Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide eklersen sevinirim.Ben Stephen Kingi daha çok kitaplarından uyarlanan filmleriyle tanıdım cinnet,esaretin bedeli,yeşil yol beni etkileyen filmlerindendir.ben pek kitap okumayı sevmem can sıkıntısı gidermek için bir kitap almaya karar verdim ama ne almalıydım?bunun üzerine Stephen Kingin sadist isimli romanını aldım ve dün akşam okumaya başladım ve 1 gecede 40sf bitirdim o derce sürükleyici.Sizden istediğim bu kitabı bitirdikten sonra hangi kitabına başlayım?sadistsi alırken 'o' ve mahşer kitapları dikkatimi çekti.tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _c@dı_ -- 16 Nisan 2008; 19:15:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

Benide eklersen sevinirim.Ben Stephen Kingi daha çok kitaplarından uyarlanan filmleriyle tanıdım cinnet,esaretin bedeli,yeşil yol beni etkileyen filmlerindendir.ben pek kitap okumayı sevmem can sıkıntısı gidermek için bir kitap almaya karar verdim ama ne almalıydım?bunun üzerine Stephen Kingin sadist isimli romanını aldım ve dün akşam okumaya başladım ve 1 gecede 40sf bitirdim o derce sürükleyici.Sizden istediğim bu kitabı bitirdikten sonra hangi kitabına başlayım?sadistsi alırken 'o' ve mahşer kitapları dikkatimi çekti.tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...

O, Mahşer, Yaratık, Hayvan Mezarlığı, Çılgınlığın Ötesi... En iyi ktapları diyebilirim...
  • Duma ADası Liste fiyat 32 Ytl ne yapıyor bu Altın Yayınları hayret bir şey ya.. Sonra da korsana savaş açmak için bir sürü paralr harcıyorlar ...

öğrenci adam 32 ytl bi sefer de nasıl vercek ya ayıp yemin ederim :@:@

Mail atacağım 32 ytl utanmıyormusunuz diye . türkiye'de yaşamıyorlar mı bunu basanlar?

İşte attım MAili :

Stephen King hayranı olarak yayınevinizden çıkan Kitapları öğrenci halimle yemeyip arttırdığım paralarla alıp okuyabiliyorum .. Sırf korsana inat son param da olsa yanında 5 ytl si satılırken ben gidip 15-20ytl verip orjinal alıyorum ...

Fakat yeni kitabı çıktı gelir gelmez almak için kitapçıya koştum ne göreyim liste FiyaTI 32.00 ytl .. şaka gibi bir kitap 32 ytl inanamadım ... Türkiye'de yaşıyoruz insanlar kıt kanaat geçinirken öğrenci halimle orjinal kitap almak için uğrasırken 32 ytl ye kitap satıyorsunuz...

Bence 32 ytl komik bir rakam bu sefer değilde bir daha ki stephen king romanın en aşagıya 60ytl den satışa çıkarmanız gerekir...

Bu ülkede kitap okunmamsı için yayınevleri ellerinden geleni yapıyor ... Hayır korsanla savaş için büyük paralar harcayacağınıza şu kitapları biraz ucuz satsanız olmaz mı ki?

Bu mail ne sizi değiştircek ne de fiyatları olsun ben dilek ve isteklerimi yazdım sitenizde yazdığınız gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 17 Nisan 2008; 12:53:28 >

