amazon SteelSeries PrismCaps – Çift Taraflı Tuş Seti, "Pudding" Görünümlü, Tüm Standart Mekanik Klavyeler ile Uyumlu, MX Darbeler, Siyah (İngiltere Klavyesi Düzeni) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B095X5G4S4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 |
SteelSeries Prismcaps 298.69 TL
-
-
mx darbe dediği cherry mekaniklerle uyumlu mu ? xpg summoner için yedek alacağım
-
küçük enter tuşu mevcut değil bilginize. yorumlarda birisi bahsetmiş. kutu içeriğine bakınca da bunu doğruluyor.
sitesinden görüntü, yedek tuşlar:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 24 Kasım 2022; 11:40:58 >
-
Standart oluyor bu tip ürünler hocam. Bende HyperX kepcaps kullanıyorum Asus mekanik klavyemde. Tek dikkat etmeniz gereken şey alttaki CTRL ALT FN gibi tuşların uyumlu olması. Yoksa altta 2-3 tuş sığmıyor yerine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
K70 ile uyumlu görünüyor. Aldım teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ürün tr değil en diziliş ona göre alın
-
en diziliş ne işinize yarayacak yarısı farklı yarısı farklı
-
Maksimum 10 tuş farklı ayrıca klavyeye bakmadan yazanlar için bir anlam ifade etmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, kaptım bir tane
-
Ben de K70 e aldım hocam bakalım nasıl duracak
-
Hocam ürün sabah geldi ve iyiki almısım dedim. Hissiyatı ve aydınlatması cok guzel oldu. Klavyeden sıkılmıştım değiştiriyim diyordum gerek kalmadı. Tekrar haber veren arkadasa tesekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyazını bir kaç ay evvel almıştım benim Steelseries M750'ye. Çok memnunum.
-
Bende öyle düşünüyordum değiştirim falan diye ama iyi oldu bu hayırlı olsun ikimize de :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X