Bildirim
Stephen King - Mahşer
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam kitap çok beğenilmiş ama beğenenler kısaltılmış versiyonunu mu beğendi yoksa tam metni mi beğendi bilmiyorum.Arasında sayfa sayısı olarak dağlar var ve ben başladığım tam metni sıkılıp tamamlamadan atmıştım o kadar söyleyeyim.Ama tabii ki zevkler farklıdır benim beğenmediğim kitabı siz çok beğenebilirsiniz.Almak isterseniz 25 lira bu arada 38 değil.
http://www.idefix.com/kitap/mahser-sansursuz-tam-metin-stephen-king/tanim.asp?sid=K65SJVDA18R93H2UJSK5 -
Kısaltılmış versiyonunu okuyup beğenmiştim ben. Kurgusu karakterleri çok iyiydi.
Alacaksan kısaltılmışını alma buda sana tavsiyem olsun... -
King'in en meşhur romanlarından. Benimde almayı düşündüğüm bir kitap. Bence al hocam :D ama sakın kısasını falan alayım deme yani varken tamını okumak daha iyidir. -
Bende tam metnini almak istiyorum. :D Ama belli olmaz yani sıkar diyosanız kısaltılmışını alırım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kingin en meşhur kitabı sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X