Şimdi Ara

SteelSeries Siberia V2 Frost blue amazondan almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben amazondan ss v2 frost blue almak istiyorumhttp://www.amazon.com/gp/product/B00MH60LAE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2W0O782CGCDH0
    bu ve http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Headset-Built-In/dp/B008LT5MFA bunu buldum ucuz olan türkiyeye gelmiyor sanırım 88 dolar olani alacagım sanırım kargo gümrük felanla kaç dolara gelir bu kulaklık ayrıca bu kulaklıgı önerir misiniz? Bilgisayarım sesi iyi değil galiba tabi kulaklıktanda olabilir bu şuanki bozuk sanırım pek anlamam bu işlerden ses kartı olması avantaj sağlar mı? şimdiden teşekkürler.

Edit : CSGO için kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenififaci -- 29 Ekim 2014; 20:55:34 >

• +1 Anlayan arkadaşlar. Gümrüğe takılma ihtimali varmı? Bende alıcam.
  • Gümrüğe takılma ihtimalı yok. 100 dolar ve üstünde öyle bir risk var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1 ay önce sipariş vermiştim. Gümrüğe takılmıyor, 1 haftaya geliyor. AmazonGlobal desteği olsun yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_57

Ben de 1 ay önce sipariş vermiştim. Gümrüğe takılmıyor, 1 haftaya geliyor. AmazonGlobal desteği olsun yeter.

hocam kargo parası verdiniz mi verdiyseniz kaç para verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenififaci

quote:

Orijinalden alıntı: By_57

Ben de 1 ay önce sipariş vermiştim. Gümrüğe takılmıyor, 1 haftaya geliyor. AmazonGlobal desteği olsun yeter.

hocam kargo parası verdiniz mi verdiyseniz kaç para verdiniz?

Kargo parası 40-50 TL arası bir şey oluyor. Bulunduğunuz konuma göre değişiklik gösterebilir. Kargo parası dahil 250 TL'ye almıştım ben.
  • arkadaşlar atıyorum amazonda siparişi sonuçlandırma işleminde herşey toplam 250$ tutuyor. ben evden kargoyu alırken kargocuya para vericekmiyim ?
  • Sen sadece amazona parayı yatırıyorsun onlar hallediyor.Bu arada gümrük sınırı 84 Dolar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.