Şimdi Ara

Steelseries klavye hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gs73 stpro almayı dusunuyorum ancak kafamda birkac soru var klavyesi ile ilgili bi tanıdıgımda gt70 var kullanma fırsatı buldum klavyesinin ıssıkları 3farklı alana ayrılabiliyor sadece gordugum kadarı ile yani a harfini beyas s harfinide kırmızı ve ardından d harfinide herhangi bir baska renk yapamıyorum anladıgım kadarı ile razerde
    Oldugu gibi klavye ıssık olarak 3 farklı bolu e ayrılmıs durumda degilmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• steelseries engine 3 programı ile istediğin tuşa istediğin rengi hatta örnek veriyorum a harfine bastığımda mavi olsun 2 saniye sonra tekrar beyaza dönsün gibi sınırsız özelleştirme mevcut. arkadaşınız hazır temalardan birini kullanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

steelseries engine 3 programı ile istediğin tuşa istediğin rengi hatta örnek veriyorum a harfine bastığımda mavi olsun 2 saniye sonra tekrar beyaza dönsün gibi sınırsız özelleştirme mevcut. arkadaşınız hazır temalardan birini kullanmış.

merhaba msi gt72s 6qe modeli laptop kullanıyorum. bu steel series renkli klavyeden .

bu modelde uyumlu steel series 3 yazılımı yüklü .

her tuşa renk verme olayı ile ilgili bir menü bulamadım. bu benim laptop destelemiyormudur.

bu her tuşa renk verme belli modellerde mi var.
  • braveman B kullanıcısına yanıt
    şuan evde değilim ama engine3 prog. açın en üstte ortada 2 seçenek var bunlardan biri tuşa makro atamaya diğeride renk özelleştirmesine yarıyor. zaten renk için olana tıklarsanız solda renk paletleri açılacak. açılmazsa resimde herhangi bir tuşa basıp soldaki menüyü biraz kurcalayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

şuan evde değilim ama engine3 prog. açın en üstte ortada 2 seçenek var bunlardan biri tuşa makro atamaya diğeride renk özelleştirmesine yarıyor. zaten renk için olana tıklarsanız solda renk paletleri açılacak. açılmazsa resimde herhangi bir tuşa basıp soldaki menüyü biraz kurcalayın

programı açtığımda tüm tuşların olduğu bir ekran geliyor. resmi ekledim.

klavyenin üzerinde renk seçebileceğiniz yerler var. klavye 3 e ayrılmış programda. mouse nun olduğu yer ve ön ızgaralar olmak üzere toplam da 5 parça alan var.

bu alanları parça parça değiştiriyor. programın ekranında ne kadar menü varsa tıkladım. tek tek tuşa renk verme ile ilgili bir menü gelmiyor.tuşların tek tek renk değişme özelliği ya bu laptop modelinde yok yada bu yeni çıkan laptoplarda olan bir özellik.

Steelseries klavye hakkında soru renk verilecek yerler belli edilmiş. sadece bir bölgeyi komple seçebiliyorsunuz.

Steelseries klavye hakkında soru tek bir tuşa basınca gelen ekran.

• braveman B kullanıcısına yanıt
    hocam çok pardon ben apex m800 harici klavye kullanıyorum aynnı olacağını sandım olay çok farklıymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ümitle denedim neyse yoksa canı sağ olsun.
  • Steelseries klavyede her bir tuşu renklendirip, yine her bir tuşa makro atayabilirsin hocam. Şu videoda detaylı olarak anlatılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.