Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.997
Cevap
47
Favori
146.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: S3ZGEK

kule fanlarının yapmış olduğu bir fragman
    http://www.youtube.com/watch?v=-66hqisIdsU
    ben asıl randall flagg nasıl olurdu diye merak ediyorum

güzelmiş
  • Fragmandaki susannah bizim düşündüklerimizden daha iyiymiş.

En başta Kara Kule filmini beklemeyin çünkü asla gelmeyecek yazmışlar.bi şey derdim şimdi onlara ama kalsın

Bu arada 02.31 deki sözüm ona Rolandın silah çekmesi tam anlamıyla rezalet.o herif bi silahını çıkarana kadar Roland alnına ismini yazardı bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: (EmRe)

Fragmandaki susannah bizim düşündüklerimizden daha iyiymiş.

En başta Kara Kule filmini beklemeyin çünkü asla gelmeyecek yazmışlar.bi şey derdim şimdi onlara ama kalsın

Bu arada 02.31 deki sözüm ona Rolandın silah çekmesi tam anlamıyla rezalet.o herif bi silahını çıkarana kadar Roland alnına ismini yazardı bea

Halle Berry ve 6. His'teki o çocuğu biz de düşünmüştük.
  • Arkadaşlar bu arada değişik imzalar da ekleyebilirsiniz.
  • clint eastwood gençliğinde oynardıda demiştik.sadece eddie farklı:)
  • sıkı dostlardan da bir sahne var.ilk dakikanın sonlarına doğru.o iki mafyayı neden koymuşlar?ben kitapçı tower ı sıkıştıran adamlar diye düşündüm.sizce onlar kim??
  • Kara kule videoları, dehşet olmuşlar....

• 2, videodaki oyuncular daha uygun.
    roland = clint eastwood
    susannah=halle berry
    jake(jack miydi yoksa)= logan lerman
    eddie=colin farrell
  • Ben yeni bir kitap alıcamda Stephen King in en cok ses getiren kitabı hangisidir? Akıcılık olsn hikaye olsun etkileme olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: (EmRe)

hea
  • quote:

Orjinalden alıntı: unleashead

Ben yeni bir kitap alıcamda Stephen King in en cok ses getiren kitabı hangisidir? Akıcılık olsn hikaye olsun etkileme olsun.

Yaratık.

Ya benim imza yokolmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 7 Şubat 2008; 23:57:40 >
  • ''O'' sunu en az 3 kere okumuşumdur

Corci,

Corcii

hey Corci
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Ben yeni bir kitap alıcamda Stephen King in en cok ses getiren kitabı hangisidir? Akıcılık olsn hikaye olsun etkileme olsun.

Yaratık.

evet bu imzadan herkes çok çekti bugün
    bu arada en çok ses getiren hayvan mezarlığı bence

• quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

quote:

quote:

Yaratık.

evet bu imzadan herkes çok çekti bugün
    bu arada en çok ses getiren hayvan mezarlığı bence

Ya o kadar emek verdim, kod yazdım bir anda yokolmuş hepsi... Kayıtlıda değil kodlar...

• Uyuma forum...

Ya arkadaşlar Kral'ın bir kitabı lazım bana. İsmi 'Hayatı Emen Karanlık'. Baya eski bir kitap, yeni basımı da çıkmadı. Elinde olan var mı? Ya da Ankara'da bulabileceğim bi yer bilen?
  • bizim demette 2.el eski kitapların satıldığı bi dükkan var orda vardır belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

bizim demette 2.el eski kitapların satıldığı bi dükkan var orda vardır belki

Ana... Demet'in neresindesin sen? Epey kaldım orada. Senin dediğin yerde muhtemelen 1. caddenin oaralarda biyerde vardı. Oraya da bakmıştım.
  • Sis (The Mist) sinemalarda arkadaşlar. İlk gidenden yorumları alalım en kısa sürede..

http://www.themist-movie.com/

İlk yorumlar geldi...

