Şimdi Ara

Steelseries Engine 3 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
4.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde SS Rival var. İlk aldıgımda programını kurdum gayet açılıyordu ayar yapmıştım. Sonra program açılmamaya başladı , tekrar kurdum bu seferde böyle birşey çıktı karşıma yardım edin ayar yapamıyorum mouseye :S

Steelseries Engine 3 Açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezer446 -- 23 Ocak 2015; 6:45:07 >

• İyi bir kaldırma programı ile kurduğunuz sürücüyü ve programını kaldırın. bildiğiniz yoksa uninstaltool veya benzeri bir program kullanabilirsiniz. Javanın sitesinden Buradaki linkten erişebilirsiniz. Bilgisayarınızda eski java sürümleri olup olmadığını kontrol edin ve varsa kaldırın. Ardından yine uninstalltool veya benzeri programı kullanarak mevcut java programını ve kayıt girdilerini temizleyin. Ardından regedit onarıcısı ile kayıt defterini taratıp varsa hataları onartın. Yine bildiğiniz bir program yoksa ccleaner,reg doctor, pc doctor, norton reg doctor veya benzeri programlar işinizi görecektir.

Mümkün olduğu kadar sürücü kaldırma ve reg onarımı işlemlerini güvenli mod da yapmaya çalışın. Bu işlemler bittikten sonra varsa en güncel steel sürücüsünü indirip yeniden yükleyiniz. Problem düzelmemiş ise tekrar mesaj atarsınız...

EDIT: Kaldırma aracısını kullanırken size "kayıt girdilerini ve adres defterini temizleyeyim mi"diye soracaktır, bu soruya evet diyerek tüm kalıntıları silmeyi ihmal etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 27 Ocak 2015; 16:39:40 >

• Çok teşşekkür ediyorum cevap yazdığınız için. Bende programı kaldırırken biliyodum illaki bir şey bırakıcagını. Onun için bende sağlam bir program bulmak yerıne regeditten bütün steelseries dosyalarını tek tek sildim ve programın en son sürümünü kurdum çalıştı çok sağolun yardım ettiginiz için..
  • BENİM DE BUNUN GİBİ Bİ SORUNUM OLDU STEELSERİES ENGİNE 3 Ü İNDİRDİM FAKAT LOADİNG TE KALIYOR SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM OLMADI WİN 10 VAR BAŞKA PC DE DENEDİM WİN 7 Dİ VE ÇALIŞTI NE YAPMAM LAZIM ?
  •  Steelseries Engine 3 Açılmıyor
    resim de bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.