yok Allah muhabbetinizi artırsın biz yanlış anlaşılmayı düzelttik
arkadaşlar yazar şu anda bir kitap yazıyor mu???ülkemizde yayınlanmayan romanı var mı??ve en son yayınlanan romanları cep ve bir aşk hikayesi demi??
quote:
Orjinalden alıntı: 20burak1991
arkadaşlar yazar şu anda bir kitap yazıyor mu???ülkemizde yayınlanmayan romanı var mı??ve en son yayınlanan romanları cep ve bir aşk hikayesi demi??
En son yayınlanan kitabı, 'Colorado Kid'. Şu an kitap yazıyo mu? Kendisi bilir sadece... Yeni çıkacak kitabı, bir ay içinde raflarda olur muhtemelen, 'Duma Key'.
tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
quote:
Orjinalden alıntı: 20burak1991
En son yayınlanan kitabı, 'Colorado Kid'. Şu an kitap yazıyo mu? Kendisi bilir sadece... Yeni çıkacak kitabı, bir ay içinde raflarda olur muhtemelen, 'Duma Key'.
en son Oyun'u yenileyip bastılar diye hatırlıyorum
Arkadaşlar elinizde eski basım King kiyapları var mı?
Bende Medyum var, birinci baskı Ağustos 1977.
Bir de Hortlak var, birinci baskı Ekim 1976.
En eski basım kitapları bunlar var bende...
quote:
Arkadaşlar elinizde eski basım King kiyapları var mı?
Bende Medyum var, birinci baskı Ağustos 1977.
Bir de Hortlak var, birinci baskı Ekim 1976.
En eski basım kitapları bunlar var bende...
ekle benide 15 kitabını okudum çoğunu okudum zannetmiştim ama çok varmış hayranıyım
Ben ilk Stephan King kitabını 5. sınıfta okumuştum Ejderhanın Gözleri ydi. İlk filmide 3. sınıfta izlemiştim Hayvan Mezarlığı ydı o da. Benide Ekleyin Şiddetle Yalvarıyorum :D
quote:
Orjinalden alıntı: YavuzzhaN
Ben ilk Stephan King kitabını 5. sınıfta okumuştum Ejderhanın Gözleri ydi. İlk filmide 3. sınıfta izlemiştim Hayvan Mezarlığı ydı o da. Benide Ekleyin Şiddetle Yalvarıyorum :D
Bu kadar yalvarma yaww
Pir bende de vardı bi tane çok eski stephen king ama az önce baktım bulamadım evde...
ben göz adlı kitabını okumuştum ve gerçekten çok hoşuma gitmişti.çok etkileyici bir kitaptı.göz ü seven var mı başka?şu anda da cep adlı kitabını okuyorum.nasıl bi kitap sizce bu?ayrıca beni de eklerseniz çok mutlu olurum.
göz yazarın ilk kitabı,gerçek bir olaydan kurgulanmış.bu yüzden yazarımızı yazar yapan o yaratıcılık eksik gibi sanki biraz.cep de biraz mahşer e benziyor çok hoş kitaplar.zaten yazarın bütün kitapları okunmaya deger.hiç kimse ben bu kitabını keşke okumasaydım diyemez.
quote:
Orjinalden alıntı: linkinberk
ben göz adlı kitabını okumuştum ve gerçekten çok hoşuma gitmişti.çok etkileyici bir kitaptı.göz ü seven var mı başka?şu anda da cep adlı kitabını okuyorum.nasıl bi kitap sizce bu?ayrıca beni de eklerseniz çok mutlu olurum.
ilk okuduğum kitabı ''It'' çok keyifliydi,sonra filmini de izlemiştim.Ondan sonra gerisi geldi zaten Eklersen sevinirim beni de.
Benim elime Hayatı Emen Karanlık geçti şimdilik onu okuyorum hemen hemen bitti bundan sonrada artık hangisine başlarım bilinmez :D
Benide ekle.15-16 kitabını okudum.ben de hayranıyım
bana okudugunuz ve sevdiginiz cok guzel bi kitabını onerebilirmisiniz acaba stephan king in(herkese gore degisir ama onerirseniz sevinirim)tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: wholet
bana okudugunuz ve sevdiginiz cok guzel bi kitabını onerebilirmisiniz acaba stephan king in(herkese gore degisir ama onerirseniz sevinirim)tesekkurler
Mahşer, Yaratık, Hayvan Mezarlığı, Uykusuzluk, Kemik Torbası...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: wholet
Mahşer, Yaratık, Hayvan Mezarlığı, Uykusuzluk, Kemik Torbası...
saol(baskaları da heralde aynı kitapları solicektir ama beklerim)
o zaman benide bi eklerseniz cok sevinirim
Yeşil Yol, 'O', Rüya Kapanı
quote:
Orjinalden alıntı: YasiKa
Yeşil Yol, 'O', Rüya Kapanı
sanada saol YasiKa
bugun bi kac kitabını alıcaktım ama burayada danısmak istedim