quote:Orjinalden alıntı: 20burak1991 falcıyı okuyan var mı?bugün başlamayı planlıyorumda sen hani ölüm kapısı serisine başlıycaktın falcı nerden çıktı
quote:Orjinalden alıntı: yaramazprens quote:Orjinalden alıntı: 20burak1991 falcıyı okuyan var mı?bugün başlamayı planlıyorumda sen hani ölüm kapısı serisine başlıycaktın falcı nerden çıktı abi param yok ya.elimdede okumadıgım 2 kitaptan birisi falcı diğeri hürin in çocuklarıherşey para yüzünden
quote:Orjinalden alıntı: 20burak1991 falcıyı okuyan var mı?bugün başlamayı planlıyorumda Oku oku. Güzel kitaptır. Ayrıca okuduktan sonra bulabilirsen filmini de izle...
Bu arada bu da benim kütüphane.. Biraz hava atayım bari... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 28 Ocak 2008; 12:59:00 >
quote:Orjinalden alıntı: quicksand ben bu kütüphaneyi modifiye bölümünde keşfetmiştim :) süper kütüphane Yakalandım...
quote:Orjinalden alıntı: cemile_bozal BEN SADECE KUJOYU OKUDUM ADAM Bİ YAZMIŞ Bİ YAZMIŞ MAŞALLAH NE KADAR ÇOK BİLİYOMUŞ evet çok bilir.ve bildiğini anlatır.onu bu yüzden seviyoruz
quote:Orjinalden alıntı: cemile_bozal sen kujoyu okumadın galiba 20 burak 1991 ben o manada demedim çok biliyomuş diye başka manaları da çok biliyomuş Kız mısın sen?
evet yanlış anladım.sen başka kitabını okumadın heralde her manada çok bilir.mesela "oyun" quote:Orjinalden alıntı: cemile_bozal sen kujoyu okumadın galiba 20 burak 1991 ben o manada demedim çok biliyomuş diye başka manaları da çok biliyomuş
quote:Orjinalden alıntı: cemile_bozal neyse hiçkimse anlamadı ne dediğimiquote:orjinalden alıntı: pir kız mısın sen? belli olmuyomu kız olduğum aganigi naganigi demeye çalışıyosun demi
quote:aganigi naganigi demeye çalışıyosun demi Sapıklaşma... DH'de kız nüfusu çok az olduğu için, kız bulunca şaşırıyor insan.
quote:Orjinalden alıntı: Pir quote:aganigi naganigi demeye çalışıyosun demi Sapıklaşma... DH'de kız nüfusu çok az olduğu için, kız bulunca şaşırıyor insan. yok be üstad naptın sen de yazdıklarını okuyunca bunu demeye çalışıyor sandım
quote:Orjinalden alıntı: yaramazprens quote:Orjinalden alıntı: Pir quote:aganigi naganigi demeye çalışıyosun demi Sapıklaşma... DH'de kız nüfusu çok az olduğu için, kız bulunca şaşırıyor insan. yok be üstad naptın sen de yazdıklarını okuyunca bunu demeye çalışıyor sandım ne yalan söyleyeyim bende onu kastetdiğini sanmıştım:)
quote:Orjinalden alıntı: yaramazprens bak görüyomusun Pir Sizi sapık ruhlular sizi... Ne olmuş? Şu forum ortamında tanışmayalım mı kimseyle?