Şimdi Ara

Stereo amfi mi avr mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
11.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150w stereo amfiler için çok yüksek bir değer ve bence de rf 82 ler için bu kadar güce ihtiyaç yok. Klipsch ler yüksek hassasiyetleri nedeniyle çok kolay sürülen hop. ler. Zaten 150 w/8 ohm veren bir stereo amfinin uygun fiyatlı olmasınıda pek beklemeyin.
  • Valla sertac hocam arkadasa anlatamiyoruzki. 2x70 bile ortaligi yikiyor.pioneer a9 ile dinleyip almistim. Muazzam bi ses vardi. Bass ses goguse baski yapiyodu bayagi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabiliyosan pioneer a9 mk2 al derim. Muaazzam bi kalite yakalarsin. Ben 2x120 harman kardonu satip 2x70 pioneeri dusunuyorum.

• Guc istiyosanda 2000 liraya pioneer a 858 var. Temizse hic kacirma aradigin amfi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

Guc istiyosanda 2000 liraya pioneer a 858 var. Temizse hic kacirma aradigin amfi bu.

Nerde?
  • Sa...binden . Com pioneer a858 yaz cikar. Cift trafolu efsane bi cihazdir. Klipsch rf 82 yi ucurur.

• quote:

Sa...binden . Com pioneer a858 yaz cikar. Cift trafolu efsane bi cihazdir. Klipsch rf 82 yi ucurur.

Evet gördüm işte ben böyle bişey arıyorum ama 2. elden ağzım yandı bi kere kolay kolay alamam herhalde bilen biriyle ancak inceleyebilirsem olur.Amfi dediğin bçyle olacak kapağını açıp da baktığında bile insanın gözü b ayram edecek
  • Denemeden almayın.
    O hoparlörlere yüksek güç ile yüklendiğinizde özellikle HORN Tweter modülü baskın bir şekilde öne çıkıp prezentasyonu bozabilir.Yüksek hassasiyet yüksek güce dayanır anlamına gelmesin. Denildiği gibi 2x70 watt bile o hoparlöre yeter. 90DB/1Watt/1metre hassasiyete sahip bir hoparlöre göre aynı güçte 3-4 desibel daha fazla ses üreteceğinden 90db bir hoparlör 170watt'a ihtiyaç duyarken RF-82 70Watt ile aynı seviyelerde ses üretebilir.
  • Cok haklisiniz. Bende bu yuzden pioneer a9 alma asamasindayim.

• Pioneer neden böyle cihzları üretmiyor artık anlamıyorum piyasada stereo amfi kıtlığı var resmen.
  • quote:

Cok haklisiniz. Bende bu yuzden pioneer a9 alma asamasindayim.

Pioneer A-A9-J neden düşünmüyorsun?
  • Oda olabilir. 1500 tl civari var ama. Sifirini 1800 almak varken a a9 mk2 almak daha mantikli

• quote:

Oda olabilir. 1500 tl civari var ama. Sifirini 1800 almak varken a a9 mk2 almak daha mantikli

Hımm denediniz mi peki sesi nasıl?
  • Piyasada stereo amfi kıtlığı yok esasında ama siz genelde hep aynı markalar etrafında döndüğünüz için size öyle geliyor. İkinci el bir amfiye 2000TL verebileceğinizden hareketle size birkaç örnek vermek isterim :

+ Pioneer A-A9MK2-K
    + Vincent SV-123
    + Vincent SV-226 MK II
    + NAD C356BEE
    + Primare I22
    + Audio Analogue Crescendo
    + Cambridge Audio Azur 650A
    + Naim Nait 5i
    + Marantz PM6004
    + Marantz PM7004

bunların hemen hemen hepsi hifi giriş veya bir seviye üstü amfilerdir, hepsinin Türkiye'de dağıtıcıları ve servisleri mevcuttur. Stok durumunu ezbere bilemiyorum tabii ama çoğunun stoklarda olduğuna ve giderseniz dinleyebileceğinize eminim.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: way_bee

Pioneer neden böyle cihzları üretmiyor artık anlamıyorum piyasada stereo amfi kıtlığı var resmen.

Üretmesine üretirde kac kisi o kalitede bir amfiyi evine alabilir o mesele.
    O ayarda dual monoblok yapıda farklı markalarda guncel amfiler var 5000 tl den asagı degiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 24 Temmuz 2012; 17:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Denemeden almayın.
    O hoparlörlere yüksek güç ile yüklendiğinizde özellikle HORN Tweter modülü baskın bir şekilde öne çıkıp prezentasyonu bozabilir.Yüksek hassasiyet yüksek güce dayanır anlamına gelmesin. Denildiği gibi 2x70 watt bile o hoparlöre yeter. 90DB/1Watt/1metre hassasiyete sahip bir hoparlöre göre aynı güçte 3-4 desibel daha fazla ses üreteceğinden 90db bir hoparlör 170watt'a ihtiyaç duyarken RF-82 70Watt ile aynı seviyelerde ses üretebilir.

Üstadım ilk fırsatta 70 watlık bir amfi ile 150 wattlık bir amfiyi karşılaştıracağım.

Bu arada hk980 nad 375 yamaha as 500 hakkında bilginiz var mı acaba hangisi baslı müziğe daha uygun ve de güçlüdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

quote:

Orijinalden alıntı: way_bee

Pioneer neden böyle cihzları üretmiyor artık anlamıyorum piyasada stereo amfi kıtlığı var resmen.

Üretmesine üretirde kac kisi o kalitede bir amfiyi evine alabilir o mesele.
    O ayarda dual monoblok yapıda farklı markalarda guncel amfiler var 5000 tl den asagı degiller.

O kadar fiyat çekiyorlar ama neticede maliyeti o derece yuksek değil.Uygun verseler millet gönül rahatlığıyla alır.Aslında onlar da kar eder ama aç gözlülüer allah belalarını versin hepsinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın_ATRA

Piyasada stereo amfi kıtlığı yok esasında ama siz genelde hep aynı markalar etrafında döndüğünüz için size öyle geliyor. İkinci el bir amfiye 2000TL verebileceğinizden hareketle size birkaç örnek vermek isterim :

+ Pioneer A-A9MK2-K
    + Vincent SV-123
    + Vincent SV-226 MK II
    + NAD C356BEE
    + Primare I22
    + Audio Analogue Crescendo
    + Cambridge Audio Azur 650A
    + Naim Nait 5i
    + Marantz PM6004
    + Marantz PM7004

bunların hemen hemen hepsi hifi giriş veya bir seviye üstü amfilerdir, hepsinin Türkiye'de dağıtıcıları ve servisleri mevcuttur. Stok durumunu ezbere bilemiyorum tabii ama çoğunun stoklarda olduğuna ve giderseniz dinleyebileceğinize eminim.

Saygılar

Önerdiğiniz modellere bakacağım en kısa zamanda Taşkın Bey teşekkür ederim.

• Sn. Taşkın Bey'in verdiği listede en uygun'u sanırım NAD C356EE gözüküyor. Bilen/kullanan varmıdır?
  • Sn. Way be,

Samimisiniz, bizle mi egleniyorsnuz hakikaten anlayamiyorum ? Tartismak icin degil tespit icin soruyorm lutfen yanlis anlamayin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.