Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ttfvol

eveet sıra geldi laptop almaya arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum kına, nişan, asker uğurlama gibi etkinliklerde cd yi tak çıkar zor oluyo en iyisi tesisatı pc ye bağlamak haksızmıyım üstadlar

resimleri geri koy karışmam.
    laptop kolay iş.
  • Buradaki muhabbette hoşmuş,hepsini okudum tebessümle ve ilgi ile...Valla bende merak ettim şimdi o kulaklığı...(made in...?)Bu arada ampli. alan arkadaşlar iyi günlerde dinlesinler inş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

eveet sıra geldi laptop almaya arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum kına, nişan, asker uğurlama gibi etkinliklerde cd yi tak çıkar zor oluyo en iyisi tesisatı pc ye bağlamak haksızmıyım üstadlar

resimleri geri koy karışmam.
    laptop kolay iş.

olmaz koymam sayfayı açarken çok kasıyo, sorusu olan arkadaşlar sıkıntı çekmesin meşgul etmeyim topiği hem fazla bakma nazar değdircen kulaklıkıma üstad, ama akşam son bi kıyak yapıcam net bi şekilde made in JAPAN yazısını çekicem size
    @mefce77 ben aldım amfi tşk ederim

• mühehehhehe. kasıyo valla doğru. ufaltalım resmi hoca.sorusu olan insanları düşünmen büyük incelik ama benden nazar gelecek diye çok kabasın.ne iş. sen anlamadın boncuk bi nazar duası okurduk belki? : P
    @amfi mi kulaklık mı da güzel? laptop şaka bi yana Dell XPS yeni modeller geldü mü?
  • jvc 5022 de kulaklıkla dinlerken nad a oranla daha net ve güzel bir ses almışım gibi geldi, sanki jvc nin kulaklık performansı daha iyi optic çıkışdan ses alıyodum ondan olabilirmi acaba amfi mi kulaklık mı dersen bana bende ikiside derim canlarım onlar benim odadan çıkmıyom valla
  • optik çıkış dereken?
    neyden ve nasıl aldığımızı yazalım.
    jvc in kulaklık çıkışı daha iyi ya da çıkışta ki OPAMP jvc de daha kaliteli idi kimbilir. NAD da çok kötü değildir ama 320BEE ortalam denir.phone çıkışına üvey evlat muamelesi yapılmıştır tesbit etmek lazım.
    2 defadır odadan çıkmam yazıyon nerede yaşıyor ne yer ne içersin nasıl bir oda'daır ora Yaşar?
  • burası benim dünyam akşam işten geldikten sonra kapanırım dünyama sağolsun arada bi eşim ziyarete gelir aç olup olmadığımı sorar şimdilik tesisatım yeni olduğu için butun bu eziyete göz yumuyor ama buna daha ne kadar dayanacak bilmiyorum optic çıkış derken cd deck imi optic çıkış tek kablodan jvc ye bağlayıp dinliyordum ses optic de sizin de bildiğiniz gibi daha kaliteli oluyor o yuzdenmi diye düşündüm ama bugun daha bi dikkatli nad ı test edicem..
  • ya sony cdp nin DAC kötü ya analog bağlantın çok iyi değil. varacağımız tesbitlerden 2 si soru hangisi?
  • Şu bizim meşhur pioneer 757'lerle araç hop yapılmış 4 ohm'luk bir kolon testi yapmak istiyorumda acaba anfiye veya kolonlara zarar verirmiyim.arkadaş kendi yaptırdığı hop çok meth ediyor merak amaçlı bir deneme yapayım diyorum ama tısttım.ikiisnden birine zarar veririm diye bir sakıncası varmı acaba.?birde linkini verdiğim hop tam dişime göre öneri verbilecek arkadaş varmı acababu ürün için ne dersiniz.
    http://www.sahibinden.com/cerwin_vega_v_10f_front_hoparlor-98WQQaXQQ14810916WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 12 Ağustos 2009; 17:37:45 >
  • quote:

ya sony cdp nin DAC kötü ya analog bağlantın çok iyi değil. varacağımız tesbitlerden 2 si soru hangisi?

bağlantı kablolarımı değiştirdim thomson audio larla bağladım şimdi evet sesde düzelme oldu çakma kablolarla bağlıydı, süper oldu ya varya kapıyom bu işi sıkı durun made ın JAPAN geliyo

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ...

• sefa cerwin vega alırsan muthiş bi iş yapmış olursun bi yerde dinleme fırsatım oldu o ne öle ya katil resmen senin pio nun hakkını verir ama dinlediğim hopların modelini hatırlamıyom herzamanki gibi
  • cerwin vega gerçekten ii hoporlörde linkteki hop nasıl onu bilmiyoruz birde bunun ve 8 modeli için fiyat aldım 1000 tl istiyorlar belki biraz daha indirim yaparlar ama ve8 modeli sıfır yanlız.hele bir iki öneri gelsi n tekrar degerlendircem .
  • yuh 1000 tl mi
    http://www.shopcerwinvega.com/product_detail.asp?T1=CER+VE%2D8
    ya bu ülkede yaşanmaz arkadaş yurtdışındaki satış fiyatıyla tr deki satış fiyatı arasında uçurumlar var olmaz bu kadar ya. cls 215 modeli hepsiburada da 4015,78 TL yurtdışında 1800TL oha yani oha çüş akşam akşam sinirlerim hopladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 12 Ağustos 2009; 22:55:56 >

• Made in Japan, görülmüştür... İyi dinletiler...Sevgili the_cantan göremedi henüz sanırım....
  • şe yani evet eyvallah tıfıl. @mefce doğru resim şimdi oldu.
  • cantan hani hop hakkında fikirlerini belirtmedin.
  • @sefa
    cerwin vega için net bir şey diyemem diyemem.yani kalitesine kefilim ama değişken bir konu.
    arkadaşın yaptığı kolonu salla gitsin o kadar yani. eğer tesisatına güveniyorsan amfini bağlarsın. güvenmiyorsan bağlama; kısa devre etmesin amfi.
    aslında amfiye bir şey olmaz. nasıl bir tesisat bilmiyoruz ki nedir ne olur.kısaca kurcalama derim.
  • youtube'dan cerwin vega ve 8 modelinin videolarını izledim yanlız yüksek volümlerde subwofer pörtlemesi şeklinde ses distrasyona uğradığı gördüm herlde o şarkılar fazla bass yogunluklu olduğu için hop kaldıramıyor ve aşırı titreşim oluşuyordu pure acoustics kolonlar çok adi olabilirler ama yamaha 361 De sesi nerdeyse sona vurmama ragmen hiç bir şarkıda bu şekilde bir pörtleme felan yapmadı seste bir bozulma olmadı.linkini verdiğim kolonu degerlendirmeye çalışacağım eyer fiyatta anlaşabilirsek almayı düşünüyorum.
    quote:

@sefa
    cerwin vega için net bir şey diyemem diyemem.yani kalitesine kefilim ama değişken bir konu.
    arkadaşın yaptığı kolonu salla gitsin o kadar yani. eğer tesisatına güveniyorsan amfini bağlarsın. güvenmiyorsan bağlama; kısa devre etmesin amfi.
    aslında amfiye bir şey olmaz. nasıl bir tesisat bilmiyoruz ki nedir ne olur.kısaca kurcalama derim.

• pure aco. yamaha 661 de pörtleme yapdı mı?? bas reflex olan her yerde pörtleme riski var. yani biri pörtlemez biri pörtler kolayca genelleme yapamayız. ki yamaha 361 de güçlü değil ki kolonu pörtletsin. 757 in repetitive peak gücü ile 361 in bir değil. :))
  • hatırladığım kadarıyla 661 dede öle bir durumla karşılaşmadım yanlız 757 de bass biraz daha fazla açıkcası 757 tam olarak denemedim.zaten eyer pörtleme yapcaksa o volüm seviyelerinde sadece 2-3 saniye durulabiliyor aksi halde o yükses seste müzik falan dinlenmez.şöle diyeyim bir ara stereo olarak definitiveyi baglamıştım bir çok şarkıda dediğim şekilde pörtlemeler titreşimler oluşmuştu ama pure kolonda sesi çok daha fazla açmama ragmen bu şekilde bişeyle karşılaşmadım.yarın akşam şöle bir deneme yapayım pioneer kolonları 661 bağlayım bir de subu stereo olarak bassları suba yönlendireyim bakalım nasıl bir sonuç karşıma çıkcak merak etmeye başladım.
    quote:

pure aco. yamaha 661 de pörtleme yapdı mı?? bas reflex olan her yerde pörtleme riski var. yani biri pörtlemez biri pörtler kolayca genelleme yapamayız. ki yamaha 361 de güçlü değil ki kolonu pörtletsin. 757 in repetitive peak gücü ile 361 in bir değil. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 13 Ağustos 2009; 16:42:30 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.