Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kitap olarak hiç okumadım stephen king ama film olarak seyrettiğim The shining (cinnet) bi harikaydı yanılmıyosam 3 dvd'lik bi filmdi ve müthiş bir gerilim korkuydu.. önerilir...
  • Ne yazıkki yanılıyorsun. 3 DVD'lik herhangi bir film mevcut değil. 3 CD'lik S. King'in çektiği bir Shining var ama Kubrick'inki daha güzel.

Benim adayım "IT" ama resim ekleyemedim, sayfa görüntülenemiyor diyor...
  • Yanılmıyorsam, "O" ve "REd Rose Konağı" da 3 cd'lik filmlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Séi-Chan

Yanılmıyorsam, "O" ve "REd Rose Konağı" da 3 cd'lik filmlerdi.

O 3 cd'lik bir film, ama S. King'in yönettiği.

Red Rose'u ben 4 diye hatırlıyorum. 3 kere izlemeye çalıştım, hiçbirinde 4. cd'ye kadar dayanamadım. Hep uyuyakaldım.
  • heheh
    bende cok zor dayanmıstım son cd'ye kadar..
    ama ben izlemeyi başardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

stephen king in kendinide yerleştirdiği romanlarına örnek verebilecek olan var mı?yani hikayede stephen king le karşılaştıgımız romanları?

(ben bir tane biliyorum.bu soruyu sorma amacım tamamen bilgilenmek:)

soruna tam cevap olur mu bilmiyorum da benim bildiğim richard bachman adıyla yazdığı "falcı"da bir yerde "bu ancak stephen king romanlarında olur" gibi bir diyalog geçiyordu.
  • evet hatırladım:)zayıflayan adamın hazin sonu.evet sen sor şimdi peace77??
  • Beni de ekLer misin ?

Ben de ''O'' dan çok etkiLendim , süperdi

Bu adamın ne biçim hasta beyni var , nerden akLına geLiyor acaba bu tür eserLer vermek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire_Boy_42 -- 25 Şubat 2008; 19:08:50 >
  • Arkadaşlar en iyi kapak seçimi başlamıştır. İlk mesajda kapakları görebilirsiniz.
  • Çorak Toprakların gerçek kapağı.

Stephen King || Okuyanlar Kulübü
  • amazon.com da stephen king'in yeni romanları satışta Burda ne zman çıkarki yaf :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3ZGEK

Çorak Toprakların gerçek kapağı.

Stephen King || Okuyanlar Kulübü

Kapak çok güzel.
  • quote:

evet hatırladım:)zayıflayan adamın hazin sonu.evet sen sor şimdi peace77??

benim en sevdiğim kapak hayvan mezarlığınınkidir. o zaman "hayvan mezarlığı" kitabındaki meşhur gizemli mezarlığımızın adını sorayım ben ??? (biraz kolay oldu galiba )
  • sis adli kitabi okumustum gercekten cok guzeldi..bu cuma filmi geliyor umarima oda guzeldir..
  • sematarybize çevrilirken niye mezaylığı gibi bir hta yapılmadı anlayamıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: peace77

quote:

evet hatırladım:)zayıflayan adamın hazin sonu.evet sen sor şimdi peace77??

benim en sevdiğim kapak hayvan mezarlığınınkidir. o zaman "hayvan mezarlığı" kitabındaki meşhur gizemli mezarlığımızın adını sorayım ben ??? (biraz kolay oldu galiba )

• Red Rose filminden bahsedilmis o film izlenmez arkadaslar bitmiyor film izleme hastası biri olarak ben bile yeter bit artık dedim.

Kitap olarak ise Medyum'u okuyorum gerci daha onceden Shining ve 1997'de tekrar yapılan uyarlamasını izlemistim ama olsun.Kitap yinede büyük zevk veriyor.Büyüksün King
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Red Rose filminden bahsedilmis o film izlenmez arkadaslar bitmiyor film izleme hastası biri olarak ben bile yeter bit artık dedim.

Kitap olarak ise Medyum'u okuyorum gerci daha onceden Shining ve 1997'de tekrar yapılan uyarlamasını izlemistim ama olsun.Kitap yinede büyük zevk veriyor.Büyüksün King

Filmin yeni versiyonunu hiç beğenmedim. Eski film harika, özellikler Jack Nicholson harikaydı...
  • arkadaşlar biz sorulara geri dönelim.egleniyorduk ne güzel şimdi kimse yazmıyor.
  • sorular başlayıncada sadece sen egleniyosun burak
    ben hepsine fransız kalıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Red Rose filminden bahsedilmis o film izlenmez arkadaslar bitmiyor film izleme hastası biri olarak ben bile yeter bit artık dedim.

Filmin yeni versiyonunu hiç beğenmedim. Eski film harika, özellikler Jack Nicholson harikaydı...

Gerçekten kafayı tırlattığını felan okumuştum Jack Nicholson'un... Yeni versiyonu dediğiniz King'in beğenmeyip tekrar çektiği ise, kitabına benzetmek uğruna kitabın resmedilmiş hali olmuş. Tamam iyi hoş sen bunu demek istedin bunu anlatmak istedin ama iş görselliğe gelince yapamıyon be hacı.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.