Şimdi Ara

Steiner’in ordusu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rus birliklerinin top sesleri Berlin sokaklarında yankılanırken Hitler tüm subaylarını etrafına topladı. Öfkeliydi ancak korkmuyordu asla…

Komutanları tedirgindi…

Hitler’deki bu rahatlığa çok anlam veremiyorlardı fakat sormaya da çekiniyorlardı.

Bilmedikleri ne olabilirdi ki?

Hitler taktik masasında Berlin’i savunmayı anlattığı kadar Rusya’yı, Stalingrad’ı nasıl yerle bir edeceğini ayrıntılarıyla anlatıyordu.

Rol yapmıyor, aksine tüm kalbiyle inanıyordu anlattıklarına.

Generaller hayretlerini gizleyerek dinler gibi yapıyorlardı…

“Führer’im” dedi birisi…

Cümle kurmasına, top seslerine ekleyen sarsıntı engel olmuştu. Tavandan dökülen tozları üniformasından temizlemeden saçının alnına düşen kısmını topladı Hitler.

Komutanına bakıyordu…

Zeki bir adamdı… Soru sorulmadan anlayabilirdi elbette.

“On ikinci, yani Walther Wenk’in ordusunu Potsdam’a yolladım. Steiner’in birlikleri çok yakında bizi kurtarmaya yetişecektir!” dedi.

Felix Steiner 3. SS Panzer Kolordusu Komutanıydı.

Lakin bir sorun vardı…

Steiner’in ordusu, Kasım 1943’te darmadağın olmuş, ortalıkta ordu namına bir şey kalmamış. Steiner de teslim olmuştu.

Odadan çıkan generaller birbirlerine bakıp, Hitler’in gerçeklik duygusunu yitirdiğini söylediler. Birileri ona, ne 12. Ordu’nun ne de Steiner’in birliklerinin kalmadığını söylemesi gerekiyordu…

Tamam da, önemli olan bunu kimin söyleyeceğiydi!

Rommel sinirlenmişti ve bu tespiti yapan generale çıkıştı: “Sen söylesene!”

Herkes sustu…

Top sesleri daha yakından yankılanmaya başlamıştı. Hitler yanlarından geçip bahçeye çıktı ve en büyüğü 16 yaşında olan bir düzine genç Nazi askerine kahramanlık madalyası taktı. Ve şöyle haykırdı:

“Gençler! Ölmeye hazır mısınız?”

Her zalim rejim kaçınılmaz olarak zulmünü ve kendi iktidarını devam ettirmek için gerçeklikten kopmak zorundadır. Tersi bir durum eşyanın tabiatına aykırıdır.

• quote:

mhmt042 @ 5 Mayıs 2018 09:17:15

Rus birliklerinin top sesleri Berlin sokaklarında yankılanırken Hitler tüm subaylarını etrafına topladı. Öfkeliydi ancak korkmuyordu asla…

Komutanları tedirgindi…

Hitler’deki bu rahatlığa çok anlam veremiyorlardı fakat sormaya da çekiniyorlardı.

Bilmedikleri ne olabilirdi ki?

Hitler taktik masasında Berlin’i savunmayı anlattığı kadar Rusya’yı, Stalingrad’ı nasıl yerle bir edeceğini ayrıntılarıyla anlatıyordu.

Rol yapmıyor, aksine tüm kalbiyle inanıyordu anlattıklarına.

Generaller hayretlerini gizleyerek dinler gibi yapıyorlardı…

“Führer’im” dedi birisi…

Cümle kurmasına, top seslerine ekleyen sarsıntı engel olmuştu. Tavandan dökülen tozları üniformasından temizlemeden saçının alnına düşen kısmını topladı Hitler.

Komutanına bakıyordu…

Zeki bir adamdı… Soru sorulmadan anlayabilirdi elbette.

“On ikinci, yani Walther Wenk’in ordusunu Potsdam’a yolladım. Steiner’in birlikleri çok yakında bizi kurtarmaya yetişecektir!” dedi.

Felix Steiner 3. SS Panzer Kolordusu Komutanıydı.

Lakin bir sorun vardı…

Steiner’in ordusu, Kasım 1943’te darmadağın olmuş, ortalıkta ordu namına bir şey kalmamış. Steiner de teslim olmuştu.

Odadan çıkan generaller birbirlerine bakıp, Hitler’in gerçeklik duygusunu yitirdiğini söylediler. Birileri ona, ne 12. Ordu’nun ne de Steiner’in birliklerinin kalmadığını söylemesi gerekiyordu…

Tamam da, önemli olan bunu kimin söyleyeceğiydi!

Rommel sinirlenmişti ve bu tespiti yapan generale çıkıştı: “Sen söylesene!”

Herkes sustu…

Top sesleri daha yakından yankılanmaya başlamıştı. Hitler yanlarından geçip bahçeye çıktı ve en büyüğü 16 yaşında olan bir düzine genç Nazi askerine kahramanlık madalyası taktı. Ve şöyle haykırdı:

“Gençler! Ölmeye hazır mısınız?”

