Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sefalenk

üstad 757 piyasada yokki nerden alayım benim bahsettiğim aj-a6 idi a9 değil lakin a9 2000 tl civarında yaw nasılsa dvd player takıp uydudan bir iki radyo dinlicez idare etmezmi yani.ayrıca suv 9002da 2000 tl civarlarında vintageymiş ya ondan.

Ha naladım. peki Teknika 757 bulmuştu sanırsam.almazsanız ben alayım yani. doğru mu?
    her şeyimiz aç. kızlar bile güzellikte 10 para etmez bizim abaza erkekler Allah hiç görmemiş gibi kızları şımartırlar.gözümde hiç değerleri yok.bu piyasada aynı aynı hesap.
    AJ-A6 önermem. alacaksan AJ-A9 olmalı ki a9 2000 TL olmaması lazım.hata var. yani ben set, takım-hop. yanılmazsam.belki yanılıyorum.unutmuş olabilirim.- olarak bile ampliyle birlikte 1500TL.
    ne ise e Sefa avr mi daha değerli şimdi hiç bir özelliği olmayan stereo ampli mi?_ gerçi dedim ya bizim piayasa eşrafı ölü eşeği bile kıymetlendirir.tabi internetin de etkisi büyük.
    ben alırsam pioneer A-09 Class-A. bulursam eğer ki mümkün değil herhalde hiç denk gelmedim. A-858,757, SONY TA-F808ES, 707ES; Technivs SU-V900 vb. yahutta başka markalar var. ist. zibille hi-end markalar kaynar. ben orada olsam...

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

sefa bu nad ı almaktan vazgeçtim ben hem bana çok uzak hemde bütçeyi maalesef ayarlayamıyom istersen satıcının numarasını vereyim özelden konuş ama dediğim gibi yanında hoparlörlerinide götürmen gerek denemek için çünkü satıcı sistemi satmış 795 den 650 ye indirdim buda benden sana kıyak olsun

bence pusuya yatmalısın. piyasayı sağlam takip edeceksin buldun mu şak diye yapıştıracaksın.şimdi ki düşüncen ne?
    sefa 400TL ye A-656 olabilir.
  • cantan üstad a9 için yanlışın var şuanda sahibindende a9 var 1965 tl fiyat istiyor senin dediğin a6 ile klipsch f2 hoporlördü 1500 tl ye.velhasıl adamla dün zar zor 450 tl anlaştık şimdi bidaha pazarlık yapmak olmaz ya alcaz ya almıcaz.aslında temiz bir 757 bulsam kaçırmamda teknikanın önerdiği kişideki ürünüde görmediğim için karar veremiyorum.belkide şimdiye kadar satmıştır en son 1 hafta oldu görüştüüğümde.abi zaten bende elazığda olduğum için bu kadar can çekişiyorum istanbulda olsam altını üstüne getirir kafama göre bişey alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 30 Temmuz 2009; 11:09:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

sefa bu nad ı almaktan vazgeçtim ben hem bana çok uzak hemde bütçeyi maalesef ayarlayamıyom istersen satıcının numarasını vereyim özelden konuş ama dediğim gibi yanında hoparlörlerinide götürmen gerek denemek için çünkü satıcı sistemi satmış 795 den 650 ye indirdim buda benden sana kıyak olsun

bence pusuya yatmalısın. piyasayı sağlam takip edeceksin buldun mu şak diye yapıştıracaksın.şimdi ki düşüncen ne?
    sefa 400TL ye A-656 olabilir.

valla üstad bütçeyi aşağıya çektim dün itibariyle, technics su-a900 2X140 WATT takaslan ben bunu 300 e alırım 2.elde 1 yılda garanti veriyor jamo ları besler dimi bu, birde yamaha ax 497 var daha uğraşmam çok sıktı deniyecem ses hoşuma giderse finish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 30 Temmuz 2009; 12:02:27 >

• SU-A900 jamo rı çalıştırır da ben önermem. yani bir A-757; sansui Au-X1 neresi bu neresi? adam sansui AU-X1 800TL e almış. böyle bir şey yapabilirsiniz diyeceğim. 2000TL technics ayarında sansui...
  • yok @sefa benim dediğim A9 sıfır piyasa fiyatıydı.netten ikinci el ya da sıfır değildi. ama çok önceydi kıştan önce ve sonrasında pek emin değilim kesinliği konusunda. hatta zengin ya da kutup isimli mağ. dı ank. da.
    ne ise bana başında desen sana ampli bakardım.
    eğer Teknika nın önerdiği duruyorsa bence bakmalısın.bakmazsan @ttfol bakmalı.
    bence uygun gerisi senin intiba ve itimatına kalmış. ama acele etmeyin diyecem sıkı da takipte olmalısınız.
  • kolay gelsın arkadaslar faydalı bır baslık olmus,daha da ılerı gıtmesını dılerım.benım sorum su,a-757 nın wharfedale 9,6 larla uyumu sızce nasıl olur?malum bızımkıler guc ısteyen hoparlorler.ayrıca 757 ye uygun cd player onerısı verebılır mısınız?bır de sanırım a-757 ve a-717 aynı cıhazlar fakat uretım yılları farklı.bu cıhazların uretım yılları nedır acaba?saygılar...
  • A-717 86/88
    A-717 II 88/89

