Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben the mist kitabını okumak istiyorum da.türkiyede yayımlandığı isimi nedir acaba.beni atdınlatırsanız çok sevinirim.saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Arkadaşlar merhaba ben the mist kitabını okumak istiyorum da.türkiyede yayımlandığı isimi nedir acaba.beni atdınlatırsanız çok sevinirim.saygılar.

Sis adıyla yayınlandı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Arkadaşlar merhaba ben the mist kitabını okumak istiyorum da.türkiyede yayımlandığı isimi nedir acaba.beni atdınlatırsanız çok sevinirim.saygılar.

Sis adıyla yayınlandı...

Evet "Sis" adiyla sunuldu.
  • Sis i bu gün izledim film bence çook güzeldi.. Sonunda ağzım açık olduğum yerde 5 dk kalakaldım..Arkadaş dürttüde öyle kalktım oda Gitmeyenlere tavsite ederim
  • king çiler aynı anda tatile mi çıktılar acaba?

neredesiniz arkadaslar?
  • ben detaylı bir kule muhabbeti bekliyorum ama kimse bir şey yazmıyor.
  • the myst in filmini yeni izledim. hem okumuş hem de izlemiş olanlara sorum var;

filmdeki son kitaptaki ile aynı mı?
  • Kırk yıllık SİS oldu Öldüren Sis...
  • SPOİLER!!!!!!

hayır degil.kitapda kesin bir son yok.son kurtulanların ne oldugunu sylemiyor.yahut başkalarının kurtulup kurtulmadıgını söylemiyor.ama filmde bambaska biraz da kötü bir son olmuş.
  • başlayalım dostum.
    quote:

Orjinalden alıntı: S3ZGEK

ben detaylı bir kule muhabbeti bekliyorum ama kimse bir şey yazmıyor.
  • son kitaplarda ''prim''den söz ediliyordu ama kavrayamadım tam olarak ne olduğunu, prim geçiş karanlığındaki şeyleri oluşturan madde mi?
  • bendce tam hatırlayamadım şimdi bak.geçiş karalığındaki şeyleri oluşturan madde mi yoksa karanlığın kendisi miydi??
  • kitapta tüm dünyalar primden yükseltilmiştir diye yazıyodu.
  • Tüm kitapları var bende...(Son çıkanlar hariç)
  • Çok kitabını okudum! Şimdi düşündükçe bazıları çok sarmıyor! Fakat "Gece Yarısını İki Geçe", "Yeşil Yol"(filmini izledikten sonra okumuştum), "Ejderhanın Gözleri" çok iyi kitaplarıdır! Özellikle "Ejderhanın Gözleri"ni çok sevmişimdir! Kuzenim doğum günü hediyesi olarak getimişti. Klasik bir Stephen King kitabı beklerken çok farklı bir konuyla karşılaşmıştım! Çok hoşuma gitmişti... Sonra kaybettim kitabı ama neyse...
  • hatırlayamadım yaw.baska bir şeyden konuşsak:)
    quote:

kitapta tüm dünyalar primden yükseltilmiştir diye yazıyodu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

hatırlayamadım yaw.baska bir şeyden konuşsak:)
    quote:

O zaman hatırlayamadığım bir şey daha, kızıl kral'ın kuleyi yıkma amacı neydi.Adam durup dururken evrenin yok olmasını istemiyordur herhalde.Zaten sırf bu sorular yüzünden 2 ay önce seriye 3. kitaptan tekrar başladım bu sefer dikkatli okuyorum, hızlı okumaktan çok daha fazla keyif veriyor.Özellikle 5. kitabı hızlı okurken çok sıkılmıştım ama şimdi yarısına geldim ama hiç sıkılmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 18 Mart 2008; 23:11:57 >
  • ben varim gsardaags ekle
  • tüm dünyaları etkileyecekti bu ve tek hakim karanlık olacaktı sanırım.yani kızıl kral.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

hatırlayamadım yaw.baska bir şeyden konuşsak:)
    quote:

O zaman hatırlayamadığım bir şey daha, kızıl kral'ın kuleyi yıkma amacı neydi.Adam durup dururken evrenin yok olmasını istemiyordur herhalde.Zaten sırf bu sorular yüzünden 2 ay önce seriye 3. kitaptan tekrar başladım bu sefer dikkatli okuyorum, hızlı okumaktan çok daha fazla keyif veriyor.Özellikle 5. kitabı hızlı okurken çok sıkılmıştım ama şimdi yarısına geldim ama hiç sıkılmadım.

• bende baslayacagım ama serinin ilk 3 kitabı bende yok.param olunca başlıyorum kara kuleye tekrar:)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.