anfiyi tercih ederken dinledigin müzige göre seçim yapmalısın.çünkü her cihazın karekterisliğifarklıdır her müziği çalmaz.onları göz önünde bulundur.
Merhaba. Sizin bir ara elden çıkardığınız sistemi ben yeni yeni düşünüyorum (Dali Z3 + PMA 520) hatta benzer olarak ileride Diamond 9.6 bile düşünmüşlüğüm var
Kişisel tecrübelerinize göre PMA520 ve Dali Z3 sizce nasıl bir ikili, uyumu güzel mi? Ayrıca Diamond 9.6'ları gene PMA520 ile mi kullanmıştınız? Şimdiden teşekkürler
metulen
kullanıcısına yanıt
Merhabalar
PMA520 ile Zensor3 çok uyumlu bi ikili. Diamond 9.6'lar ile de kullandım bi süre. Diamond'lar ile de çok uyumlulardı. Zensor 3'e göre daha sıcak bi hoparlör Diamond'lar. Kule tipi olmalarından dolayı daha dolu dolu çalıyorlar Zensor 3'e göre. Sürücülerinin daha büyük olması sebebiyle bass seslerdeki başarımları daha iyi fakat Zensor 3'ler de yabana atılacak hoparlörler asla değiller bu anlamda. Zaten boyutlarına nazaran sundukları bass performansı ile ünlüler. Eğer dinleyeceğiniz oda yeteri kadar büyük değilse Diamond'lar fazla gelebilir. Biraz nefes almaları gerekiyor. Dinleyeceğiniz müzik tarzı nedir bilmiyorum ama iki hoparlör de neredeyse bütün müzik türlerinde beni inanılmaz tatmin etti. Yalnız Diamond'lar bayağı eski hoparlörler olduğundan dolayı bulmanız zor olabilir. O yüzden bence Diamond'ları düşünmeyin. Başka kule tipi hoparlör arayışına girin illa kule olsun diyorsanız. Başlangıç için Zensor 3'ler çok yeterli olacaktır. Güzel yerleşim, güzel kablolar ve kaliteli bi kaynak ile harika ses elde edersiniz. Ki Zensor'ler de büyük bi odayı bile doldurabiliyorlar. Kule tipi mi yoksa raf tipi mi tercihini yapmak size ve beklentilerinize kalmış Umarım faydalı olur. Detaylı sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
FrontLinerF
kullanıcısına yanıt
Dostum teşekkür ediyorum, oldukça doyurucu bir açıklama olmuş. Bundan sonra daha detaylı soruyu ancak sistemi kurduktan sonra sorarım Teşekkür ediyorum tekrardan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme