Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tşk ederim üstad. öle deme hakikaten japonca yazılı pilleri hala içinde ve çalışıo gerçi amfimde bi sorun yokdu tek sıkıntı benim stereo istemem di bu arada 7 değil 4 yada 5 sene oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 8 Ağustos 2009; 22:42:31 >
  • @tıfıl sen bana şuu Technics kulaklıkları bir anlatsana.sormayı unutuyordum. bir ara satılıyordu piyasa da şimdilerde başka versiyonları var.yalnız ben sendeki modeli test edemediğimden ne olduğunu anlamadım gitti. yerine philips kulaklık aldım acaipte memnunum. hele bir sen anlat bakalım. hayırlı olsun amfin. memnunsan sorun yok. su-v9000 guğuk ses de ne? guguk kuşu gibi mi? ben başka açıdan da düşünüyorum bir yerlerde eyrilik var. neyse Jamo rın 92 db. güle güle kullan memnun olmana sevindim.
    @Sefa
    pioneer SZ94 kolon nasıl bir şey? resim eklemeni tercih ederdim. gerçi tahmin ediyorum o kolonları da.(pörtlemsinden.fazla güçlü değillerdir.) resim atabilirsin fevkalade olur. eğer düşündüğüm çıkarsa onlarla bile memnun oluyorsan.
    denildiği gibi zor iş iyi bir çift kolon almak lazım. belki @tırtıl ın jamo rı. uygun fiyatlıdır diye düşündüm. yoksa biraz yuksek HI-FI takılırsak para öter. o jamo rı Infinity in Beta serisi kolonlarına benzetirim de o yüzden gözümü tuttu. yoksa dinlemişliğim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

@tıfıl sen bana şuu Technics kulaklıkları bir anlatsana.sormayı unutuyordum. bir ara satılıyordu piyasa da şimdilerde başka versiyonları var.yalnız ben sendeki modeli test edemediğimden ne olduğunu anlamadım gitti. yerine philips kulaklık aldım acaipte memnunum. hele bir sen anlat bakalım. hayırlı olsun amfin. memnunsan sorun yok. su-v9000 guğuk ses de ne? guguk kuşu gibi mi? ben başka açıdan da düşünüyorum bir yerlerde eyrilik var. neyse Jamo rın 92 db. güle güle kullan memnun olmana sevindim.
    @Sefa
    pioneer SZ94 kolon nasıl bir şey? resim eklemeni tercih ederdim. gerçi tahmin ediyorum o kolonları da.(pörtlemsinden.fazla güçlü değillerdir.) resim atabilirsin fevkalade olur. eğer düşündüğüm çıkarsa onlarla bile memnun oluyorsan.
    denildiği gibi zor iş iyi bir çift kolon almak lazım. belki @tırtıl ın jamo rı. uygun fiyatlıdır diye düşündüm. yoksa biraz yuksek HI-FI takılırsak para öter. o jamo rı Infinity in Beta serisi kolonlarına benzetirim de o yüzden gözümü tuttu. yoksa dinlemişliğim yok.

valla kulaklıklara diyecek laf yok ben bunları bir keresinde tiesto nun kafada gördüydüm eşimde sağolsun doğum günü hediyesi olarak aldı bana tiesto bile kullandıysa yorum yapmaya gerek yok kulaklığı taktığım anda muzik açık olmasa bile dünyayla irtibatın kesiliyo yalıtımı çok iyi kick ler bass lerde gayet güzel technics in 2 modelinide dinledim ses boğuk geldi sanki böle eski tip kaset koyarsında teyp e ses verir ya aynı onun gibi o yuzden hoşuma gitmedi aynı deck aynı şarkıyı yamaha ax lara bağladık dünya kadar fark vardı arada neyse kısmetim NAD mış gücü biraz düşük ama valla jamo ları öttürüyo önemli olanda bu sesi ne kadar açarsamda açayım en ufak bi bozulma yok zaten sesi yarıya kadar zor geitiriyorum
    benim jamo s 708 ler üretilmiyo artık s 718 lere başlamışlar fiyatı kdv dahil 1180 TL civarında almak isteyenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 11 Ağustos 2009; 18:35:16 >

• uleen kick ler bas ler gayet güzel ne demek? bu kadar muğlak açıklama olur.tiesto da ben hep stanton görürdüm ne yapacağız şimdi? ama hediye technics e ben hiç olumsuz demem mükemmel derim.gerçi alırdım da o zamn üzerinde ki made in china gördün mü ağlıyasım gelirdi.

Technics amplide boğukluk olabilir.haklısın. Nad-Jamo iklisinin uyumunda ise ben senin yumuşak sese meyilli olduğuna kanaat getirdim.
  • quote:

uleen kick ler bas ler gayet güzel ne demek? bu kadar muğlak açıklama olur.tiesto da ben hep stanton görürdüm ne yapacağız şimdi? ama hediye technics e ben hiç olumsuz demem mükemmel derim.gerçi alırdım da o zamn üzerinde ki made in china gördün mü ağlıyasım gelirdi.

Technics amplide boğukluk olabilir.haklısın. Nad-Jamo iklisinin uyumunda ise ben senin yumuşak sese meyilli olduğuna kanaat getirdim.

ya üstad anla işte güzel kulaklık o kadar bilgim olsaydı günlerce hangi amfi yi alayım diye sormazdım meğersem deneyip almak en mantıklı iş miş bunu öğrendim ama

• şaka canım HI-FI de çoğunlukla kesin görüş belirtilmemelidir! zaten bu konuda yaş olduğunu ispatladın. (iyi anlamada yani)o yüzden muğlak diyoruz ya.mesajımında gerçi anlaşılması zordu. j.nicholson un guguk kuşu. est. canım o kadar bilgim olsa ne demek. helal 5022 iyi yaşamış. gerçi görünüşü benim hoşuma giderdi ama ne edersin. 650TL lik NAD olsa mıymış keşke? peki? dermiyiz. ee öğrenmenin sonu yok ben de sizin gibleri tırtıklayıp öğrendim bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 12 Ağustos 2009; 10:07:39 >
  • cantan bendeki pioneer kolanlar eski deck tipi üç yollu kolon.daha önce resim atmıştım şuan resmi bulamadım.neyse cumartesi günü kayınço aradı bana bir sinema sistemi lazım ne alayım dedi bende öle boş şeylere boşuna para verme dedim ve benim kendi sistemimi sattım(yamaha 361, pure hop takımı ve pure sub; daha önceden alıp arkadaşa satmıştım oda abime satmıştı).şuan benim elimde yamaha 661 yine baş belası 1 tk pure hop takımı ve definitive pro sub 1000 duruyor eyer kısmet olursa bunuda arkadaşa satarsam paradiğma monitör 7 alıp bu işe bir son vermek istiyorum eyer sinema sisteminide satmazsam belki bir kaç ay sonra bir çift kolon alıp yamaha 661 ile 757 karşılaştıracağım artık duruma göre ya ikili bir şekilde kullanırım eyer fazla bir fark göremezsem pioneer 757 satarım diye düşünüyorum.
  • aslında şu linkini verdiğim hop ilgimi çekmiyor değil ama nasıldır, nedir ,neyin nesi bilmiyorum önerisi olan varmı acaba.?

http://www.sahibinden.com/hi-fi_u_s_a_mali_technics_sb-a53_260w_rms_tower_speakers-66WQQaXQQ13327092WQQpXQQdisplayitem
  • sefa boşver dostum hopları şimdi bak yukarda solda nazlı var gel onu sana alak iyi chat yaparmısın
  • dörd'e kadar müsade var alalım gitsin be dostum.
  • biraz konu dağıtalım inş. mod lar ciyaklamaz eheh sistemi tamalayınca odaya kapandım abi çıkamıyom buradan music is my life (bir sevgi yuzunden düştüm yollara kadehi şişeyi kırarım bugun. 4 katlı binayı tavernaya cevirdim )
  • quote:

uleen kick ler bas ler gayet güzel ne demek? bu kadar muğlak açıklama olur.tiesto da ben hep stanton görürdüm ne yapacağız şimdi? ama hediye technics e ben hiç olumsuz demem mükemmel derim.gerçi alırdım da o zamn üzerinde ki made in china gördün mü ağlıyasım gelirdi.

ya üstad sen benim kulaklıklarıma china dedin ama kapı gibi made in japan yazıyo istersen resminide eklerim buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

quote:

ya üstad sen benim kulaklıklarıma china dedin ama kapı gibi made in japan yazıyo istersen resminide eklerim buraya

hadi len. valla koy resmini boncuk boncuk olalım.küçük tırtıl şirin tırtıl asla asla asla kahverengi bot giymez.
    @sefa link koyduğun hop.rü boş ver. hiç gerek yok. satış kısmını anlayamadım artık hayırlısı. ben te başında dedim o kadar. pioneer resim ekledim deyince azımsadım sanki aslında forum hızlı olsa arar bulurumda bakacaz.ama olacak bazı şeyler yavaş yavaş.

• satış kısmı biraz karışık,şimdi elimde kalan yamaha 661 ,definitive sub ve pure hop takımınıda arkadaşa sattımmı herşey hallolacak.sattığım arkadaştan bir sony dz 260 paket ev sinema sistemi alcam bir de bir çift hop aldımmı dahada foruma uğramam.
  • hadi bakalım. kulağının zevki ve amfi tecrübe dimağin genişledikçe neler neler düşüneceksin. yani şimdiden bile 757 in akıbetini görebiliyorum.ama güzel bir 2 kanal oluşturacaksın.
  • Abi zaten bu anfi yüzünden evde abimlerle bayağı bir papaz oluyorum valla onlarda olmasa ayda bir anfi alıp satar deyiştiririm.757'nin müşteri çıksa değerlendirebilirim şimdilik satış düşüncem yok ama kısmeti çıkarsada yok demem.eyer arkadaştan para alabilirsem paradigma monitor 7 bayagı bir düşünmeye başladım.elimde kaliteli bir hop olmadığı için 757'nin performansını,kalitesini tam olarak anlayamadım.bu yüzden biraz acele davranıyorum aslında.
    quote:

hadi bakalım. kulağının zevki ve amfi tecrübe dimağin genişledikçe neler neler düşüneceksin. yani şimdiden bile 757 in akıbetini görebiliyorum.ama güzel bir 2 kanal oluşturacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 11 Ağustos 2009; 15:15:01 >

• quote:

quote:

quote:

hadi len. valla koy resmini boncuk boncuk olalım.küçük tırtıl şirin tırtıl asla asla asla kahverengi bot giymez.
    @sefa link koyduğun hop.rü boş ver. hiç gerek yok. satış kısmını anlayamadım artık hayırlısı. ben te başında dedim o kadar. pioneer resim ekledim deyince azımsadım sanki aslında forum hızlı olsa arar bulurumda bakacaz.ama olacak bazı şeyler yavaş yavaş.

the origin technics karşınızda bu varya bu senin filipisleri döver üstad, hehe nası ama koyarım resmi dedim koydum biraz şımarıkmıyım ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 12 Ağustos 2009; 13:02:12 >

• @the_cantan, Philips'in hangi modelini kullanıyorsun? Bende de SBC-HP1000 var. Bulana kadar göbeğim çatlamıştı. Sanırım Türkiye'deki son sıfır hp1000'i ben satın aldım ve çok çok memnunum.
     STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ...
  • quote:

the origin technics karşınızda bu varya bu senin filipisleri döver üstad, hehe nası ama koyarım resmi dedim koydum biraz şımarıkmıyım ne

ewww olmaz.photoshoptur. yer miyiz be. yeşil tırtıl asla dut yaprağı yemez. eyvallah kardeş zaten kulaklığını netten baksaydım anlardım ne olduğunu. iyi kulaklık mutlaka. valla ben seninkileri dinleyemedim ama ne yalan söyliyem fiyatıyla piyasada ki baya kulaklık test edilince Philips SHP805 güzel çıktı.Reklama girmesin dikkat. öbür philips le pek alakası yok. @sevgili coyote kulaklığım SHP-805. 45TL fiyatıyla bir ara 80 TL çıktı bulunmuyordu. memlekette rafta kalmış oradan buldum.2 ay önce nette vardı-öncesinde yoktu pek- ama sendeki philips model eski ve hiç karşıma çıkmadı. o yüzden bilemeyeceğim biraz da tipi hoşuma gitmezdi ama malzemesi iyi kaliteli durur.memnunsan sorun yok ve haklısın hiç bir yerde görmedim.

@ttfvol ben göremiyom yazıyı.

• eveet sıra geldi laptop almaya arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum kına, nişan, asker uğurlama gibi etkinliklerde cd yi tak çıkar zor oluyo en iyisi tesisatı pc ye bağlamak haksızmıyım üstadlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.