Şimdi Ara

Stephen King || Okuyanlar Kulübü (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.002
Cevap
48
Favori
147.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun'u okuyorum ama ensest olayları anlatan sayfalar çok rahatsızlık verici :(
  • Diriliş bitti. Genel olarak ağır ilerleyen bir temposu olmasına rağmen kendine bağlayan ve acayip akıcılığı olan bir King eseriydi. Finale doğru ise elimden bırakamadım.

Dün itibariyle Kujo'ya başladım.
  • Birkaç gün içinde Mr.Mercedes'in ikinci kitabı Kim Bulduysa Onundur (Finders Keepers) çıkacak.
    Stephen King || Okuyanlar Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: xasiefe

Birkaç gün içinde Mr.Mercedes'in ikinci kitabı Kim Bulduysa Onundur (Finders Keepers) çıkacak.
    Stephen King || Okuyanlar Kulübü

Bilgi için teşekkürler :)
  • Bu kitaptan pek umutlu değilim ama yine alıp okuruz bir ara kitapsız kalınca.
  • Ben 2 sayfa hikayeyi zar zor yaziyorum adam her yarim yilda 1 kitap cikariyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç Stephen king kitabı okumadım ama okumayı çok istiyorum. Stand By Me(Benimle Kal) diye bir filmi izlemiştim sanırsam Stephen king'in romanından uyarlanmış ve oldukça güzel bir filmdi.Mutlaka okumalısın diyebileceğiniz bir kitap var mı arkadaşlar Stephen king'in?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

Hiç Stephen king kitabı okumadım ama okumayı çok istiyorum. Stand By Me(Benimle Kal) diye bir filmi izlemiştim sanırsam Stephen king'in romanından uyarlanmış ve oldukça güzel bir filmdi.Mutlaka okumalısın diyebileceğiniz bir kitap var mı arkadaşlar Stephen king'in?

Medyum, Doktor Uyku
    Hayvan Mezarlığı
    Sadist
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

Hiç Stephen king kitabı okumadım ama okumayı çok istiyorum. Stand By Me(Benimle Kal) diye bir filmi izlemiştim sanırsam Stephen king'in romanından uyarlanmış ve oldukça güzel bir filmdi.Mutlaka okumalısın diyebileceğiniz bir kitap var mı arkadaşlar Stephen king'in?

Medyum, Doktor Uyku
    Hayvan Mezarlığı
    Sadist

Teşekkürler
  • Ana karakter yine Bill Hodges olacak ama katil sanırım farklı.

Mr.Mercedes'in sonu açık bitmişti acaba öyle yada böyle Mr.Mercedes'deki katile bağlar mi konuyu?

• Kim Bulduysa Onundur elimde, daha okumaya başlamadım. Akşama bitirmiş olurum. Yorumumu yazacağım. Devamı olması dolayısıyla Mr. Mercedes standartında bir roman bekliyorum aynı zamanda üçlemenin ikinci kitabı olması dolayısıyla belki olay akıcılığı biraz ağır olabilir diye tahmin ediyorum. (Seri kitap yazarları -özellikle üçleme- en zorunun hep ikinci kitap olduğunu söylerler köprü görevi görmesi nedeniyle) Okuyup göreceğim.
  • Ha bu arada başlık ÇIKTI olarak değştirilmeli
  • quote:

