Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quicksand

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Orijinal olacakda ne olacak madalya mı takacaklar sana..Kitap okunup bir kenara konan bir meta dır..Özellikle bu tip romanlar belki belki belki ( ki ben sevmem ve yapmam) ileride arkadaşla paylaşmak ona verip onunda okumasını sağlamakdan başka bir amacı kalmaz bir kere okunduktan sonra..Bir danışma kitabı yada ansiklopedi değilki ikide bir bakalım..O yüzden gidip orijinal almanın bir yararı olacağını sanmıyorum..Bende bir zamanlar inad ederdim aman orijinal olsun diye çünkü 2. eller biraz pis idi..Hakkaten 2. el gibi idiler ama son zamanlarda maşallahları var birinci elden farksız..Bu arada kitapda ikinci ele gelince..Bunları bizzat yayın evleride yapıyor yazar da yapıyor hepsinin haberi var..Herkesin haberi olan bir durumda ben gidip 10 ytl fazla verip orijinal alacam..Yok ya...

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Ya korsan almim almim, arşivimin hepsi orjinal olsun diyorum ama buraya kadarmış heralde...

burda orjinal 32 ytl korsan 5 ytl baya far ediyor dayanamıyor insan :S

Esaretin bedeli bu hikaye hangi romanında geçiyor?

Bİrde imdb de neden stephen king filmleri 5 puandan yukarı cıkamıyor bir iki tane var ii puan alan onlarda klasik zaten ...
    Stephen a güvenip filmleri sallıyorlar mı yaf ... hakketten filmle roman apayrı alakasız ..

Esaretin Bedeli, Kuşku Mevsimi adlı romanda Rita Hayworth'u Seven Adam olarak geçen bir hikaye...

• Bugün kitap fuarından duma adasını 25 ytlye aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffy45

Bugün kitap fuarından duma adasını 25 ytlye aldım.

ben daha gitmedim, 25 ytl miymiş
    nasıl iyi kitaplar varmı???*
  • quote:

Orjinalden alıntı: Séi-Chan

quote:

Orjinalden alıntı: buffy45

Bugün kitap fuarından duma adasını 25 ytlye aldım.

ben daha gitmedim, 25 ytl miymiş
    nasıl iyi kitaplar varmı???*

evet.Çok güzel kitaplar var.Her kitap %20 ile %25 arasında indirimli.
  • süper bende bu hafta bi gitmeyi düşünüyorumm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Orijinal olacakda ne olacak madalya mı takacaklar sana..Kitap okunup bir kenara konan bir meta dır..Özellikle bu tip romanlar belki belki belki ( ki ben sevmem ve yapmam) ileride arkadaşla paylaşmak ona verip onunda okumasını sağlamakdan başka bir amacı kalmaz bir kere okunduktan sonra..Bir danışma kitabı yada ansiklopedi değilki ikide bir bakalım..O yüzden gidip orijinal almanın bir yararı olacağını sanmıyorum..Bende bir zamanlar inad ederdim aman orijinal olsun diye çünkü 2. eller biraz pis idi..Hakkaten 2. el gibi idiler ama son zamanlarda maşallahları var birinci elden farksız..Bu arada kitapda ikinci ele gelince..Bunları bizzat yayın evleride yapıyor yazar da yapıyor hepsinin haberi var..Herkesin haberi olan bir durumda ben gidip 10 ytl fazla verip orijinal alacam..Yok ya...

quote:

Ya korsan almim almim, arşivimin hepsi orjinal olsun diyorum ama buraya kadarmış heralde...

burda orjinal 32 ytl korsan 5 ytl baya far ediyor dayanamıyor insan :S

Esaretin bedeli bu hikaye hangi romanında geçiyor?

Bİrde imdb de neden stephen king filmleri 5 puandan yukarı cıkamıyor bir iki tane var ii puan alan onlarda klasik zaten ...
    Stephen a güvenip filmleri sallıyorlar mı yaf ... hakketten filmle roman apayrı alakasız ..

Esaretin Bedeli, Kuşku Mevsimi adlı romanda Rita Hayworth'u Seven Adam olarak geçen bir hikaye...

