Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.999
Cevap
47
Favori
146.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide ekle. eklemessen balon veririm uçarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@ndelo

Hayatımda okuduğum en iyi roman lar diyebilirim.kesinlikle öneririm.Şimdi bu satırları yazarken bile heyecanlanıyorum.Kendimi kaptırdığım bir hikaye.Hatta nickim bile ordan geliyor.Bunları S.K. hayranıyım diye söylemiyorum.(Bu arada beni de üye yaparsanız sevinirim.).Bence Yüzüklerin Efendisinden de güzel(bence).Koca koca 7 kitap hepsi ama nasıl bittiğini anlamıyorsun bile.Son kitap yaklaşık 800 sayfa ama ne zaman bittiğini anlamadım.(yaklaşık bir ay dan daha az.).Yani kesinlikle öneririm.

Kısaca hikaye:(spoiler değil) yok olmaya yüz tutmuş bir dünyada, tüm bu yok oluşun sebebi olarak gördüğü karakule ye ulaşmaya çalışan bir silahşorun maceraları.

Katılıyorum senin kadar çok kitabıını okumamışımdır ama
    sadisti okuduum bi de gece yarısını 4 geçe

bu arada signatürüne bittim :D

• J.K Rowling
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho1

J.K Rowling

Ac bi fan club sende
  • quote:

J.K Rowling

Stephen King'in yanında yazar mı o ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

J.K Rowling

Stephen King'in yanında yazar mı o ya?

ben onuda okuyorum stephen kingide
  • Gerçekten müthiş bir fragmanı var.. Sabırsızlanıyorum umarım vizyon tarihini ertelemezler. Kitabını okumadım ama herkes filmin muhteşem finalinden sözediyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Gerçekten müthiş bir fragmanı var.. Sabırsızlanıyorum umarım vizyon tarihini ertelemezler. Kitabını okumadım ama herkes filmin muhteşem finalinden sözediyor..

Zaten filmde finalden başka elle tutulur birşey yok kardeşim. Son derece basit ve klişe bir film.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Gerçekten müthiş bir fragmanı var.. Sabırsızlanıyorum umarım vizyon tarihini ertelemezler. Kitabını okumadım ama herkes filmin muhteşem finalinden sözediyor..

Zaten filmde finalden başka elle tutulur birşey yok kardeşim. Son derece basit ve klişe bir film.

DE-niro kardeşim cok merak ediyorum, beğendiğim bi film oldumu hiç??
  • quote:

quote:

Zaten muhteşem bir film beklemiyoruz. Önemli olan hikayedeki karakterleri, mekanları kanlı canlı görmek.
  • Zaten kitapların ve ya çizgi romanların falan filmlerinde 1 kaç sahne hariç çoğu rezalet oluyo ben onuda beklemiyodum ama sonu müthiş olmuş öle diolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: YavuzzhaN

Zaten kitapların ve ya çizgi romanların falan filmlerinde 1 kaç sahne hariç çoğu rezalet oluyo ben onuda beklemiyodum ama sonu müthiş olmuş öle diolar

evet kitaptaki ayrıntıları göremediğimiz için filmden pek bişey anlamıyoruz.. Tatmin edici olmuyolar..
    Ama Yeşil yol bu örnekler içinde değil.. O çok ayrıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Séi-Chan

quote:

Orjinalden alıntı: YavuzzhaN

Zaten kitapların ve ya çizgi romanların falan filmlerinde 1 kaç sahne hariç çoğu rezalet oluyo ben onuda beklemiyodum ama sonu müthiş olmuş öle diolar

evet kitaptaki ayrıntıları göremediğimiz için filmden pek bişey anlamıyoruz.. Tatmin edici olmuyolar..
    Ama Yeşil yol bu örnekler içinde değil.. O çok ayrıydı

Yeşil Yol, Esaretin Bedeli izlediğim en iyi filmleriydi...
  • quote:

quote:

quote:

