Şimdi Ara

STEPWAY 2013 KAPI FİTİLLERİ DANDİK PARÇA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar arka kapı ile ön kapının birleştiği yerde arka kapıya takılı cam boyunda bir fitil var ki bu fitil yarım malesef fabrika bildiğiniz malzemeden ÇALMIŞ! servise gittiğimde lodgy nin full versiyonuna bir göz attım birde baktımki fitil boydan boya mevcut tam malzeme ??? hemen siparişini verdim 2 haftada?? elime ulaştı ( renonun yedek parça hizmeti harika yaaaa ) ve taktım kapıdan gelen yol sesi kesildi :D

birde görsel

SANDERO ORJİNAL KAPI FİTİLİ

LODGY FULL KAPI FİTİLİ MONTAJ SONRASI SANDERO ÜZERİNDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnsyln -- 1 Mart 2014; 21:08:18 >

• fiyatı ne kadar? sesde farkettiriyorsa alınır :)
  • druen kullanıcısına yanıt
    kapı başına 70
  • bu konuyu takip etmekte fayda var. ses sorununu bakalım nasıl halledebileceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

merhaba arkadaşlar arka kapı ile ön kapının birleştiği yerde arka kapıya takılı cam boyunda bir fitil var ki bu fitil yarım malesef fabrika bildiğiniz malzemeden ÇALMIŞ! servise gittiğimde lodgy nin full versiyonuna bir göz attım birde baktımki fitil boydan boya mevcut tam malzeme ??? hemen siparişini verdim 2 haftada?? elime ulaştı ( renonun yedek parça hizmeti harika yaaaa ) ve taktım kapıdan gelen yol sesi kesildi :D

birde görsel

görseller gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

merhaba arkadaşlar arka kapı ile ön kapının birleştiği yerde arka kapıya takılı cam boyunda bir fitil var ki bu fitil yarım malesef fabrika bildiğiniz malzemeden ÇALMIŞ! servise gittiğimde lodgy nin full versiyonuna bir göz attım birde baktımki fitil boydan boya mevcut tam malzeme ??? hemen siparişini verdim 2 haftada?? elime ulaştı ( renonun yedek parça hizmeti harika yaaaa ) ve taktım kapıdan gelen yol sesi kesildi :D

birde görsel

şimdi görüldü.. ben de üstteki yarım fitilden arıyorum.. parça numarası var mı üst yarım fitilin

• cem.321 C kullanıcısına yanıt
    malesef bende yok ama servis ilgilenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.