Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da bir bakış açısı ve doğru. ne zaman gelecek amfi? hayırlı beklemeler yahut teskereler mi...
  • ne zaman gelecegi muamma kuzenin ekimde dugunu var.oraya gittigimde ya ben getirecegim yada ondan once buraya gelen akraba filan olursa onlarla gelecek.yani su anda sadece hayalini kurabiliyorum:)
  • bu arada su anda singapur"dayim.biraz once adelphi denen hi-fi cennetinden dondum.birkac tane de dinleti yaptim.fiyat da aldim.pazarlikla 100-150 tl indirebilmekle beraber buradaki fiyatlar su sekilde:fiyatlar tl

avr olarak
    denon 4380 -----------2500
    marantz sr 6003----------900
    onkyo 707------------------1300
    yamaha rxv 3900---------1750
    yamaha 665------------750
    pioneer vsx 1018---------1000
    harman kardon 355---------1200

stereo olarak
    nad c326 bee----------750
    nad c355 bee-----------950
    pioneer a-a-j9----------1350
    marantz pm-8003----------700
    marantz pm-6003----------400
    denon pma 1500 ae---------1100
  • sefalenk nerdesin kardeş pio geldi galiba.
  • mrb evet arkadaşlar bizim meşhur pioneer 757 geldi.sabah kargodan aldım eve götürdüm uydu bagladım bir iki şarkı dinleyim dedim elektrikler kesildi.yanlız ilk intibam olumlu oldu cihaz gayet temiz ve ağırlığıyla ,heybetiyle insanın hoşuna gidiyor açıkcası genel bir dinleti yarın akşam yapıcam.
  • hayirli olsun sefa,gule gule kullan.yalniz heybeti ve goruntusuyle seni tatmin etmis de sanki ses acisindan ilk dinlemede cok etkilenmemissin gibi bir intibaya katildim.gerci aletin gercek performansini iyi kayitli bir cd de alirsin ama ne bileyim iste mesajindan biraz bunu anladim...
  • teşekkür ederim daha detaylı olarak ürünü deneme imkanım olmadı sadece uydudan bir iki tıngırtı çaldı sonra elektrikler gitti ilk olarak fark ettiğim şey sahne genişlemesi ve midlerin ön plana çıkması oldu yani sonuçta bir zararım olmaz çok beyenmezsem en azından aldığım fiyata satabilirim diye düşünüyorum.ama aldığım fiyat aralığında en iyisi buydu.sonuçta sadece internet üzeri arama yaptım belki istanbul gibi yerde olsam deneyerek tadını çıkara çıkara çok daha ii şeyler bulurduk ama oda bizim kısmetimiz bir iki resim çektim cep tlf.

http://img197.imageshack.us/i/moto0064p.jpg/
    http://img190.imageshack.us/i/moto0065.jpg/
    http://img81.imageshack.us/i/moto0066b.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 5 Ağustos 2009; 16:48:51 >

• unutmadan şimdi buna bir çiftte hoporlör lazım arkadaşlar artık başka konu açmadan bu konu altında devam edelim,kafamda yine teknikanın çok önerdiği piooner hpm 60 olabilir,eski ama iyi bir hoporlörmüş,jbl e 60 olabilir,birde belki bir kaç ay sonra paradigma monitor v7 biirde monitor aoudia rs 6 bu hop hangisi veya başka ne gibi bir öneri olabilir.
  • jbl e 60 dan ziyade e80 ya da e 90 düşünmenizi tavsiye ederim.
  • burakdu o fiyatlar ne öyle kardeş,bir onkyo tx-sr707 kapıp gelsene
  • sagol.aslında ikinci elde seçenek bayagı çogalıyor son olarak bose 301mk birde bose 701 budum aklımda klipsch rf 62 de var aslında.gerçi hop acil değil eski bir pioneer kolonum var gerekirse onla idare ederim aslında istanbula gelirsem rahat rahat dinleyerekalmak istiyorum ama bu zaman içerisinde düşeş bişey çıkrsa onuda degerlendiririm.
    quote:

Orijinalden alıntı: fzal1977

jbl e 60 dan ziyade e80 ya da e 90 düşünmenizi tavsiye ederim.
  • Bir de aldığınız cihazla ilgili olarak karar vermekte acele etmeyin derim.Çünkü zannedersem siz sinema sisteminden stereo sisteme geçiş yapma aşamasındasınız.Eğer kulağınız sinema sistemine alıştı ise ki bilirsiniz bu sistemler sesi daha bi efektli verir , bu durumda stereo ses size ilk etapta biraz farklı gelebilir.Tabiki cihazı kullanacak olan sizsiniz ama yine de acele etmeyin derim.Tekrar hayırlı olsun
  • bu konuda haklı olabilirsiniz çünkü yamaha'da sesler daha efektiftir ve ben bunu sevdiğim için daha önceki -1-2 adet stereo anfiyi beyenmemiştim.zaten ilk dakikalar pek bişey fark etmedim sonra şöle koltuğa 1-2 dakika oturunca bişeylerin farklı oldugu anladım.açıkcası daha büyük paralar harcamadan alabileceğim en iyi anfiyi aldığımı umuyorum buna uygun güzel bir çifte kolan buldummu gerisi çok daha güzel olucak.
    quote:

Orijinalden alıntı: fzal1977

Bir de aldığınız cihazla ilgili olarak karar vermekte acele etmeyin derim.Çünkü zannedersem siz sinema sisteminden stereo sisteme geçiş yapma aşamasındasınız.Eğer kulağınız sinema sistemine alıştı ise ki bilirsiniz bu sistemler sesi daha bi efektli verir , bu durumda stereo ses size ilk etapta biraz farklı gelebilir.Tabiki cihazı kullanacak olan sizsiniz ama yine de acele etmeyin derim.Tekrar hayırlı olsun

• Arkadaşlar berat kandiliniz mübarek olsun..
  • pionner 616 reference
    technics su-v2a
    technics su-v650
    sony ta-f411r
    denon pma 1315

SİZCE HANGİSİİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalenk

unutmadan şimdi buna bir çiftte hoporlör lazım arkadaşlar artık başka konu açmadan bu konu altında devam edelim,kafamda yine teknikanın çok önerdiği piooner hpm 60 olabilir,eski ama iyi bir hoporlörmüş,jbl e 60 olabilir,birde belki bir kaç ay sonra paradigma monitor v7 biirde monitor aoudia rs 6 bu hop hangisi veya başka ne gibi bir öneri olabilir.

hele pioneer hpm 60, jbl northridge e60 vb. alayım deme.

monitor audio başlangıç noktan olabilir sevgili @sefa.

efektif ses diyorsunuz da yamaha sesini beğendiğinden pioneeer 757 sana uygun kaçar.hiç cırmalama. şimdi yapacağın en iyi şey ama en zoru
    iyi bir çift kolon alman olacaktır. sen dinlemeden yazdım daha @sefa öyle düşün hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

pionner 616 reference
    technics su-v2a
    technics su-v650
    sony ta-f411r
    denon pma 1315

SİZCE HANGİSİİ

hiç biri.

belki denon.
    Denon PMA-2000AE nasıl olur. ypısı neredeyse Pioneer A-757 gibi. tabi benzerlik olduğunu(ses, performans, malzeme kalitesi vb.) iddia edemeyiz.

bir de technics su-v2a nın fiyatına göre değerlendirirdim sanırım.
  • Kardeş bulursan Hpm 60'ın temizini. Takla ata ata al.

hele pioneer hpm 60, jbl northridge e60 vb. alayım deme.

monitor audio başlangıç noktan olabilir sevgili @sefa.

efektif ses diyorsunuz da yamaha sesini beğendiğinden pioneeer 757 sana uygun kaçar.hiç cırmalama. şimdi yapacağın en iyi şey ama en zoru
    iyi bir çift kolon alman olacaktır. sen dinlemeden yazdım daha @sefa öyle düşün hocam.
  • saygı duyarız. HPM-60 ın yapısını severim ama yine de gereğinden pahalı.

benim görüşüm de bu.

yenileri varken. bu tip vintage denen eski kolon merakı varsa benimde önerim akai SW-175 dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

pionner 616 reference
    technics su-v2a
    technics su-v650
    sony ta-f411r
    denon pma 1315

SİZCE HANGİSİİ

hiç biri.

belki denon.
    Denon PMA-2000AE nasıl olur. ypısı neredeyse Pioneer A-757 gibi. tabi benzerlik olduğunu(ses, performans, malzeme kalitesi vb.) iddia edemeyiz.

bir de technics su-v2a nın fiyatına göre değerlendirirdim sanırım.

technics su-v2a 450 TL
    denon pma 1315 550 TL

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.