Stephen King hayranı olduğun için yorumumun sana haz vermemesini doğal karşılıyorum kardeşim. Ama bir filmi beğenmek zorunda değiliz hayranları çok diye. Yahut yazarı ve yönetmeni kaliteli diye. Sana beğendiğim milyon tane film sayarım kardeşim. Ama bu film sadece basit bir klişe. Muhteşemi bırak iyi bile değil. Son derece vasat. Gerçi sen izleyince mükemmel diyeceksin bundan adım gibi eminim. Ama filme sadece sinemasal bazda bakan herkes filmin orta direkliğini pekala görebilir. Mesela Esaretin Bedeli benim için gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biridir. Onun da yazarı Stephen King. Onun da yönetmeni Frank Darabont. Sence suç bende mi yoksa bu başarıyı kullanıp parasına para katmak isteyen film ekibinde mi? Ayrıca yorumlarımı takip edersen beğendiğim filmleri görebilirsin. Tabi Stephen King topiğinden başka bir topiğe giriyorsan şayet. Zira yorumundan anladığım o ki; başka topiğe bakmıyorsun. Zira orada klasik diye nitelendirdiğimiz bir yığın film mevcut. Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Stephen King hayranı olduğun için yorumumun sana haz vermemesini doğal karşılıyorum kardeşim. Ama bir filmi beğenmek zorunda değiliz hayranları çok diye. Yahut yazarı ve yönetmeni kaliteli diye. Sana beğendiğim milyon tane film sayarım kardeşim. Ama bu film sadece basit bir klişe. Muhteşemi bırak iyi bile değil. Son derece vasat. Gerçi sen izleyince mükemmel diyeceksin bundan adım gibi eminim. Ama filme sadece sinemasal bazda bakan herkes filmin orta direkliğini pekala görebilir. Mesela Esaretin Bedeli benim için gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biridir. Onun da yazarı Stephen King. Onun da yönetmeni Frank Darabont. Sence suç bende mi yoksa bu başarıyı kullanıp parasına para katmak isteyen film ekibinde mi? Ayrıca yorumlarımı takip edersen beğendiğim filmleri görebilirsin. Tabi Stephen King topiğinden başka bir topiğe giriyorsan şayet. Zira yorumundan anladığım o ki; başka topiğe bakmıyorsun. Zira orada klasik diye nitelendirdiğimiz bir yığın film mevcut. Saygılar.

Ben o yazıyı espri amaçlı yazmıştım ama sen ciddiye alıp, doldurmuşsun cevaplarını kardeşim. Bende bikaç şey yazayım o halde;
    İlk olarak sis hakkında; ben henüz filmi izlemedim, beğenip beğenmiceğimi bilmiyorum.. Sonuçta film bi kitap uyarlaması, kitabı beğenen birisi filmi ne olursa olsun beğenicektir.Buda çok normal bi durum. Herneyse, gelelim diğer muvzuya; "filme sinemasal bazda bakan biri için" demişsin.. Bunu söylerken ne demek istediğini anlamadım. Sinemasal baz yani, yeni teknolojinin kullanımımı yada uygun açıdaki kamera çekimlerimi yada konusu mu?? Sisin konusuna kimse bişey diyemez çünkü kitaptan uyarlama hiçbi yönetmen bişey ekleyemezz filme, teknoloji zaten her filmde son safhasına kadar kullanılıyor.. Bu filmi beğenmedin çünkü tarzın değil. Bende çok fazla film izlerim, belkide senin o çok beğendiğin pekçok film benim için can sıkıcı, boşuna zaman harcadığım filmlerdi. Benim sisi çok beğeniceğimi düşünüyorsun, sanırım sende benim hiçbi yorumlarımı okumadım, bu kadar sayfa içinde ısrarla sadece esaretin bedeli ve yeşil yol un iyi filmler olduğunu söyleyip durdum.Yani sadece Stephen King olduğu için beğeniceğim gibi bi durum yokSon olarak, devamlı bu konu içinde olup başka hiçbir konuya girmemiş olsaydım, sana sorduğum soru "hiç beğendiğin film varmı?" değil, "neden beğenmedin?" olurdu. Ben düşündüğün gibi tüm vaktimi burda geçiren biri değilim, sadece senin değil herkesin filmler hakkındaki yorumlarını okuyorum. Çoğu zaman senin yazdıklarına da katılıyorum. Yaşın hakkında bi fikrim yok ama çok geleneksel düşünüyosun bence.. Abartıdan, fantastik öğelerden hoşlanmıyorsun, daha sanatsal, vermek istediği mesajı direk vermeyen insanı düşünüp kendi bulmasına zorlayan filmler senin için çok iyi filmler.
    Herneyse, bu konu sonsuza kadar gidebilir ama sonuç hep aynı söze varıcak. "Zevkler tartışılmaz" . Hiçbizaman bi eleştirmen filmi beğenmedi diye o filme gitmemezlik yapmadım, çünkü benim neden hoşlancağımı "eleştirmen" bilemez.

• Arkadaşlar şu dakka itibariyle ufak bir oyuna başlıyoruz. İlk soru benden...

Yayınlanan ilk kitabının ismi ve konusu?
  • göz.yaşanmış bir olaydan hareketle oluşturulmuş bir romandı.şimdi ne yapacagım.onay mı bekliyecegim yoksa soru mu soracagım:)?
    quote:

Arkadaşlar şu dakka itibariyle ufak bir oyuna başlıyoruz. İlk soru benden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20burak1991 -- 17 Şubat 2008; 20:29:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

göz.yaşanmış bir olaydan hareketle oluşturulmuş bir romandı.şimdi ne yapacagım.onay mı bekliyecegim yoksa soru mu soracagım:)?
    quote:

Arkadaşlar şu dakka itibariyle ufak bir oyuna başlıyoruz. İlk soru benden...

Sorabilirsin... Doğru cevabı veren yeni soruyu sorar, sorusu yoksa ben sorabilirim onun yerine.
  • roland ın kule nin 4, kitabında ilk aşkınıda tanıdıgı kasabaya gittiğinde kullandıgı takma ismi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

roland ın kule nin 4, kitabında ilk aşkınıda tanıdıgı kasabaya gittiğinde kullandıgı takma ismi?

Yuh..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.