Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sefalenk

abi senin yerinde olsam eyer imkanın varsa pioneer 757 dinle ve al, en azından satarken müşteri bulma ihitmalin çok yüksek zaten osman amcanın 757 gayet temiz diyosun 550 tl o cihaza verceğine 757 alman daha mantıklı gibi.benim aldığım şahıs ilanı çekmesine ragmen 2-3 kişi daha aramış oda satıldı diyince ne çabuk ilan çıkalı 1 saat olmadı demişleryani 757 nin kısmeti çok.
    quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

helal olsun forumdaş sen taa uzaklardan hallettin ben istanbul gibi bi yerden halledemedim

Ya sefa doğru söylüyonda abi nad c372 2.elleri bile 1000-1500 arası gidiyo acayip düşeş buldum 650 TL o yuzden pio 757 pek cazip gelmiyor en azından nad 2007 model elimden çıkarmaya kalksam çok rahat bunuda çıkartırım diye düşünüyorum haksızmıyım ne dersin + ses rengi açısındanda böyle bi cihazın pio dan aşağı kalıcağını pek sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 3 Ağustos 2009; 16:35:45 >

• abi gerisi artık sana kalmış,seni etkilemek gibi bir düşüncem yok hangisini istersen onu al zaten ikisindende memnun kalacağından eminim.şimdiden hayırlı olsun diyelim. cumartesi gecesi rüyamda adamla bayagı bir pazarlık yaptık yine bir kaç anfi alıp sattım sölemesi ayıptıren çok sevindiğimde şu rüyalardan en azından kurtuldum.ha bide osman amcada bir tane yamaha z9 varmış 1000 tl sölüyorum kimse almıyo demişti onun fiyatlarıda 1-2 yerde gördüm 3500-4000 tl arasında.bu alette çok düşeş o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 3 Ağustos 2009; 17:11:36 >
  • İnternet üzerinden mi aldınız.Hayırlı olsun , artık hem gündüzün hem de gecende (rüyalarında) bol bol ve keyifle müzik dinlersin inşallah.
  • dilekleriniz için teşekkür ederim.evet sahibinden.comda gördüm ilanı aradım birazda indirim yaptırdım kısmet oldu ama 45 tl kargo ücreti tuttu,ona çok acıyorum şahsen.resimlerde gözüktüğüne göre temiz bir cihaz umarım gerçektende öledir bu konuda biraz hassasım.gerkli degerlendirmeleri çarşamba günü ürünü alınca yaparız artık.
    quote:

Orijinalden alıntı: fzal1977

İnternet üzerinden mi aldınız.Hayırlı olsun , artık hem gündüzün hem de gecende (rüyalarında) bol bol ve keyifle müzik dinlersin inşallah.
  • quote:

abi gerisi artık sana kalmış,seni etkilemek gibi bir düşüncem yok hangisini istersen onu al zaten ikisindende memnun kalacağından eminim.şimdiden hayırlı olsun diyelim. cumartesi gecesi rüyamda adamla bayagı bir pazarlık yaptık yine bir kaç anfi alıp sattım sölemesi ayıptıren çok sevindiğimde şu rüyalardan en azından kurtuldum.ha bide osman amcada bir tane yamaha z9 varmış 1000 tl sölüyorum kimse almıyo demişti onun fiyatlarıda 1-2 yerde gördüm 3500-4000 tl arasında.bu alette çok düşeş o zaman.

rüyalardan kurtulduğuna sevindim hani rüya tabirlerine bakıyom amfi diye bi kelimede yok neyse biraz araştırım şu yamahayı o zaman bende herşeye salça oluyorum ya :D

• bahsetmiş olduğum yamaha9.1 sinema anfisidir ,fakat bakmış olduğumuz bu stereo anfilerden daha ii sonuç alacağımızı tahmin ediyorum bu ara üstadlardanda hiç ses soluk çıkmıyorr sen yinede biraz araştır bence.hatta şuan baktımda sahibinden .com da 1 adet mevcut ve 2000 euro fiyat çekmiş eyer osman amcanın dediği gibi yamaha z9 ise gerçekten çok iyi bir fiyat sölemiş bize
    quote:

quote:

abi gerisi artık sana kalmış,seni etkilemek gibi bir düşüncem yok hangisini istersen onu al zaten ikisindende memnun kalacağından eminim.şimdiden hayırlı olsun diyelim. cumartesi gecesi rüyamda adamla bayagı bir pazarlık yaptık yine bir kaç anfi alıp sattım sölemesi ayıptıren çok sevindiğimde şu rüyalardan en azından kurtuldum.ha bide osman amcada bir tane yamaha z9 varmış 1000 tl sölüyorum kimse almıyo demişti onun fiyatlarıda 1-2 yerde gördüm 3500-4000 tl arasında.bu alette çok düşeş o zaman.

