Stephan da benim gibi 23 yaşındayken hangi kitabı yazdı acaba
Nasıl bağladım ama
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
Stephan da benim gibi 23 yaşındayken hangi kitabı yazdı acaba
Nasıl bağladım ama
haa bilmiomda benim gibi 20ken ilk kitabını yazmıstır herhalde
iyi bağladın
Muhabbetiniz harika ya...
Bu arada Stephen King'in 'Hayatı Emen Karanlık' ve 'Duma Adası' hariç bütün kitapları vardır bende...
Bu arada sestavina dostum, Stephen King kendini tekrar ediyor demişsin ama Dean Koontz'da artık işin içine devleti felanda sokmaya başladı. O eski saf korku kitaplarının yerini şimdi politik gerilim romanları aldı...
arkadaşlar karar veremiyorum yayarın kitap fuarından yeni bir kitap daha alacağım ama hangisi?mahşer,o ve göz arasında kaldım.biliyorum yazarın bütün kitapları çok güzel ama sadistten sonra okunabilecek en iyi kitabı hangisi???bu yazdığım üç kitaptan hangisine başlayım???
stephen king in "O" diye bir filmi vardı korku filmi 3 vcdlik onun kitabı varmı?
ninjaturtle
Mahşer'i alabilirsin onların içinden. En sağlam kitaplarından biridir. Kitabı okuduktan sonra da filmini izlersin.
Bench.Press
Evet, aynı ismde bir de kitabı var.
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
Muhabbetiniz harika ya...
Bu arada Stephen King'in 'Hayatı Emen Karanlık' ve 'Duma Adası' hariç bütün kitapları vardır bende...
Bu arada sestavina dostum, Stephen King kendini tekrar ediyor demişsin ama Dean Koontz'da artık işin içine devleti felanda sokmaya başladı. O eski saf korku kitaplarının yerini şimdi politik gerilim romanları aldı...
Evet Kontz un tarzında zaten hep bir mesaj kaygısı olmuştur , bu gerek devlet gerek dini topluluklar gerekse bazı kalıplaşmış değerler , inceden inceye bunlara da dokundurur ancak kitaplarında korkudan bu mesajları anlamak pekte kolay olmaz
Ama ne olursa olsun Kontz prensiplerini Stephen a nazaran daha sağlam devam ettirmekte..
tavsiyen için teşekkür ederim bugün babamla gittik kitap fuarına tavsiye ettiğin mahşer kitabını aldım 17ytl den 14 ytlye indiler bakalım şu sadist bi bitsin okumaya başlayacam hemen.
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
ninjaturtle
Mahşer'i alabilirsin onların içinden. En sağlam kitaplarından biridir. Kitabı okuduktan sonra da filmini izlersin.
Bench.Press
Evet, aynı ismde bir de kitabı var.
aldım duma adasını sonunda 22 ytl ye ... bu arada mahseri ben 5 ytl ye aldım carrefour da sanırım yanlış basılmıstı mahser 5ytl medym 4.5 ytl karakule4 de 14 ytl idi hepsini aldım :)
quote:
Orjinalden alıntı: quicksand
aldım duma adasını sonunda 22 ytl ye ... bu arada mahseri ben 5 ytl ye aldım carrefour da sanırım yanlış basılmıstı mahser 5ytl medym 4.5 ytl karakule4 de 14 ytl idi hepsini aldım :)
Nasıl bir şanstır bu ya?
ilk defa oldu b yaf .. hep kazık yiyordum :) bir kere şans güldü yüzüme . bu arada ruhlar dükkanının filmini bulamamıstım demiştin atıyım mi link @pir?
quote:
Orjinalden alıntı: quicksand
ilk defa oldu b yaf .. hep kazık yiyordum :) bir kere şans güldü yüzüme . bu arada ruhlar dükkanının filmini bulamamıstım demiştin atıyım mi link @pir?
At hocam at. İlgin için teşekkürler...
bende katılıyorum size.artık neredeyse bıraktım kralı okumayı.son kitabıda bi denicem olmazsa artık o sadece benim lise çagıma ait yazar olacak.sana ilave olarak cep in sonu ve bir aşk hikayesi ile çöküşe geçti diyebilirm son zamanlarda.
quote:
Stephen king Kemik torbası kitabından sonra kendini tekrarlamaya başlamıştır. Bu kitabından sonraki bütün eserlerinde aynı mantıkla korkuyu vermeye çalıştığı için zevk almamaya başladım . Dean. R kontz lise yıllarımda Stephen la birlikte en sevdiğim yazarlardan biriydi . Tarzlarını birbirlerine benzetirdim ama Stephen sonrada teklemeye başladı.