A-757 II ve A-757 89/90 yılları arasında üretilmiş nerdeyse kardeşimlen aynı yaşıtlar aralarındaki tek fark kardeşimi istediğimde bulabiliyorum ama bu cihazları çok zor
  • üstadlarım arkadaşlarım forumdaşlarım istanbul anadolu ve avrupa yakasında 2.el cihaz bulabileceğim yerleri yazarsanız sevinirim şimdiden sevgiler saygılar hörmetler
  • abi ben dün arkadaşa bugün için ararım demiştim ama sizlerin yazılarından sonra biraz daha araştırma yapıp en azından bir 757 alayım diyorum.yada teknika pioneer a6 meth ediiyor belki oda olabilir ama gözüm açıkcası 757 'de.
  • 757 için satan arkadaşla tekrar görüştüm.ürün duruyormuş yanlız sölediği cihazın amerikadan geldiği bende 110 volt falan olmasın dedim hayır 220 volt dedi bunda bir yanlışlık yoktur umarım ayrıca insanın görmediği en az 15 senelik bir cihaza bu kadar para vermeside çok tuhaf.adam cihaz için çok temiz diiyor ama görmedende olmuyor bu işler bende şaşırdım kaldım ne yapcaz şimdi.
  • quote:

757 için satan arkadaşla tekrar görüştüm.ürün duruyormuş yanlız sölediği cihazın amerikadan geldiği bende 110 volt falan olmasın dedim hayır 220 volt dedi bunda bir yanlışlık yoktur umarım ayrıca insanın görmediği en az 15 senelik bir cihaza bu kadar para vermeside çok tuhaf.adam cihaz için çok temiz diiyor ama görmedende olmuyor bu işler bende şaşırdım kaldım ne yapcaz şimdi.

nerde bu cihazı satan istanbuldamı h.sonu ben baya bi gezicem istersen bakabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 31 Temmuz 2009; 9:09:12 >
  • evet istanbuldaymış.eskici meydanındayım demişti.eyer benim için bakıcaksan tlf vereyim bi görüş satıcıyla belki sana görede bir cihaz vardır elinde.ayrıca satıcı bu 757 mk II falan dedi bu ayrı bir serimi acaba.yoksa bildiğimiz 757'mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 31 Temmuz 2009; 11:32:41 >
  • aradım öğrendim yerini çok uzak ama buyuk ihtimal gidicem çünkü bende cihaz arıyorum ama önce şu nad 372 bi görmem lazım bu h.sonu çok action geçicek çook
  • şimdiden kolay gelsin diyelim umarım hem sana hemde bana ii şeyler bulursun.
  • sefa bu 757 için sana ne kadar fiyat verdi pazarlıkda etmemi istiyonmu yoksa sadece temiz mi değil mi çalışıyomu çalışmıyomu onamı bakim? evet istanbul dışındaki hi fi ciler itinaylan piyasa araştırması yapılır istanbul dan beğendiniz cihaz lar sizin adınıza kontrol edilir pazarlık yapılır (yol+yemek+sigara masrafları dahil günlük 50 tl) sefa sen hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 31 Temmuz 2009; 16:50:17 >
  • abi zaten tlf bayağı bir pazarlık yaptık ama 750 tl denbir kuruş aşağı vermem dedi dün aradığımdada 800 tl fiyat çekti.indirim yapacağını zannetmiyorum sadece cihazın kozmetik açıdan temizliğine iyi bir bak şöle cep tlf bi iki resim çekip buraya koysan ne güzel olur heralde bu isteklerimden sonra tarifeyi banada uygularsın.
  • aa bak doğru söylüyon tarifeye foto da ekleyim 6 megapixel 10 TL 3 megapixel 5 TL hesap kabarıyo ona göre sıcak parayı görünce 700 e indiririm ben onu sen bakma öle fiyat verdiklerine parayı görünce yağları eriyo bunların resim nasıl ekleniyo buraya nad 372 nin içi açılmış halini buldumda bizim orgeneraller yorum yaparlar belki ben baktım bi tek kablolar tanıdık geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 31 Temmuz 2009; 21:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

SU-A900 jamo rı çalıştırır da ben önermem. yani bir A-757; sansui Au-X1 neresi bu neresi? adam sansui AU-X1 800TL e almış. böyle bir şey yapabilirsiniz diyeceğim. 2000TL technics ayarında sansui...

Selamlar ''adam sansui AU-X1 800TL e almış'' o adam ben oluyorum.Sizlerden böyle cümleler duyunca insan ''heralde iyi yapmışım diyo''.
    Ama gerçekten bu alet bahsettiğiniz technics ayarında mıdır orasını bilemem.Ben yılların verdiği yorgunlukla performansının yarı yarıya azalmış olması gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

abi zaten tlf bayağı bir pazarlık yaptık ama 750 tl denbir kuruş aşağı vermem dedi dün aradığımdada 800 tl fiyat çekti.indirim yapacağını zannetmiyorum sadece cihazın kozmetik açıdan temizliğine iyi bir bak şöle cep tlf bi iki resim çekip buraya koysan ne güzel olur heralde bu isteklerimden sonra tarifeyi banada uygularsın.

Kardeş bu arada o pio sahibine o kadar dil döktü başka bir arkadaş, nete satış ilanı açması için.Şöyle bol resimli felan.Bi türlü ikna edemedi.Biz bir anlam veremedik.
    Bu hususa da dikkat etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.