Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu benim efsanem tam hatlarıyla hatırlayamıyorum ama bende kedi korkusu oluşturmuştu(bir sürü kedinin caddede yürüdügü sahne)bir aile vardı.onlar gece olunca farklılaşıyorlardı.yratık oluyorlardı.film içinde bolca sansürlenmeye layık sahneler vardı aklımda kalanlar bunlar(aile içi ilişkiye giren aile ferdlerimi ararsın.....).oskara adaylıgı vardı sanırım.bir romanından degil bir hikayesinden yahut filme özel oluşturdugu bir hikayeden hareketle oluşturulmuştu.
  • yazarın evcil hayvanı?ismi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

yazarın evcil hayvanı?ismi?

Ya sen hep o kitaptan soruyosun... Çalışmadığım yerden geliyo...
  • yok bu oradan degil.hani beslediği akrep var ya:)boris.sen sor üstad o zaman
  • peki bize kim "Lawnmoverman" uyarlaması hakkında ve bu filmin sinema tarihindeki önemine dair bişeyler söyler?
  • quote:

peki bize kim "Lawnmoverman" uyarlaması hakkında ve bu filmin sinema tarihindeki önemine dair bişeyler söyler?

Türkçesi Bahçıvan'dı heralde. Üzerinde deneyler yapılan bir adamı anlatıyodu...Bu kadar.
  • evet pir
    Siber uzay ve sanal gerçeklik kavramlarını ilk kez beyaz perdeye taşıyan film olarak tarihte yer almıştır. siber uzayda geçen sahneleriyle zamanında “vay adamlar neler yapıyorlar ya!” dedirtmiştir. siber uzay sayesinde zekası tanrısal boyutlara varan bir geri zekalıyı anlatan öyküsüyle son derece ilginçtir…fakat bu yinede sinemaseverden eksi aldığı gerçegini değiştirmiyor.tam bir talihsizlik olarak görenler bile vardır
  • ee arkadaşlar sorusu olan yok mu?
  • S. King'in en son sinemaya aktarılan romanı hangisidir?
  • "The Mist" mi?(the talisman var.tv dizisiymiş.ama çekim aşamassında mı yoksa tv de çoktan oynadımı bilmiyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

S. King'in en son sinemaya aktarılan romanı hangisidir?

Sis.
  • stephen king in kendinide yerleştirdiği romanlarına örnek verebilecek olan var mı?yani hikayede stephen king le karşılaştıgımız romanları?

(ben bir tane biliyorum.bu soruyu sorma amacım tamamen bilgilenmek:)
  • quote:

stephen king in kendinide yerleştirdiği romanlarına örnek verebilecek olan var mı?yani hikayede stephen king le karşılaştıgımız romanları?

(ben bir tane biliyorum.bu soruyu sorma amacım tamamen bilgilenmek:)

Valla hatırladığım, Kara Kule serisinin son kitaplarının birinde vardı...
  • susannahın şarkısı,kule
  • eet kulenin 6 kitabında.susannah ın şarkısı.
  • arkadaşlar bir önerim var.haydi king kitapları kapak tasarımı yarışması başlatalım.her üye en sevdiği kapak tasarımlarını koysunlar.kurucumuzda gelen oyları degerlendirsin.ne dersin pir?
  • benim adaylarım bunlar

• quote:

arkadaşlar bir önerim var.haydi king kitapları kapak tasarımı yarışması başlatalım.her üye en sevdiği kapak tasarımlarını koysunlar.kurucumuzda gelen oyları degerlendirsin.ne dersin pir?

Ok, çok iyi olur. Bir mesajda toplayalım. Olmazsa anket yaparız.
  • başlasın haydi.senin adayların?
    quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

arkadaşlar bir önerim var.haydi king kitapları kapak tasarımı yarışması başlatalım.her üye en sevdiği kapak tasarımlarını koysunlar.kurucumuzda gelen oyları degerlendirsin.ne dersin pir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20burak1991 -- 24 Şubat 2008; 20:41:38 >
  • quote:

başlasın haydi.senin adayların?
    quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Anket sonucunu bekliyorum dostum. Bakalım anket olursa ona göre düzenlicem, olmazsa ona göre. Bu arada benim adaylarım,

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.