Çook teşekkür ederim ..netten satış dışı bakalım aydında bulabilcem mi :)

• bu kitap fuarında stephen kingin diğer romanlarıda varmıdır?indirimdeyken almak lazım bir kaç tane.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninjaturtle

bu kitap fuarında stephen kingin diğer romanlarıda varmıdır?indirimdeyken almak lazım bir kaç tane.

tabikide vardır
  • Stephen king Kemik torbası kitabından sonra kendini tekrarlamaya başlamıştır. Bu kitabından sonraki bütün eserlerinde aynı mantıkla korkuyu vermeye çalıştığı için zevk almamaya başladım . Dean. R kontz lise yıllarımda Stephen la birlikte en sevdiğim yazarlardan biriydi . Tarzlarını birbirlerine benzetirdim ama Stephen sonrada teklemeye başladı.

Şimdi ise okumuyorum çünkü artık sonunu merak etmiyorum, kitaplarının sonunu tahmin edebilecek kadar tanıdıktan sonra bir yazarı , ondan zevk almamaya başlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

Stephen king Kemik torbası kitabından sonra kendini tekrarlamaya başlamıştır. Bu kitabından sonraki bütün eserlerinde aynı mantıkla korkuyu vermeye çalıştığı için zevk almamaya başladım . Dean. R kontz lise yıllarımda Stephen la birlikte en sevdiğim yazarlardan biriydi . Tarzlarını birbirlerine benzetirdim ama Stephen sonrada teklemeye başladı.

Şimdi ise okumuyorum çünkü artık sonunu merak etmiyorum, kitaplarının sonunu tahmin edebilecek kadar tanıdıktan sonra bir yazarı , ondan zevk almamaya başlıyorum.

sevgili sesta
    bak izlemişsindir büyük bi ihtimal ama daha izlememişsen,, yeşil yolu oku.. (bi garip cumle oldu )
    aslında bende senle aynı dusunuyorum, sonlarını tahmin etmek artık cok zor olmuyo ama, adamın tarzını seviyorum ben....

• quote:

Orjinalden alıntı: Séi-Chan

quote:

Stephen king Kemik torbası kitabından sonra kendini tekrarlamaya başlamıştır. Bu kitabından sonraki bütün eserlerinde aynı mantıkla korkuyu vermeye çalıştığı için zevk almamaya başladım . Dean. R kontz lise yıllarımda Stephen la birlikte en sevdiğim yazarlardan biriydi . Tarzlarını birbirlerine benzetirdim ama Stephen sonrada teklemeye başladı.

sevgili sesta
    bak izlemişsindir büyük bi ihtimal ama daha izlememişsen,, yeşil yolu oku.. (bi garip cumle oldu )
    aslında bende senle aynı dusunuyorum, sonlarını tahmin etmek artık cok zor olmuyo ama, adamın tarzını seviyorum ben....

Yeşil yolumu kaldı pek sayın Sei : )

Stephenin belki son 3 kitabı hariç her eseri var elimde , ama nedense artık onu okurken söylediğim gibi zevk almıyorum artık .

• Hepsi varmı ben toplasan 10 tane okumusumdur.. Lisedeyken cok seviyodum ama üni.den beri daha hiç okumadım stephen yani yeni kitapları hakkında bi fikri yok
  • olma mı

Bir defa depremde bile kitabım bitmediği için koltuğumdan kaldıramamışlardı beni :S

Dışarı çıkmamız için uyarı yapılmış belediye araçları tarafından , babamda hadi çıkalım diye tutturdu , romanım yarıda kaldığı için ben çıkmamıştım :
    s
  • quote:

olma mı

Bir defa depremde bile kitabım bitmediği için koltuğumdan kaldıramamışlardı beni :S

Dışarı çıkmamız için uyarı yapılmış belediye araçları tarafından , babamda hadi çıkalım diye tutturdu , romanım yarıda kaldığı için ben çıkmamıştım :
    s

sesta sen piskopatmısın

• bende kendimden şüphelenmiyor değilim hani
  • quote:

bende kendimden şüphelenmiyor değilim hani

gerçi bende yazlığa annem kitaplarımı getirmemiş diye 1 hafta konusmamıstım lisedeyken..
    seninkinin yanında komik kaldı benimki

• iyi gördüm seni doğru yoldasın
  • quote:

iyi gördüm seni doğru yoldasın

eskidendi olum o.. lisedeyken diom.. artık kitap aldımı annem, anne onu cıkar güneş kremini koy diyom
  • Yeni jenerasyon mu desem yeni dejenerasyon mu
  • quote:

Yeni jenerasyon mu desem yeni dejenerasyon mu

sen kaç yaşındasın kü benim dejenerasyonum böle, en azından benim çevrem
    bu arada konu kaydı gitti ama şimdi yine spehen a bağlarız

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.