rüyalardan kurtulduğuna sevindim hani rüya tabirlerine bakıyom amfi diye bi kelimede yok neyse biraz araştırım şu yamahayı o zaman bende herşeye salça oluyorum ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 3 Ağustos 2009; 18:59:58 >

• quote:

bahsetmiş olduğum yamaha9.1 sinema anfisidir ,fakat bakmış olduğumuz bu stereo anfilerden daha ii sonuç alacağımızı tahmin ediyorum bu ara üstadlardanda hiç ses soluk çıkmıyorr sen yinede biraz araştır bence.hatta şuan baktımda sahibinden .com da 1 adet mevcut ve 2000 euro fiyat çekmiş eyer osman amcanın dediği gibi yamaha z9 ise gerçekten çok iyi bir fiyat sölemiş bize
    quote:

quote:

http://www.dealtime.com/xPO-Yamaha-RX-Z9 osman amcadaki bu amfi mi 1000 TL dediği :s

• marantz pm 82 yada pionner a 676 referance sizce hangisi
  • evet gerçekten z9 dediyse verdiğin linkteki cihaz olması lazım.ben elimdeki yamaha 661 ile pioneer 757 takas yapalım dedim oda 661 için çok düşük rakam söledi sonrada bendede yamaha z9 modeli var 1000 tl sölüyorum kimse almıyo dedi;eyer gerçekten z9 ise kaçırılmayacak bir fırsat gibi duruyor.ayrıca marantz pm 82 ile 676 650 tl civarındadır. yanılmıyorsam 676'da tek trafolu 656 nın sonra çıkan modelidir.pm 82 pek bir bilgim yok kardeş imkanın var en güzeli dinleyerek ve test ederek al bence hafta sonu osman amcanın yanına sen yine bir uğra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 4 Ağustos 2009; 9:16:16 >
  • quote:

evet gerçekten z9 dediyse verdiğin linkteki cihaz olması lazım.ben elimdeki yamaha 661 ile pioneer 757 takas yapalım dedim oda 661 için çok düşük rakam söledi sonrada bendede yamaha z9 modeli var 1000 tl sölüyorum kimse almıyo dedi;eyer gerçekten z9 ise kaçırılmayacak bir fırsat gibi duruyor.ayrıca marantz pm 82 ile 676 650 tl civarındadır. yanılmıyorsam 676'da tek trafolu 656 nın sonra çıkan modelidir.pm 82 pek bir bilgim yok kardeş imkanın var en güzeli dinleyerek ve test ederek al bence hafta sonu osman amcanın yanına sen yine bir uğra

osman amca bana çok uzak gidene kadar takatim kalmadı valla peki sen 656 mı 676 mı önerirsin 500 e temiz 656 buldum

