Şimdi Ara

SteelSeries Rival 3 218,78TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu geçen yıl bim'e gelen model miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _anthology_ kullanıcısına yanıt

Evet. Şimdi ki dolar kuruna göre çok ucuz neden ucuza koydular bende anlamadım.

• güzel fiyat. normalde hemen tükenmesi lazımdı. millette para kalmadi artik :)

bimde 225 liraya almak icin birbirini ezdi millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 21 Kasım 2021; 23:20:45 >
  • _anthology_ kullanıcısına yanıt

O gün bende bime gittim nedense şansıma kimse almamıştı mouse ve ben aldım.

Ayrıca çoğu kişi kulaklığa yöneldi oysaki mantıklı olan fareydi bence ve aldığıma hiçte pişman etmedi.

• SteelSeries kalitesi son birkaç yıldır yerlerde geziyor. Bence bulaşmayın bu fiyata farklı alternatiflere yönelin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ehlika kullanıcısına yanıt

Alternatif ne var bende merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SteelSeries Rival 300 S
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

Daha iyi LOD ile G203. 144 liraya satıldı geçtiğimiz günlerde. Ki şu anda yine 200 lira altı bulmak mümkün. Teknik açıdan birbirine alternatif olsa da ergonomik açıdan tercihler değişebilir.

• Razer viper mini den buna geçmeye değer mi? Fikri olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 22 Kasım 2021; 1:16:2 >
  • ismai1 kullanıcısına yanıt

Viper v2 mini deneyimim oldu eğer viper elinize uyuyorsa geçmeye gerek yoktur.

Viper v2 mini daha hafif ve kablosu örgülü olduğundan kalite olarak bir tık daha öndedir.

Ancak eli büyük olanlar içinse rival 3 biçilmiş kaftan.

Aslında ikiside çok güzel faredir sizin geçmenize gerek yok fakat yedek için tercih edilebilir.

• oraffiti kullanıcısına yanıt

Tüm sitelerde değil gittigidiyor bir satıcı aynı fiyata koymuş ve o satıcının birde kendi sitesinde aynı fiyat.

Onun dışında sadece amazon aynı fiyatı girmiş belkide amazon robotu otomotik gittigidiyor görüp düşürmüş olabilir.

Baştada yazdım nie bu dolar kurunda bu fiyata inmiş bende anlamadım 1 yıla yakındır kullanıyorum taş gibi mouse.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt

G102 kullandım zaten g203 ile aynı ve dediğiniz gibi lod konusunda gerçekten çok başarılıydı. Ancak rival 3 onun kadar başarılı olamasa da kesinlikle csgo deneyimde açık ara rival 3 çok iyi sonuçlar verdi. G103 ilk aldığımda ne güzel demiştim sonra rival 3 geçince adamlar harbiden mühendistlik nedir bunu göstermişler dedim çünkü rival 3 elime aldığım gibi inanılmaz oturdu demek ki bunu tasarlayan mühendis iyi bir arge çalışması yapmış. Ayrıca logitech 10 milyon tıklama ömrü verirken rival 3 60 milyon tıklama ömrü vaad ediyor.

Burda benim cebime giren bir şey yok son kullanıcı için faydalı olduğunu düşündüğüm için objektif yazdım.

• Tıklama ömürlerine inanmıyorum rival 105 kullanıyorum bunun ömrü kaç bilmiyorum ama 2seneyi doldurdu sayılır çift tıklama sorunu var.kaç kez tıklamışım merak ediyorum bunu görebiliyormuyuz acaba :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.