Şimdi Ara

steelseries mouse nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gameekstra.com/Steelseries-Sensei-RAW-Oyun-Mouse-Heat-Turuncu,PR-3926.html

linkteki steelseries sensei raw mouse hoşuma gitti arkadaşlar sade ve şık nasıl bilirsiniz önerebilirmisiniz?

ve başka önerilerede açıgım 160 170 liraya kadar

• bu ürün yeni çıktı , gameekstra'ya gidip dün aldım ben süper :) altına bir de mousepad'ini aldım harika bir set oldu
  • leogregory kullanıcısına yanıt
    aynısını düşünüyorum 200 liraya geliyor hesaplı geldi banada , normal sensei raw ile farkı yok degil mi? eskisi nerden baksan 200 liradan asagı yok gibiydi
  • raw ile hiçbir farkı yok tasarımı dışında :)
  • var.
  • ehuirem E kullanıcısına yanıt
    ne farkı var onu da belirtseydin keşke , birde bilgili bir arkadaşa benziyosun varmı önerin?
  • Ben raw kullanıyorum, farklarını yazayım;

Altında led ekran yok, gereğini de çözemedim zaten.
    Yüzeyi metal değil, mat ya da parlak plastikten.
    Işıkları normaldeki gibi istediğin renkte yanmıyor, sadece beyaz. Şimdi bir de turuncusu çıkmış sanırım.
    Steelseries engine programında sadece 1 profil ayarlayabiliyorsun.
    Dahili işlemcisi yok.
    DCPI yok bir de, double count sensitivity diye geçiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Ben raw kullanıyorum, farklarını yazayım;

Altında led ekran yok, gereğini de çözemedim zaten.
    Yüzeyi metal değil, mat ya da parlak plastikten.
    Işıkları normaldeki gibi istediğin renkte yanmıyor, sadece beyaz. Şimdi bir de turuncusu çıkmış sanırım.
    Steelseries engine programında sadece 1 profil ayarlayabiliyorsun.
    Dahili işlemcisi yok.
    DCPI yok bir de, double count sensitivity diye geçiyormuş.

aynen. ayrıca yuzeyınde kaplama sensei'nin çok kötü bence. sensei raw alacaklara glossy i değil rubberized ı onerırım.
  • ehuirem E kullanıcısına yanıt
    Yyi de beyler adam Sensei ile farkyny sormamy? ki Sensei RAW ile farkyny sormu?. Yani fark yok aralarynda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 20 Eylül 2013; 1:02:01 >
  • Yahu mouseun adi zaten sensei raw, sadece rengi degisik iste tabiki ozellikleri rawin aynisi. Boyle sacma bi soru olmayacagini dusunerek ben de direk duz sensei ile farkini yazdim ne bileyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sagol kardeşim , benimde aradıgım cevap buydu. gerekli bilgileri aldım teşekkürler.

Peki 165 lira eder mi bu mouse verirmi hakkını nedersin, bunu turuncu padiyle beraber almayı düşünüyorumda göze çok hoş geliyor . g500 kullanıcısıyım bu arada satarak buna geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv8Stryker

çok sagol kardeşim , benimde aradıgım cevap buydu. gerekli bilgileri aldım teşekkürler.

Peki 165 lira eder mi bu mouse verirmi hakkını nedersin, bunu turuncu padiyle beraber almayı düşünüyorumda göze çok hoş geliyor . g500 kullanıcısıyım bu arada satarak buna geçmeyi düşünüyorum.

Ahaha aynı durumdayız. Benim de g500üm bozuldu para iadesi yaptılar, deathadder alcaktım vazgeçip bunu aldım. D&Rdan sensei raw rubberized ve qck mass takım olarak aldım. Öncelikle mouseun simetrik olduğunu unutma, o yüzden sağ ele özel tasarlananlar kadar müthiş bir ergonomi bekleme, ama yine de çok rahat. Tekerleğinde ses sorunu var, amazonda falan da yazılmış. Yukarı kaydırırken fazla ses çıkarıyor ama rahatsız edici bir ses değil, bildiğin tekerlek sesi. g500 çok büyük ve ağır geliyordu bana bunda daha rahat ettim şahsen. 165 lirayı da markaya veriyorsun aslında ama 250 lira normal senseiye verceğine bunu al daha mantıklı. Sponsor oldukları navi ve fnatic takımları bile raw modelini kullanıyor.

• çok teşekkürler sipariş verdim :)
  • Steelseries WoW Cataclysm MMO Mousumu satıyorum arkadaşlar almak isteyen arkadaşlara DUYRULUR......

http://forum.donanimhaber.com/m_85956591/f_//tm.htm#85956591
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.