• Bende çoğu kez bu tarz mailler attım ama hiçbi yanıt alamıyosun..
    Şuan en ince kitap bile 8-10 milyon.. Bizim bunu almamız cok zor...
    Buyuzden ya eski kitapcılara gidiyorum yada korsan alıyorum..
    Çünkü 32 ytl ye sadece Duma adasını alıcakken, korsan satan adamlardan 30 ytl ye 5-6 tane stephen king kitabı alabiliniyo.. Korsan çok kötü bişey ama yapacak bişeyde bırakılmıyo bize...
  • Valla en iyi çözüm Kitaçılar Çarşısına gidip pazarlık yapmak. Yoksa 32 lira veremem bir kitaba, her ne kadar hayranı da olsam...
  • ben kitapçıda çalışmıştım en düşün iskonto ile gelen yayınevi altın yayınları ... bir şey yazcam gene banlancam neyse anladılar :)
  • eskiden bir sözleri vardı.orjnal almak yerine gidip korsan alıyorsunuz.hem günah hem de baskı kalitesi falan filan çok zarara giriyorsunuz asla bir şeyi tam okuyamusunuz derlerdi.bizde sus pus olurduk karşılarında.şimdi artık korsancılar okadar abartılarki olayı 5ytl yerine 10 ytl verdin mi 22 ytl lik kitabın orjinalinden daha kalitelisini alıyorsunuz.böyle bir piyasada adamın gidip 32 liraya satması intihar olur.ki bn asla satın almam alamam.
    pyasa belli.adamın okuyucu kitlesinin bu ülkede ögrenciler oldugu belli.ne diyelim beyler kolay gelsin size.çok kazanmanız ve yazarımıza kazandırmanız dilegiyle.biz şu anlık ona sadece sevgimizi gönderebilecegiz.:)
  • Ben o kitabı orijinal alsam kim kazanacak Stephan King mi allah aşkına söyleyin kim kazanacak..Gider kopya alırım olur biter hatta 3-4 ytl fazla verir orijinal gibi olan kopyalardan alırım..Kopyalar bile 2. ye ayrılıyor artık duruma bakarmısınız yaa..32 ytl kitaba verilirmi hiç bu nasıl bir fiyat..Okuyacan bir kıyıda duracak 2 sene kullanmayacan ki..Neyse bu arada ifedix de baktım az önce 25.6 ytl..
  • Stephen King'e hayran olunmaz mı.. ?
    Benim ilk okuduğum yazarlardan biridir. Zira o zamanlar 15-16 yaşında falandım galba.. :D

CEP baya güzeldi.. Hatta süper.
    Yalnız Bir Aşk Hikayesi'ni niyeyse tamamlayamadım. Yarım kaldı. :)

Bugün Duma Key'i aradım yoktu bende başka kitap aldım.. :p

+

Bu arada her romanı müthiş benim için ama psikolojik gerlim olarak zihnimde yer eden ve "babana bile güvenme" sözünü aklıma sokan "Needful Things" adlı kitabını tek geçerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: detays

Stephen King'e hayran olunmaz mı.. ?
    Benim ilk okuduğum yazarlardan biridir. Zira o zamanlar 15-16 yaşında falandım galba.. :D

+

Bu arada her romanı müthiş benim için ama psikolojik gerlim olarak zihnimde yer eden ve "babana bile güvenme" sözünü aklıma sokan "Needful Things" adlı kitabını tek geçerim.

Sağlam kitaptır. Filmi de var ama ben bulamadım...

Bu arada korsan arkadaşlar işi büyüttüler iyice kitabın kapağındaki kabartmaları bile yapıyolar. Yakında kendi bandrollerini basarlarsa şaşmam...

• kardeş benide eklersen sevinirim bende stephen kingi ilk uyarlanan filmleriyle tanıdım ilk okuduğum kitabı ise sadistti bu kitaplar gerçektende insana okumayı sevdiriyor(ki benim gibi kitaptan çok sıkılan biri için)çok sürükleyici.yazarın diğer kitaplarınıda okumak için sabırsızlanıyorum ama bu fiyat konusu gerçekten tartışılır bi kitap 30ytl mi olur ya?yayın evlerinin bu konuda duyarlı olmasını istiyorum.teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

+

Bu arada korsan arkadaşlar işi büyüttüler iyice kitabın kapağındaki kabartmaları bile yapıyolar. Yakında kendi bandrollerini basarlarsa şaşmam...

var zaten

• arkadaşlar stephen kingin göz adlı romanını okudunuzmu?bugün kitapçıda inceledim konusu hoşuma gitti.okuyan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninjaturtle

arkadaşlar stephen kingin göz adlı romanını okudunuzmu?bugün kitapçıda inceledim konusu hoşuma gitti.okuyan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum...

