Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eggy13

kemik torbasını almayı düşünüyorum ama gecenin pençesi en sağlamıydı onun gibi bir kitabını bulamadım

Aynen öyle hocam en sağlam kitaplarından biri o... Kemik Torbası daha çok Yeşil Yol tarzı, duygusallık ön planda yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

kemik torbasını almayı düşünüyorum ama gecenin pençesi en sağlamıydı onun gibi bir kitabını bulamadım

Aynen öyle hocam en sağlam kitaplarından biri o... Kemik Torbası daha çok Yeşil Yol tarzı, duygusallık ön planda yani...

önerebileceğiniz bir kitabı varmı gecenin pençesi sadist vs gibi hem dediğin gibi içinde duygusallık bulunsun hem bildiğimiz king tarzı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 30 Nisan 2008; 21:45:06 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

önerebileceğiniz bir kitabı varmı gecenin pençesi sadist vs gibi hem dediğin gibi içinde duygusallık bulunsun hem bildiğimiz king tarzı

Tom Gordon'a Aşık Olan Kız da fena sayılmaz, hem ince bi kitap hemen bitiyo

• Duma adasını daha bitiren yok sanırım..Fiyatından dolayıda alan da pek yok sanırım..Neyse okuyan olursa bir zahmet kısa bir tanıtım yaparsa memnun oluruz..Bu arada 7 ytl ye meydum diye bir kitabını aldım Stephan amcanın..Umarım iyidir..Ama sadece 7 ytl ve inanın bana orijinalinden daha güzel..:) Parlak kapak ya..:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Duma adasını daha bitiren yok sanırım..Fiyatından dolayıda alan da pek yok sanırım..Neyse okuyan olursa bir zahmet kısa bir tanıtım yaparsa memnun oluruz..Bu arada 7 ytl ye meydum diye bir kitabını aldım Stephan amcanın..Umarım iyidir..Ama sadece 7 ytl ve inanın bana orijinalinden daha güzel..:) Parlak kapak ya..:)

Güzel olmaz mı ya? Bomba kitap. Kitabını okuduktan sonra bir de filmini izlersen manyak olur...(The Shining - Jack Nicholson)
  • Arkadaşlar King'in romanı Cujo vardı bilenler bilirler. Onun ben geçen gün bir yerlerde dvd sinide gördüm. Hem kitabını okuyan arkadaşların hemde filmini izleyen arkadaşların kritiklerini alabilirmiyim acaba? Özellikle filmi için izlenmesi gereken sağlam bir korku filmi olduğu söyleniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

Arkadaşlar King'in romanı Cujo vardı bilenler bilirler. Onun ben geçen gün bir yerlerde dvd sinide gördüm. Hem kitabını okuyan arkadaşların hemde filmini izleyen arkadaşların kritiklerini alabilirmiyim acaba? Özellikle filmi için izlenmesi gereken sağlam bir korku filmi olduğu söyleniyor.

Valla ben filmini izledim hiç hoşuma gitmedi... C sınıfı bir korku diyebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam Kral'da filmin bir sahnesinde oynuyordu...
  • quote:

Özellikle filmi için izlenmesi gereken sağlam bir korku filmi olduğu söyleniyor.

Kim demişse yalan söylemiş filmi bana göre vasattı
  • Sadist adlı kitabınıda aldım..5 ytl..:D bakalım o nasıl..??
  • duma key i okuyan varmı arkadaşlar? yorum yapabilirmisiniz?
  • AliAtaBakmaÇünküAt.. adlı kullanıcı adımı değiştirdim , şimdikini yaparsan iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

duma key i okuyan varmı arkadaşlar? yorum yapabilirmisiniz?

daha okuyan yok burdada:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Séi-Chan -- 9 Mayıs 2008; 18:05:29 >
  • quote:

