Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.999
Cevap
47
Favori
146.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi ama kule okurları için basit bir soruydu nitekim koskoca bir kitap boyunca roland a bu isimle hitap ettik:)will dearborn
    sen devam ettir.
  • Pekala.... Kocasıyla yaptığı bir fantazi sırasında, kocasının ölmesiyle yatakta mahsur kalan kadının hikayesi?
  • oyun:)gerald s game?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

oyun:)gerald s game?

Bilmediğin bir şey yok mu yaw?

Türkiye'de farklı iki adla yayınlanan kitabı?
  • kara kule serisinin 2, kitabı farklı isimlerle çıkmıştı sanırım.3 ün cekilişi ve üçün çizgileri??
    peder callahan ın hikayeside(salem s lot)2 isimle çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20burak1991 -- 18 Şubat 2008; 15:19:15 >
  • quote:

kara kule serisinin 2, kitabı farklı isimlerle çıkmıştı sanırım.3 ün cekilişi ve üçün çizgileri??

Süpersin... Kitapların isimlerini yazmamışsın ama olsun...
  • korku ağı ve hortlak sanırım böyleydi isimleripeki kızına itafen yazdığı ve önsözünde kızının begenerek okudugu ilk kitabı oldugunu söylediği kitabı hangisidir?
    quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

kara kule serisinin 2, kitabı farklı isimlerle çıkmıştı sanırım.3 ün cekilişi ve üçün çizgileri??

Süpersin... Kitapların isimlerini yazmamışsın ama olsun...

• kitabın ismini ilk önceleri peçeteler koycakmışmış?
  • Arkadaşlar bu adam gibi hikaye yazan başka biri tanımadım. Karanlık Öyküler kitabındaki o anlatım şehvet ve dehşet başka hiçbir kitapta yok.
    Beni rahatsız eden husus okuduğum kitabın muhtelemen korsan kitap olması. Korsan ile Orjinal kitap arasındaki farkı nasıl anlıyoruz?
  • quote:

korku ağı ve hortlak sanırım böyleydi isimleri peki kızına itafen yazdığı ve önsözünde kızının begenerek okudugu ilk kitabı oldugunu söylediği kitabı hangisidir?

Ejderha'nın Gözleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Arkadaşlar bu adam gibi hikaye yazan başka biri tanımadım. Karanlık Öyküler kitabındaki o anlatım şehvet ve dehşet başka hiçbir kitapta yok.
    Beni rahatsız eden husus okuduğum kitabın muhtelemen korsan kitap olması. Korsan ile Orjinal kitap arasındaki farkı nasıl anlıyoruz?

Orjinal kitapların arkasında Bandrol oluyo genelde...
  • evet bildin:)
    quote:

quote:

korku ağı ve hortlak sanırım böyleydi isimleri peki kızına itafen yazdığı ve önsözünde kızının begenerek okudugu ilk kitabı oldugunu söylediği kitabı hangisidir?

Ejderha'nın Gözleri...
  • ama artık korsanlardada olabiliyor:)adamlar birebir taklit ediolar.hatta daha iyisini bile yaptıkları olyor
    quote:

quote:

Arkadaşlar bu adam gibi hikaye yazan başka biri tanımadım. Karanlık Öyküler kitabındaki o anlatım şehvet ve dehşet başka hiçbir kitapta yok.

• quote:

ama artık korsanlardada olabiliyor:)adamlar birebir taklit ediolar.hatta daha iyisini bile yaptıkları olyor
    quote:

quote:

Bandrol değilde şu kapaklardaki kabartmalrı felan aynen yapıyolar artık. Eskiden o kabartmalardan belli oluyodu bazı kitaplar, şimdi onlarıda yapıyolar. Valla orjinal basımdan daha çok emek harcadıklarına inanmaya başladım...

• haydi birileri soru sorsun:)
  • tamam ben soruyorum.yazarın yazdığı ilk öykünün ismi?:)

(şimdiden bir ipucu yazar bunu annesine yazmış.ve karşılıgında çeyrek dolar kazanmış)
  • Ruhlar dükkanı' nı okuyorum. O ve Hayvan mezarlığını sipariş vermiştim. bugün onlarda geldi.
  • quote:

tamam ben soruyorum.yazarın yazdığı ilk öykünün ismi?:)

(şimdiden bir ipucu yazar bunu annesine yazmış.ve karşılıgında çeyrek dolar kazanmış)

Çok kazık soruyon yaw...
  • slm beyler ben geldim
    @demon
    Ruhlar dükkanı güzel romandır..

@pir / burak
    abi layı abartmışsınız ben bunların hiçbirini bilmiyodum daha önce
  • Koontz ve H. P. Lovecraft'tan sonra üçüncü korku/gerilim romanı yazarıdır benim için. Ama S. King'in romanlarında Ringu'da hissettiğim rahatsızlığı, Silent Hill'de bebekleri öldürürken hissettiğim rahatsızlığı hissediyorum bazen ve bu salt korkudan daha çok etkiliyor beni. Doğrudan bilinçaltıma saldırıldığını hissediyorum ve korkma değil de Türkçe'de tam anlamıyla rahatsız olma, huzursuzluk hissiyatı veriyor bana. Lovecraft'ın tüm kitaplarını(zaten tüm eserleri diye geçiyor serisi) S. King ve Koontz'un ise bir kaç eksik kitabı dışında hepsini okumuşluğum vardır. Lovecraft konusu konuşuldu mu bilmiyorum ama onu da sıkı okurlara öneririm.

Bir hafta ya da bir ay bir kitap için çok uzun bir süre değil mi? Bu konu tartışmaya açık değildir ama kar sebebiyle 12 saat süren yolculuğumda bir kitabı bitirdim. İştah ve okuma hızı ile kitap okumaya adaptasyon tabi ki birinci dereceden etkenler ama o kitabını bir haftada bitirdim cümlesini işittiğimde o kitaba periyodik kitap okuma süresi ayrılmasına rağmen 1 haftada bittiğini, bu kadar sürdüğünü düşünüyorum. Ya da düşünmüyorum.(bkz. ne dedim ben şimdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 19 Şubat 2008; 20:57:30 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.