Her zalim rejim kaçınılmaz olarak zulmünü ve kendi iktidarını devam ettirmek için gerçeklikten kopmak zorundadır. Tersi bir durum eşyanın tabiatına aykırıdır.

Tıpkı sen ve allahın gibi.

• İnsan mücadele azmini muhafaza ettiği müddetçe, ümit daima var demektir. Bu gerçek her şeyin mahvolduğunu düşünmemize mâni olmaktadır. Yok şayet her şeye rağmen, kader, tarih boyunca bir defa daha karşımızdaki kuvvetlere mağlûp olmamızı emrediyorsa, bu tecelli, başlar dik tutularak, Alman milletinin şerefi lekelenmeden yerine getirilmelidir.

Zaten kendimizi koyun gibi boğazlatmak alışkın olduğumuz bir davranış tarzı değildir. Belki bizi mahvedecekler ama, yolumuz mezbahaya uğramayacaktır.
    -Hitler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reavero

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hayırdır özendiğimi nereden çıkardın. Açılan konu ile ilgili adamın ruh halini açıklayan bir alıntı paylaştım. Yine de çarpık tarih görüşünüz beni alakadar etmez. Ben tarihi kendim inceler kendi değerlendirmemi yaparım.

Steiner’in ordusu!

• Rommel daha önce idam edilmişti.

Bıkmadınız Naziler hakkında uydurma hikayelerden arkadaş.

Hitler eşcinseldiden başlar Naziler Ufo yaptıdan çıkar en son sahte gaz odaları ile biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Rommel daha önce idam edilmişti.

Bıkmadınız Naziler hakkında uydurma hikayelerden arkadaş.

Hitler eşcinseldiden başlar Naziler Ufo yaptıdan çıkar en son sahte gaz odaları ile biter.
    Sahte gaz odaları mı? Bunun fake olduğuna dair akademik çalışma atabilir misiniz?

Şunu okuyun.

https://www.hdot.org/debunking-denial/ab10-gas-chamber-fake/
  • %80 gel ele gecir Sovyetleri tam bitir Sovyetlerde gelsin sokak sokak Almanya'nin kapisina kadar dayansin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soykırım var mı yok mu araştırmanın dahi yasak olduğu bir dünyada hangi akademik çalışma varlığını koruyabilir.

Gaz odaların cesetleri temizlemek için kullanıldığı.Yaygın hastalıklar yüzünden ölenleri dezenfekte etmek için kullanıldığı olan iddialara arasında.

Nünberg mahkemelerinde Soykırım iddiaları yapıldığında Martin Bormann'ın bunları biz mi yapmışız biz ne kadar kötüymüşüz deyişi.Hitlerin en yakın adamlarından biri Parti sözcüsü bu olaylardan haberi yok.

Savaşın Almanlar tarafından başlatıldığının aksine Rusların 1938 Finlandiya işgali(Finlandiya Alman Müttefikidir) İngilizler ve Fransızların Almanyaya savaş ilanı ile başladığını kimse kabul etmez.Savaş Almanyanın Polonyaya girmesiyle başlamış gibi konuşulur tarihe öyle geçirilir.Ne yazık ki ortada çok büyük bilgi kirliliği var ve kazananalar tarafından yazılmış bir tarih.Günümüz yahudilyeri bile artık katlediğildiğini iddia ettikleri sayı 500.000 ni geçmediğini kabul ediyorlar.

Ve daha bir çok şey.Ortada net bir yahudi soykırımı olduğuna inanmıyorum.Kamplarda tutulanların da büyük çoğunluğu yahudi değil vatan hainleri casuslar,adi suçlular ve eşcinseller olduğu bilinmekte.

İnanmamak için çokça sebebim var kanaatim bu yönde ancak dediğim gibi çok bilgi kirliliği ve temiz bir tarih yok o yüzden kesin yok da diyemem.Diğer konulara gelirsek naziler hakkında söylenen iddiaların çok büyük bir bölümü uydurmadır karalama kampanyasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 5 Mayıs 2018; 18:9:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BEB907BC0

Hayırdır özendiğimi nereden çıkardın. Açılan konu ile ilgili adamın ruh halini açıklayan bir alıntı paylaştım. Yine de çarpık tarih görüşünüz beni alakadar etmez. Ben tarihi kendim inceler kendi değerlendirmemi yaparım.

Alıntıları Göster
    Ne paylaşırsan paylaş.
    "II. Dünya Savaşı'nda ölen 65 milyon insan. %33'ü asker, %67'si sivil.
    Türkiye nufusunda bir ülke yok olmuş. "

Bunca insanın katilini dile getirdiğim cümlelerimi çarpık olarak görüyorsan.
    Hitler için sarfettiğim sözler senin içinde geçerlidir.

Adolf Hitler kendi ulusu tarafından yargılanmış ve mahkum edilmiştir.

• Adolf Hitlerin faşist partisi, Nazizm tüm dünyanın lanetlediği dünya felaketine yol açmış kafatascı, ırkçı, faşist, insanlık düşmanıdır.