arkadaşlar ben bu filmi 1 at önce etten indirerek ingilizce oalrak izlemiştim çok müthiş birfilm sonu ağlama garantili kesinlikle tavsiye ederim bir stephenking hayranı olarak sinemaya girsin ilk iş gitmek olacak

kitabını okumadım ama filmi mükemmel.abartı bi oyunculuk yok.insana gerçekmiş gibi hissettiriyor oyuncular yüz ifadeleriyle.ve bomba.film bir insanın başına gelebilcek en acı şekilde bitiyor.tam anlamıyla yok artık diyor ve böyle şansın diyip istemeden içtende olsa sövüyosunuz :)

Beyazperde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 9 Şubat 2008; 2:08:31 >

• Bu da benim yorumum. Kendi topiğimde yazmıştım ama buraya da yazayım arkadaşlar.

Stephen King'in romanından uyarlanan filmin yönetmeni Frank Darabont. Bu nedenle filme dair epey umutluydum. Çünkü bu birleşmeden Esaretin Bedeli gibi bir şaheser doğmuştu. Peki şimdi aynı başarı söz konusu mu? Maalesef bunu söylemek çok zor. Oyuncular arasında Dreamcatcher ve The Punisher'dan tanıdığımız Thomas Jane ve Meet Joe Black ile Mystic River filmlerinden tanıdığımız oscar ödüllü Marcia Gay Harden var. Thomas Jane her zamanki gibi esas oğlan rolünü kotarıyor. Ama bence Marcia Gay Harden muhafazakar rolüyle tavan yapıyor. Ki filmin en iyi oyuncusu kanımca Marcia Gay Harden'dir. Diğerleri zaten kuru kalabalık.

Film maalesef sinemaya yeni olan hiçbirşey katmıyor. Klişe panik durumları, mekana sıkışma parodileri ve mutasyona uğrayan yaratıklar. Devasa örümcekler, ahtapotlaşmış yılan ve yarasalar. Bunları görmekten gerçekten gına geldi. Ve artık bu öğeler izleyici korkutmak şöyle dursun germiyor bile. Çok umutlu olduğum bir filmden maalesef yine hüsranla ayrıldım. Dreamcatcher'dan elle tutulur hiçbir farkı yok. Ki Dreamcatcher bile izlenebilirlik açısından The Mist'ten daha iyi bir filmdi bana göre. Bana kalırsa Frank Darabont daha önce Esaretin Bedeli ile faydalandığı Stephen King'e sadık kalmak değil de, sanki bu başarı ve ismi suistimal ederek gişeye oynamak istemiş. Ki bence hayli gişe yapıp parasına para katacak yapımcılar. Imdb sayfalarında yorumlara bakınca gerçekten şaşırıyorum. Sanki Saw gibi bir film çıkmışçasına pohpohlanıyor. Stephen King hayranlarının bunu yapmasını anlarım. Ama salt sinemasal manada filme bakanların bunu yapmasını anlamak oldukça güç. Bir Güney Kore filmi olan Gwoemul(yaratık) bile bundan daha iyiydi. Ama oranı daha düşük.

Kısacası iki büyük ismin sentezinden oluşan bu yapımı merak edenlere çok fazla beklenti içerisine girmemelerini öneriyorum. Zira büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirler. Ama yaratık filmlerinden hoşlananlar varsa ilgilenebilirler. Ama filmin sonunun gayet iyi çekildiğini de belirtmeliyim. Sadece sürpriz finalini beğendim zaten. Gerisi angarya.

Türkiye gösterim tarihi : 29 Şubat 2008

• quote:

Uyuma forum...

Ya arkadaşlar Kral'ın bir kitabı lazım bana. İsmi 'Hayatı Emen Karanlık'. Baya eski bir kitap, yeni basımı da çıkmadı. Elinde olan var mı? Ya da Ankara'da bulabileceğim bi yer bilen?

dostum bende e-kitap ı var istersen ben de bulamadım onun orjinalini baya güzeldi...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.