• ben 470 tl bulmuştum internet üzerinden yine gayet temizdi tam almak üzereydimki forumdan alacaksan 757 al diyince vazgeçip 757 aldım.şimdi 757 ile 656 arasında ne kadar fark olur bilmiyorum ama iyi olan her zaman iyidir eminimki 656 alsaydım kafamın bir köşesinde keşke 757 alsaydım diye soru işareti kalcaktı bunu önlemek için herzaman düşündüğün modeli al biraz ucuz olsun diye istemediğin modeli alma çünkü onu satarken daha fazla zarar ediyosun.bence sende bir kaç gün daha bekle git osman amcanın yanına ya 757 biraz indirim yaptır yada şu yamaha z9 gerçek ise ve temizse onu değerlendir derim ben.kolay gelsin
  • Neyse forumdaş bütün sorularıma cevap verdiğin için tşk bi resmi yollayamadım ama olsun zaten gönlünden geçeni aldın inş. bi cihazda ben bulurum he bu arada nad ı satmaktan vazgeçmiş arkadaş
  • gerçekten diyer cihazıda görmeyi çok isterdim ,sen yinede verdiğim maile resimleri gönderirsen mutlu olurum en azından bi kıyaslama şansım olur.turkey forumdada bir yamaha rxv 2600 var oda 950 tl istiyor o cihazda makul gibi gözüküyor.
  •  STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 4 Ağustos 2009; 18:36:29 >
  • ahah öğrendim resim eklemeyi
  • zavallı altta kala kala canı çıkmıştır şimdi onunbenim 757 ninde pek bir farkı yok gibi resimlere bakılırsa yarın ola hayrola bu gece bitmez artık
  • Hayırlı uğrlu olsun @sefa. kolon ne vardı sende? pure acoustics den fazla bir şey bekleme. gerçi o aptal kolonlara rağmen ses farkedecektir. bir de A-656, A-676 PM-82 vb. alacağınıza bu durumda önem kazanır Pioneer ın yeni model amplisi Aj9. j6 sı beni pek sarmaz.hatta hiç etkilemez. Pioneer A-858 almadıkca kimse rahat etmez yazayım.
    bu yüzden para biriktirin biraz sağlam ampli alın derim ben.özellikle istanbul hi-end piyasası 2. elinin derya deniz olduğunu düşünmekteyim.belki yanılıyorumdur. şöyle bir gryphon ampli alsanız ne olur sanki?
    @ttfvol
    nasıl piyasa? sony amfi hiç gördün mü_? NAD ampliden bahsediyordun onu değerlendir dinle. illa ki beğenirsin diye düşünmekteyim. sırf jamo rı öttürecekse.
    ebay den alıp A-757 almaya ben biraz gülerim. ne bileyim daha iyi bir şey almak lazım gelir.görüşümün kusuruna bakmazsın @burak. gerçi bu amplide sana yeterli gelirse o vakit senin dediğin daha önemli ve geçer olur.geri, diğer düşünceler traş kalır yani.
    selamlar.
    bu arada bu pioneer rı o kadar methetmemek lazım. mesela bendeki A-656. kablolaması iğrenç. aşırı dandik. siyah eski tv. içinde ki dan dun birleşik kablolardan. işe yarar da daha iyi kablolama olmalı. baktım diğer üstlerde durum aynı.kablolama önemli. ama Allah ı var orijinal japonca yazılı 60K lık Alps potu kaliteli. yamaha Z9 nun bir kusuru yoksa @ttfol sana öneririm. boş ver şimdi stereo ampliyi... hatta yapış 900TL felan alabilsek Z9 bakalım. değerlendirelim. yahu antalya da adamın beyni sulanıyormuş. hakkaten öyle.az kaldı kömür olacam. :))) cehenneme koymasın da cenab-ı hakk... off bu cihazların da hesabını verebilsek.ne ise..

• cantan üstad bana sony modeli önersene 2 dk ada alt üst edim istanbulu. bu arada nad ın sahibi satmaktan vazgeçmiş alamadık maalesef onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzal1977

Selamlar ''adam sansui AU-X1 800TL e almış'' o adam ben oluyorum.Sizlerden böyle cümleler duyunca insan ''heralde iyi yapmışım diyo''.
    Ama gerçekten bu alet bahsettiğiniz technics ayarında mıdır orasını bilemem.Ben yılların verdiği yorgunlukla performansının yarı yarıya azalmış olması gerektiğini düşünüyorum.

kusura bakma kardeş çocuk diyemezdim.hoşuna gider miydi?

performansa bakmadan bir şey diyemem.
    lakin ses şiddeti nasıl onu soralım.
    bir sorun olsa, bir tuhaflık olsa bilmeyen bir insan bile anlar.
    çoktan kokusu çıkardı.
    yani bence şimdilik sorun performansı en fazla %5 oynamıştır. yılların vereceği ne kadar yorgunluk var? o cihazlar belli bir çalışma, rodaj pişme aşamsından sonra tüm parçaları artık belli bir stabillikte sabit kalıp; bir cortlamaya kadar sevabı/günahıyla çalışır.
    bir sorun olursa anlaşılır. sorun olsa tekrar dirilir. gerçi eski amplilerinde zorlu yanlarıdır içi arap saçı gibidir. bu yüzden tamiri hakkaten zor. ama sansui o kadar cıvıtmış değil. kuplaj kon. konu olmuş mesela depo. kon.dan daha uzun ömürlü olduğunu yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 5 Ağustos 2009; 4:22:21 >

• cantan hocam niye kusura bakayim,sonucta kendi gorusunu yazacaksin tabii.bir bakima haklisin daha iyi urunler de vardi ama onlarin da fiyatlari tuzluydu.aslinda 757 nin almanyadaki ebay fiyatlari aldigimdan 100euro filan daha yuksek.ayrica sansima satan kisi de dayimla ayni sehirde oturunca gidip bakti arizasi filan var mi diye.yani isi pek sansa birakmadim.320 tl yede gelince dayanamadim aldim.yani aslinda birazda duygusal :) nedenden oturu bu secimi yaptim.bekleyip gorecegiz bakalim.
    sefa senin de cihazin hayirli olsun.herkese guzel dinletilerrr
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.