Şimdi Ara

STEELSERİES STRATUS XL KABLOSUZ GAMEPAD / CONTROLLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün 6-7 aylık, en fazla 6-7 saat kullanılmıştır. Competitive bir oyuncuyum, gamepad ile eğlenirim sandım ancak düşündüğüm gibi olmadı, klavye ve mousu tercih ettiğim için satıyorum.

Türkiye fiyatı 300-350TL arasında, Amazon fiyatı da kargo ve vergiyle aynı miktarı buluyor.

Garantisi olmadığından 200TL'ye satıyorum. Cihazın hiçbir sorunu yok, daha yeni tüm tuşlarını test ettim. Steelseries zaten kaliteli ürün üreten bir marka.

Hem Android telefona hem de Windows bilgisayara kablosuz olarak bağlayabilirsiniz. Bilgisayarınızda bluetooth olması gerekiyor, yoksa 10-20TL'ye bluetooth adaptör bulabilirsiniz.

İstanbul içi Acıbadem/Kadıköy'den elden teslim yapabilirim, şehir dışına da kargoyla gönderim yapabilirim.

İLETİŞİM:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-steelseries-kablosuz-gamepad-controller-stratus-xl-575883733/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukyalin -- 24 Ağustos 2018; 18:50:4 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-863C807A0

Bu mesaj silindi.
    Ürün kirli değil, evinizdeki herhangi bir az kullanılmış ürünün fotoğrafını gün ışığında 4K olarak çekin :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• selcukyalin S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863C807A0 -- 29 Ekim 2018; 16:0:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.