Ha bu arada başlık ÇIKTI olarak değştirilmeli

Yorum bekleniyor hocam :)
  • Yorum yazacağım deyip kitabı aynı gün içerisinde bitirmiş olmama rağmen unutup yazmamışım İçerik yorumu yapmıyorum zaten kıyısından bile olsa spoiler vermemek için. Mr. Mercedes seviyesinde bir kitap. Onu beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz onu beğenmediyseniz bunu da beğenmezsiniz Benim istisnasız tüm KING kitaplarını sevmemi bir kenara bırakırsak beklentimin birazcık daha üstünde bir kitap. Kim Bulduysa Onundur dan sonra sıradaki King kitaplarına bakacak olursak: 3 Kasımda ABD'de The Bazaar Of Bad Dreams (Kötü Rüyalar Çarşısı) çıkacak. Türkiye'de Şubat-Mart gibi çıkmasını bekliyorum. Daha sonra 2016 Haziran'da Mr. Mercedes trilojisinin son kitabı End Of Watch (Saatin Sonu - ama muhtemelen ismi bu olmayacaktır end of watch genellikle polislerin kullandığı günlük veya haftalık mesainin bitimi anlamında ya da yine polislerin görev esnasında öldürülmeleri üzerine kullanılan bir söz öbeği bunlara bağlı olarak bir isim koyabilirler kitaba veya aynı isimdeki bir filmi Tehlikeli Takip olarak adlandırmışlardı öyle bir şey de olabilir) çıkacak. Türkiye'de 2016 Eylül-Ekim gibi çıkmasını bekliyorum. Bunlar haricinde pek çok kitabının dizi film projeleri var. En somut adımların atıldığı hatta çekimlerine başlanan belki de bitmek üzere olan iki proje var. Cell (Cep) film, 11/22/63 mini dizi. İkisi de 2016 nın ilk aylarında çıkacak. Son olarak da bahsettiğim çıkacak olan iki kitabın kapaklarını paylaşıyorum.
    Stephen King || Okuyanlar KulübüStephen King || Okuyanlar Kulübü

• Ben de Kim Bulduysa Onundur'u sipariş ediyorum şimdi, Goodreads'te 4.04 puanı var.
    The Bazaar of Bad Dreams'i bekliyorum heyecanla.
  • Stephen King hayranı olarak ilk fırsatta okumalıyım.

• Kim Bulduysa Onundur bitti, ilkinden güzel bir kitaptı yalnız Hodges gördüğüm en aptal ve beceriksiz dedektif olabilir.

Koca kitap boyunca bir tane çıkarım yapamadı, hep etrafındakilerin yardımı. İşin kötüsü kitabın son on sayfasına kadar Hodges olmasa ne oacaksa onlar oluyor, etkisi sıfır. Son sayfalarda da Pete belki kız kardeşini kendi başına kurtarabilecekken bu geliyor, merdivenlerdeki ayakkabıya çarparak sakin ortamı bozup olayın savaş yerine dönmesine sebep oluyor. Tavsiyem, sen git emekli ol Hodges senden bir numara olmaz.
  • quote:

Yorum yazacağım deyip kitabı aynı gün içerisinde bitirmiş olmama rağmen unutup yazmamışım İçerik yorumu yapmıyorum zaten kıyısından bile olsa spoiler vermemek için. Mr. Mercedes seviyesinde bir kitap. Onu beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz onu beğenmediyseniz bunu da beğenmezsiniz Benim istisnasız tüm KING kitaplarını sevmemi bir kenara bırakırsak beklentimin birazcık daha üstünde bir kitap. Kim Bulduysa Onundur dan sonra sıradaki King kitaplarına bakacak olursak: 3 Kasımda ABD'de The Bazaar Of Bad Dreams (Kötü Rüyalar Çarşısı) çıkacak. Türkiye'de Şubat-Mart gibi çıkmasını bekliyorum. Daha sonra 2016 Haziran'da Mr. Mercedes trilojisinin son kitabı End Of Watch (Saatin Sonu - ama muhtemelen ismi bu olmayacaktır end of watch genellikle polislerin kullandığı günlük veya haftalık mesainin bitimi anlamında ya da yine polislerin görev esnasında öldürülmeleri üzerine kullanılan bir söz öbeği bunlara bağlı olarak bir isim koyabilirler kitaba veya aynı isimdeki bir filmi Tehlikeli Takip olarak adlandırmışlardı öyle bir şey de olabilir) çıkacak. Türkiye'de 2016 Eylül-Ekim gibi çıkmasını bekliyorum. Bunlar haricinde pek çok kitabının dizi film projeleri var. En somut adımların atıldığı hatta çekimlerine başlanan belki de bitmek üzere olan iki proje var. Cell (Cep) film, 11/22/63 mini dizi. İkisi de 2016 nın ilk aylarında çıkacak. Son olarak da bahsettiğim çıkacak olan iki kitabın kapaklarını paylaşıyorum.
    Stephen King || Okuyanlar KulübüStephen King || Okuyanlar Kulübü

Bilgiler için teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.