Şimdi ise okumuyorum çünkü artık sonunu merak etmiyorum, kitaplarının sonunu tahmin edebilecek kadar tanıdıktan sonra bir yazarı , ondan zevk almamaya başlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: 20burak1991
bende katılıyorum size.artık neredeyse bıraktım kralı okumayı.son kitabıda bi denicem olmazsa artık o sadece benim lise çagıma ait yazar olacak.sana ilave olarak cep in sonu ve bir aşk hikayesi ile çöküşe geçti diyebilirm son zamanlarda.
quote:
Stephen king Kemik torbası kitabından sonra kendini tekrarlamaya başlamıştır. Bu kitabından sonraki bütün eserlerinde aynı mantıkla korkuyu vermeye çalıştığı için zevk almamaya başladım . Dean. R kontz lise yıllarımda Stephen la birlikte en sevdiğim yazarlardan biriydi . Tarzlarını birbirlerine benzetirdim ama Stephen sonrada teklemeye başladı.
Şimdi ise okumuyorum çünkü artık sonunu merak etmiyorum, kitaplarının sonunu tahmin edebilecek kadar tanıdıktan sonra bir yazarı , ondan zevk almamaya başlıyorum.
Yok hocam, kral ne yazsa okurum. O derece fanatiğiyim. Bu arada son çıkan kitaplarından Colorado Kid çok güzeldi bence...
onu okumadım hocam.
Arkadaslar ben Stephen King hiç okumamıstım bi bakıyım dedim fan cluba bir sürü hayranı var bana böyle Stephen King ' in Yeşil yol tarzında bi kitap tavsiye edebilirmisiniz böyle zombili falan olmasında
quote:
Orjinalden alıntı: ::Deathman::
Arkadaslar ben Stephen King hiç okumamıstım bi bakıyım dedim fan cluba bir sürü hayranı var bana böyle Stephen King ' in Yeşil yol tarzında bi kitap tavsiye edebilirmisiniz böyle zombili falan olmasında
Mahşer, Sadist, Kuşku Mevsimi, Colorado Kid...
Arkadaşlar ben kara kule serisine başladım şu an Silahşör'ü okuyorum..Stephen King'in tüm kitaplarında Kara Kule serisinden etkilendiği söyleniyor okuyanlar için ne derece gerçek bu iddia..Ha bir de ufak bir bilgi verim Stephen King hakkında;adam Clint Eastwood hayranıymış kara kule serisini yazarken baya bir etkilenmiş..Bende sıkı bir Clint Eastwood hayranıyım biraz da bu yüzden başladım Kara Kule'ye..
quote:
Orjinalden alıntı: дltuğ
Arkadaşlar ben kara kule serisine başladım şu an Silahşör'ü okuyorum..Stephen King'in tüm kitaplarında Kara Kule serisinden etkilendiği söyleniyor okuyanlar için ne derece gerçek bu iddia..Ha bir de ufak bir bilgi verim Stephen King hakkında;adam Clint Eastwood hayranıymış kara kule serisini yazarken baya bir etkilenmiş..Bende sıkı bir Clint Eastwood hayranıyım biraz da bu yüzden başladım Kara Kule'ye..
Haksız bir yorum olur.
Stephan King te beğenmediğim bir unsurda ; korkunun geliş yönünü belirtmesi ancak gizemi korku unsuruna saklaması.
Biraz daha açarsak;
King 'in romanlarında korkunun geleceği yönü tahim edebiliyorsunuz , sizi bir alanla kısıtlıyor , ev , bir oda, vs...
Ancak gizemi korku unsurunda veriyor , yani bu ana kadar korktuğunuz şeyin kitabın sonunda umduğunuzdan farklı olduğunu görebiliyorsunuz bu yöntem güzel ancak ben şaşkınlığı her alanda yaşamak isterim . Okurken işte o odadan çıkacak demektense her an her yerden gelebilir şaşkınlığı ile okumak isterim .