yazarın ilk eseridir.yasanmış bir olaydan kurgulamıştır.her kitabındaki o essiz üslbunu bu kitaptada bulabiilriz.oku derim...ki bu yzar sözkonusu olunca neyi okuyamazsınki:)
  • Bandrol o küçük kültür bakanlığı falan filan fıstık yazan parlak şeyler değil mi..Eğer öyle ise onlardan olan kitaplarda aldım ben :D ne iş..:)
    quote:

quote:

+

• bandrolü mondrolü kalmadı artık abi.adam 5 ytl fazla verirsen sana orjinalindn daha iyisini veriyor.nere 22 ytl nerede 12 ytl
    quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Bandrol o küçük kültür bakanlığı falan filan fıstık yazan parlak şeyler değil mi..Eğer öyle ise onlardan olan kitaplarda aldım ben :D ne iş..:)
    quote:

quote:

+

• Ya korsan almim almim, arşivimin hepsi orjinal olsun diyorum ama buraya kadarmış heralde...
  • Orijinal olacakda ne olacak madalya mı takacaklar sana..Kitap okunup bir kenara konan bir meta dır..Özellikle bu tip romanlar belki belki belki ( ki ben sevmem ve yapmam) ileride arkadaşla paylaşmak ona verip onunda okumasını sağlamakdan başka bir amacı kalmaz bir kere okunduktan sonra..Bir danışma kitabı yada ansiklopedi değilki ikide bir bakalım..O yüzden gidip orijinal almanın bir yararı olacağını sanmıyorum..Bende bir zamanlar inad ederdim aman orijinal olsun diye çünkü 2. eller biraz pis idi..Hakkaten 2. el gibi idiler ama son zamanlarda maşallahları var birinci elden farksız..Bu arada kitapda ikinci ele gelince..Bunları bizzat yayın evleride yapıyor yazar da yapıyor hepsinin haberi var..Herkesin haberi olan bir durumda ben gidip 10 ytl fazla verip orijinal alacam..Yok ya...

quote:

Ya korsan almim almim, arşivimin hepsi orjinal olsun diyorum ama buraya kadarmış heralde...

• quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Orijinal olacakda ne olacak madalya mı takacaklar sana..Kitap okunup bir kenara konan bir meta dır..Özellikle bu tip romanlar belki belki belki ( ki ben sevmem ve yapmam) ileride arkadaşla paylaşmak ona verip onunda okumasını sağlamakdan başka bir amacı kalmaz bir kere okunduktan sonra..Bir danışma kitabı yada ansiklopedi değilki ikide bir bakalım..O yüzden gidip orijinal almanın bir yararı olacağını sanmıyorum..Bende bir zamanlar inad ederdim aman orijinal olsun diye çünkü 2. eller biraz pis idi..Hakkaten 2. el gibi idiler ama son zamanlarda maşallahları var birinci elden farksız..Bu arada kitapda ikinci ele gelince..Bunları bizzat yayın evleride yapıyor yazar da yapıyor hepsinin haberi var..Herkesin haberi olan bir durumda ben gidip 10 ytl fazla verip orijinal alacam..Yok ya...

quote:

Ya korsan almim almim, arşivimin hepsi orjinal olsun diyorum ama buraya kadarmış heralde...

burda orjinal 32 ytl korsan 5 ytl baya far ediyor dayanamıyor insan :S

Esaretin bedeli bu hikaye hangi romanında geçiyor?

Bİrde imdb de neden stephen king filmleri 5 puandan yukarı cıkamıyor bir iki tane var ii puan alan onlarda klasik zaten ...
    Stephen a güvenip filmleri sallıyorlar mı yaf ... hakketten filmle roman apayrı alakasız ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 20 Nisan 2008; 1:12:26 >

• hem yaşanmış bir hikaye hemde yazarın ilk kitabı:)merak ettim şimdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

quote:

Orjinalden alıntı: ninjaturtle

arkadaşlar stephen kingin göz adlı romanını okudunuzmu?bugün kitapçıda inceledim konusu hoşuma gitti.okuyan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum...

yazarın ilk eseridir.yasanmış bir olaydan kurgulamıştır.her kitabındaki o essiz üslbunu bu kitaptada bulabiilriz.oku derim...ki bu yzar sözkonusu olunca neyi okuyamazsınki:)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.