Arkadaşlar King'in romanı Cujo vardı bilenler bilirler. Onun ben geçen gün bir yerlerde dvd sinide gördüm. Hem kitabını okuyan arkadaşların hemde filmini izleyen arkadaşların kritiklerini alabilirmiyim acaba? Özellikle filmi için izlenmesi gereken sağlam bir korku filmi olduğu söyleniyor.

filmi bende beğenmedim okadar vasatın üstüne çıkamamışlar..
  • Düzenleyiciler (Stephen King)
    Düzenleyiciler (Stephen King), Enver Günsel,Stephen King

Düzenleyiciler(yeni)
    Stephen King
    İNKILAP KİTABEVİ

Düzenleyiciler”; Stephen King tarafından, ilk kez 1996 yılında Richard Bachman mahlasıyla yayınlanmıştır. Yazarın diğer bir eseri olan "Yaratık"(İnkılâp Kitabevi) ile paralellikler taşıyan bu romanın birçok karakteri, küçük farklılıklar olsa da diğerinde de var. Ancak her iki eser birbirlerine "ayna" tutuyor...
    King bu kitapta; bir yaratığın, otistik bir çocuğun zihnini ele geçirerek, sıcak bir yaz gününde Amerika’nın bir kasabasının sokağında oturan, sıradan insanların sakin yaşamını kâbusa çevirmesini anlatıyor. Hem de doğaüstü güçleri, popüler oyuncakları, çoğumuzun bildiği televizyon dizisinin kahramanlarını kullanarak...
    "Düzenleyiciler", gerçeküstü olayları kısa sürede değişen mekân ve zamana yayarak anlatan ürpertici bir gerilim romanı...

Yeni çıkmış liste fiyatı 19ytl :(
    368syf

• quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

Düzenleyiciler (Stephen King)
    Düzenleyiciler (Stephen King), Enver Günsel,Stephen King

Düzenleyiciler(yeni)
    Stephen King
    İNKILAP KİTABEVİ

Düzenleyiciler”; Stephen King tarafından, ilk kez 1996 yılında Richard Bachman mahlasıyla yayınlanmıştır. Yazarın diğer bir eseri olan "Yaratık"(İnkılâp Kitabevi) ile paralellikler taşıyan bu romanın birçok karakteri, küçük farklılıklar olsa da diğerinde de var. Ancak her iki eser birbirlerine "ayna" tutuyor...
    King bu kitapta; bir yaratığın, otistik bir çocuğun zihnini ele geçirerek, sıcak bir yaz gününde Amerika’nın bir kasabasının sokağında oturan, sıradan insanların sakin yaşamını kâbusa çevirmesini anlatıyor. Hem de doğaüstü güçleri, popüler oyuncakları, çoğumuzun bildiği televizyon dizisinin kahramanlarını kullanarak...
    "Düzenleyiciler", gerçeküstü olayları kısa sürede değişen mekân ve zamana yayarak anlatan ürpertici bir gerilim romanı...

Yeni çıkmış liste fiyatı 19ytl :(
    368syf

Kitap başlarda biraz sıksada, sonradan çok heyecanlı oluyo. Ayrıca Yaratık ile de bağlantılı olduğu için bazı gizli kalmış şeyleri gün ışığına çıkartıyor...

• Biraz önce Mahşer adlı kitabını sipariş verdim Ideefixe'den.

Umarım güzeldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Biraz önce Mahşer adlı kitabını sipariş verdim Ideefixe'den.

Umarım güzeldir.

ne beleşçisin haa
    bende bayadır ugrasıom ama kazanamadım hediye ceki, sadisti alcam...
  • Valla bende Hayatı Emn Karanlık kitabını arıyorum ama bir türlü bulamadım...
  • evet hocam o korsancılarda bile yok bende baya aradım o kitabı
  • en iyi kitaplarından biridir
    quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Biraz önce Mahşer adlı kitabını sipariş verdim Ideefixe'den.

Umarım güzeldir.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.