirim