Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
48
Favori
147.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman kapağı seçelim hemen.sonrada hepimizin egleneceği birşeyler bulruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Séi-Chan

sorular başlayıncada sadece sen egleniyosun burak
    ben hepsine fransız kalıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Red Rose filminden bahsedilmis o film izlenmez arkadaslar bitmiyor film izleme hastası biri olarak ben bile yeter bit artık dedim.

Kitap olarak ise Medyum'u okuyorum gerci daha onceden Shining ve 1997'de tekrar yapılan uyarlamasını izlemistim ama olsun.Kitap yinede büyük zevk veriyor.Büyüksün King

Filmin yeni versiyonunu hiç beğenmedim. Eski film harika, özellikler Jack Nicholson harikaydı...

Gerçekten kafayı tırlattığını felan okumuştum Jack Nicholson'un... Yeni versiyonu dediğiniz King'in beğenmeyip tekrar çektiği ise, kitabına benzetmek uğruna kitabın resmedilmiş hali olmuş. Tamam iyi hoş sen bunu demek istedin bunu anlatmak istedin ama iş görselliğe gelince yapamıyon be hacı.

Aynen ya. Kitabı kopyalayacan, bari oyuncuları sağlam seç... Seçtiği adam mahallenin efendi oğlanı gibi...

• Ehehe öyle. Bir de mini dizi şeklinde vardı, yönetmen koltuğunda yine Stephen King vardı. O da başarısızdı mesela.

Yahu şeyi sorayım, hayvan mezarlığı adı altında hani iki film var ya, birinde kedi diğerinde bebek gömüyorlar. Bunlardan birini de S. King felan mı yönetti? Yani niye iki tane çıktı ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Ehehe öyle. Bir de mini dizi şeklinde vardı, yönetmen koltuğunda yine Stephen King vardı. O da başarısızdı mesela.

Yahu şeyi sorayım, hayvan mezarlığı adı altında hani iki film var ya, birinde kedi diğerinde bebek gömüyorlar. Bunlardan birini de S. King felan mı yönetti? Yani niye iki tane çıktı ki?

Bir ve İki diye iki filmi var. Birincisi harikaydı, ikincisi cort. Birinci filmi on yaşımda felan izlemiştim iki ay uyumamıştım onun yüzünden...

• Konu aynı, çekim aynı. Ölüm şekilleri ve gömülen canlılar farklı o kadar. Acaba niye iki tane çekmişler. Ben de izleyeli bayağı olduğu için birini başkası çekmiş diğerini de S. King yine beğenmeyip kendi çekmiş sanıyordum
  • Shining filmi güzel ama Jack Nicholsan resmi oyunculuk dersi veriyor onu izlemekten film düzgün izlenmiyor o mimikler hareketler resmen kusursuzdu.Yeni cekilen versiyonu ise kitap acısından daha benzerlik tasıyor o versiyonuda çok begeniyorum sahsen
  • Kral'ın oynadığı filmlerindeki karakterleri...

Creepshow
    Jordy Verrill

Creepshow 2
    Truck Driver in "The Hitchhiker"

Pet Sematary
    Minister at funeral

Sleepwalkers
    Cemetery Attendant

Golden Years
    Bus Driver

The Stand
    Teddy Weizak

The Langoliers
    Chairman of the Board

Thinner
    Pharmacist

The Shining (miniseries)
    Gage Creed, Band leader

Storm of the Century
    Sleazy Lawyer in TV Commercial

Rose Red
    Pizza Delivery Guy

Maximum Overdrive
    Man at ATM

Kingdom Hospital
    Johnny B. Goode

Fever Pitch
    As Himself
  • Evet, Öldüren Sis sinemalarda arkadaşlar. Giden, gören lütfen görüşlerini yazsın...
  • Stephen King'in Çağrı kitabını herkese tavsiye ederim.John SMith adındaki bir adam trafik kazası sonucu komaya giriyor ve 4 yıl sonra uyanıyor.Uyandığında lanetli bir gücü de oluyor.Geleceği görebiliyor.Dahasını anlatmayayım kitabın tadı kalmaz.Çok sürükleyici ve güzel bir kitap.Bir solukta okuyacaksınız.Stephen King
  • rüyalar ve karabasanlarda güzeldir

birde kemik koleksyonu mu ne var onu daha okumadım
  • evet rüyalar ve karabasanlar kitap olma potansiyeli olan ama yazarın vakti olmayışı yüzünden geliştirilemeyip kısa öykü olarak kalan eserlerinin bulunduğu bir kitap.bu kitabı okudugumda kendime acaba bu adamın zihninde dönüp duran kaç hikayesi var diye sormuştum.
    quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

rüyalar ve karabasanlarda güzeldir

• quote:

O kitabın kapağına bayılmışımdır her zaman. Geceleri yolculuk ederken ahanda şu virajdan sonra çıkacak korkuluk diye beklerim...
  • yazarın en beğendiğim kitabı mahşer di:)

(maksat muhabbet
  • quote:

quote:

O kitabın kapağına bayılmışımdır her zaman. Geceleri yolculuk ederken ahanda şu virajdan sonra çıkacak korkuluk diye beklerim...

rüyalar ve karabasanların filmide var tavsiye ederim süper dört film arka arkaya kısa flmler

http://www.imdb.com/title/tt0481452/

sözelcilerden adam olmaz diye düşünen çoğunluğa aslında king cevabı tokat gibi çakıyor

neden böyle birşey söyledin diye sormayın düşünün cevabını bulamazsanız birşey sormayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 6 Mart 2008; 22:14:47 >

• rüyalar ve karabasanlarda var bende 2dvd'den olşuyo.. özellikle oyuncak askerlerin olduğu bölüm ve yılan sokmasıyla felç olan adamın yaşadığı anlar harikaydı ama onun dışında beğenmedim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

rüyalar ve karabasanlarda var bende 2dvd'den olşuyo.. özellikle oyuncak askerlerin olduğu bölüm ve yılan sokmasıyla felç olan adamın yaşadığı anlar harikaydı ama onun dışında beğenmedim....

yılan sokmasıyla felç olan adam yok bende ya allah allah hangisiydi o
  • quote:

quote:

rüyalar ve karabasanlarda var bende 2dvd'den olşuyo.. özellikle oyuncak askerlerin olduğu bölüm ve yılan sokmasıyla felç olan adamın yaşadığı anlar harikaydı ama onun dışında beğenmedim....

Adam golf oynarken yılan sokuyo. Tamamen felç oluyo adamı öldü sanıyolar, tam otopsi yapılacakken....

• quote:

quote:

quote:

Adam golf oynarken yılan sokuyo. Tamamen felç oluyo adamı öldü sanıyolar, tam otopsi yapılacakken....

o bende yok aliyim bari

• quote:

quote:

quote:

quote:

o bende yok aliyim bari

o hikaye rüyalar ve karabasanların bi bölümüydü galiba tam hatırlamıyorum ama doktorlar tam otopsi yapıcakken adamı yılanın soktuğu adamın ölmeyip felç olduğu anlaşılıyo değişik bi hikayeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzzhaN -- 7 Mart 2008; 22:38:11 >

• Çok severim Stephen King'i, bütün kitapları çok güzel bence. Tam bir hayranıyım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.