Ürün İçeriği;
Kulaklık, 2 ucu Type-C kablo, Type-B'den Type-C'ye kablo (bu iki kablo ana kablolar), 3,5mm jak kablo hiç kullanılmadı.
Sticker, kullanım kitapçığı vs. tam kutu içeriğine sahiptir. Kutusu mevcuttur. Orijinal kutusu ve full kutu içeriği ile gönderilecektir.
Ürün sıfır ayarındadır.
Ürünün Kondisyonu;
Kulak padlerinde herhangi bir yırtık/sökük veya deforme söz konusu değildir görsellerde biraz ter lekeleri vardır ılık su ve sabunla yıkadığınız takdirde rahatlıkla temizlenir.
Kasasında herhangi bir ezik/çizik/kırık veya boya dökülmesi yoktur durumu ilk günkü halindedir.
Sağ/Sol sürücülerinde herhangi bir ses problemi yoktur.
Üstündeki Ses yükseltme/kısma, RGB on/off, Mic. mute on/off butonlarında herhangi bir problem yoktur hepsi çalışır durumdadır.
Mikrofonunda herhangi bir problem yoktur. Mikrofon makarası sağlamdır içeri dışarı hareket etmesinde bir problem yoktur.
Garanti Durumu;
Ürün 1 yıllıktır fakat ürün başka bir cihaz üzerine değişim olarak garantiden gönderildiği için garantisi bulunmamaktır.
Ürün neden 1 yıllık olmasına rağmen neden garantisi yok diye soracak arkadaşlar için açıklamasını yapayım;
23.04.2021 tarihinde İtopya üzerinden Arctis 5 almıştım, 2023'ün şubat ayında bu kulaklığımın sağ sürücü bozulduğu için garantiye gönderdim ve İtopya ellerinde artık bu model kulaklık olmadığını söyleyip istersem Nova 3 ile değişim yapabileceğimi söylediler ee haliyle bende değiştirdim. Bu yüzden Nova 3 bir önceki kulaklığım Arctis 5'in garantisi üzerine devam etti ve 2 ay içinde garantisi bitti. Nova 3, 11 Mayıs 2023'te benim elime ulaştı ve 11 Mayıs 2023 - 18 Ocak 2024'e kadar aktif olarak kullandım sonra başka bir kulaklık kullanmaya başladığımdan dolayı kutusuna koyup kenara kaldırdım. Şuanda ihtiyaçtan dolayı Nova 3 kulaklığımı satıyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.