"II. Dünya Savaşı'nda ölen 65 milyon insan. %33'ü asker, %67'si sivil.
    Türkiye nufusunda bir ülke yok olmuş. "

TÜM DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE GEÇEN BU SAVAŞIN ACISINI BİLMEYEN OLAMAZ DİYE DÜŞÜNÜRDÜM. YANILMIŞIM.

Hala bu düşünceye destek verenler. Sanırım Turancı dediğimiz ırkçı akımın temsilcileri.

Dazlak almanların türkiye kolu. Yada yeni nesil tıfıl sempatizanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Soykırım var mı yok mu araştırmanın dahi yasak olduğu bir dünyada hangi akademik çalışma varlığını koruyabilir.

Gaz odaların cesetleri temizlemek için kullanıldığı.Yaygın hastalıklar yüzünden ölenleri dezenfekte etmek için kullanıldığı olan iddialara arasında.

Nünberg mahkemelerinde Soykırım iddiaları yapıldığında Martin Bormann'ın bunları biz mi yapmışız biz ne kadar kötüymüşüz deyişi.Hitlerin en yakın adamlarından biri Parti sözcüsü bu olaylardan haberi yok.

Savaşın Almanlar tarafından başlatıldığının aksine Rusların 1938 Finlandiya işgali(Finlandiya Alman Müttefikidir) İngilizler ve Fransızların Almanyaya savaş ilanı ile başladığını kimse kabul etmez.Savaş Almanyanın Polonyaya girmesiyle başlamış gibi konuşulur tarihe öyle geçirilir.Ne yazık ki ortada çok büyük bilgi kirliliği var ve kazananalar tarafından yazılmış bir tarih.Günümüz yahudilyeri bile artık katlediğildiğini iddia ettikleri sayı 500.000 ni geçmediğini kabul ediyorlar.

Ve daha bir çok şey.Ortada net bir yahudi soykırımı olduğuna inanmıyorum.Kamplarda tutulanların da büyük çoğunluğu yahudi değil vatan hainleri casuslar,adi suçlular ve eşcinseller olduğu bilinmekte.

İnanmamak için çokça sebebim var kanaatim bu yönde ancak dediğim gibi çok bilgi kirliliği ve temiz bir tarih yok o yüzden kesin yok da diyemem.Diğer konulara gelirsek naziler hakkında söylenen iddiaların çok büyük bir bölümü uydurmadır karalama kampanyasıdır.
    Zihniyete bak. Hizaya gel. Oldu bide Adolfu alkışlasaydın.
    Gerçi alkışlamış kadar oldun.

Sizin nesliniz dünyada kalmadı. Kel aynak kuşları dahi dazlaklardan sayıca daha fazla.

• reavero ve fauconni ile bile aynı olabilecek görüşlerimiz varmış enteresan
  • quote:

@Reavero 5 Mayıs 2018

Özendiğiniz adama bakın hele.

II. Dünya Savaşı'nda ölen 65 milyon insan. %33'ü asker, %67'si sivil.
    Türkiye nufusunda bir ülke yok olmuş.

Ve siz hala bu orospu çocuğu ile övünüyor. Yolunda gitmeye çalışıyorsunuz.

Sizin gibi adamlar kaldıysa bunların tamamına yuh çekilir.

@SAYIN ADMİNLER :

Adolf Hitler 2 dünya savaşında 65 milyon masum insanın katline neden olmuş.
    Adolf Hitlerin faşist partisi, Nazizm tüm dünyanın lanetlediği dünya felaketine yol açmış kafatascı, ırkçı, faşist, insanlık düşmanıdır.

@Reavero Irkçı 65 milyon insanın katili Adolf Hitlere Orospu çocuğu demiş.
    Siz bu mesaj nedeni ile @Reavero'ya 7 gün uzaklaştırma vererek Adolf Hitler gibi bir haysiyetsizi baş tacı etmişsiniz.

sn @ADMİN eğer bu mesajın önünü arkasını düşünerek @Reavero ya ceza verdi iseniz. Size yuh çekilir.

Edit: @Raeveronun mesajı silinmesi yeterli idi.
    DH nin Taraflı bu tutumuna anlam veremiyorum.
    Galiba 65 milyon masum insanın 2. dünya savaşında katli DH adminlerinin anlamadığı bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 7 Mayıs 2018; 23:46:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt042

reavero ve fauconni ile bile aynı olabilecek görüşlerimiz varmış enteresan
    Adolf Hitlerin faşist partisi, Nazizm tüm dünyanın lanetlediği dünya felaketine yol açmış kafatascı, ırkçı, faşist, insanlık düşmanıdır.

Adolf Hitler 65 milyon masum insanın ölümünden sorumludur.

Adolf Hitlerin ırkçı faşist düşünceleri tüm insanlığın ortak sorunudur.

Neden enteresan bulduğunu anlamak zor.
  • Bu sahneyi bir filmde gördüm diye hatırlıyorum ama..Çıkaramadım
  • Downfall kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.