Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoporlör tavsiyesi için teşekkürler.hop konusu kelaktan kulağa deyişken olduğu için dinleyerek alma taraftarıyım fakat şehir olarak buna müsait deyilim.eyer sıfır alırsam klipsch rf62-monitor audıo rs 6 birde paradiğma monitör v7 medeli ilgimi çekenler arasında bunun haricinde eyer ikinci elelrden temiz bişey uygun fiyata bulursam bunuda sizlere danışarak deyerlendireceğim.
  • dün akşam biraz pioneer 757'mi deneme imkanı buldum fakat resmen sinir küpü oldum diyebilirim.benim salak pure hop heralde hangi anfiyi bağlarsan bağla aynı çalıyo yamaha 361 ile aynı şarkıları birebir denedim sadce 757 'de bass yoğunluğu biraz fazla tabiki dinletilerim dvd playerden flasdisk ile oldu belki bununda olumsuz etkisi olmuştur, sonra emektar pioneer sz 94 bir kolonum vardı onu bağladım midler tizler gayet güzeldi(harbi bizim pureler çok saçma kolonmuş)ama pioneer kolondada sesi biraz açınca basslarda bir pörtleme oluyo kolon kaldırmıyo bu gücü bana nerdeyse o anlık sinirle hemen 757 yarın satışa çıkartıcam diye sölenmeye başladım.neyse şimdi bana acil olarak bir çift kolon lazım şöle adam gibi bir müzik dinlemek istiyorum artık yaw.
  • sn sefalenk ,

son noktayı koymak istersen Paradigm Monitor 9 yada Monitor 11 kesinlikle %1500 tavsiye ederim .Bak ozaman detay ve bas performansı ne imiş gör

olacağından şüpem yok
  • sevgili sertaç bey şuan için düşündüğüm tek hop paradigma monitör 7 ve klipsch rf 62 modeli,monitör 9 fiyat olarak agır gelir ,açıkcası dinlemeden almak istemiyorum ama bu işkenceyede daha fazla katlanmak istemiyorum.
  • klipsch rf 62 --- 880 euro buda yaklaşık 1260 usd yapar Monitor 9 un özel kampanyalı havaleli fiyatı 1157 usd.Arada ciddi özellik farklılıkları var

RF 62 seviyesine çıkabiliyorsan Monitor 9 u kesinllikle kaçırma derim.
  • sayın homethater ,demonuzda olan klipsch rb 51 bu hop almak isterdim ama siz önermediniz en azından beni bir süre idare eder diye düünmüştüm.paradigma monitör 7 veya 9 için biraz daha beklememiz gerekiyor.yokmu yamaha rxv 661 alan arkadaşlar ...ayrıcaparadigma titan monitör 6 için ne düşünürsünüz oda gerçi 1000 tl gibi bişey yapıyor ama of ulan offf offf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 7 Ağustos 2009; 19:24:10 >
  • eğer odan ufaksa Titan monitor de olabilir ancak amfin güçlü sanırım
  • sefa dostum ben alabilirim pio yu satıyosan bende yarın 656 almaya gidiyom 450 TL ye
  • odam ortalama 20 m2 civarında anfi olarakta pioneer a 757 ile devam etmeyi düşünüyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

eğer odan ufaksa Titan monitor de olabilir ancak amfin güçlü sanırım
  • amfi gördüğüm kadarıyla oldukça güçlü Titan Monitor olabilir ancak sesini aşırı açmamak kaydı ile
  • @sefa sende zor bir tatmisizlik ve zor beğenme var. ne diyeyim normal.yani zengin olsan pahalı HI-END de bile zor beğeneceksin sandım.
    aradığını memleket şartlarında zor buluacaksın ama
    önce sen bana var ise şöyle bir ses beklentim var diyorsan bana/bize onu söyle.yahut ses referans duygun, müzikalite anlayışın nedir? sırf müzik dinlemekten mi hoşlanırsın yoksa hem müzik hem kaliteli setten mi dinlemeyi seviyorsun.
    önemli soru cihaz hevesi mi tesbit edeyim...
    bir de sakin ol yavaş yavaş. pure acoustics kolon mudur. adı ilk günden beri çıktığında almayın etmeyin diyorum ne fayda. memnun kalan varsa harbi iyi kanaatkarmış o kadar diyeyim. yalnız yine saygı duyarız ayrı.
    bir de 361 in stereo performansı iyisidir. şaşırtıcı derecede o kadar yazdım nedenlerinide.ama bir noktaya kadar fazlasını a-l-a-m-a-y-ı-z. devreye 757 girecek.ben A-445 ile sony TA-F399ES kıyasında herhal A-445 daha müzkal çalardı mesela.
    henüz doğru düzgün bir deneme yapmış sayılmazsın. flac kayıtlar varsa dinletilerinde onlarıda değerlendir. RB-15 ile ne işin var?fena hoparlör olmasa diyelim arayışında bir önemi yok ki.para biriktir az daha sabır.

• Tatminsizlik ve zor beyenmeden ziyade istediğim tonaliteyi yakalayabilmiş değilim buda hop kaynaklanmakta,dün akşam hiç pureleri falan takıp karşılaştırma yapıpta beynşmi sulandırmadım ,direk eski pioneer kolanlarla uydudan bir kaç radyodan dinleti yaptım gayet şıkır şıkır midler tizler gayet güzeldi sadece biraz bass lı şarkılarda basslarda pörtleme yaptı onun haricinde bayagı hoşuma gitti.
    quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

@sefa sende zor bir tatmisizlik ve zor beğenme var. ne diyeyim normal.yani zengin olsan pahalı HI-END de bile zor beğeneceksin sandım.
    aradığını memleket şartlarında zor buluacaksın ama
    önce sen bana var ise şöyle bir ses beklentim var diyorsan bana/bize onu söyle.yahut ses referans duygun, müzikalite anlayışın nedir? sırf müzik dinlemekten mi hoşlanırsın yoksa hem müzik hem kaliteli setten mi dinlemeyi seviyorsun.
    önemli soru cihaz hevesi mi tesbit edeyim...
    bir de sakin ol yavaş yavaş. pure acoustics kolon mudur. adı ilk günden beri çıktığında almayın etmeyin diyorum ne fayda. memnun kalan varsa harbi iyi kanaatkarmış o kadar diyeyim. yalnız yine saygı duyarız ayrı.
    bir de 361 in stereo performansı iyisidir. şaşırtıcı derecede o kadar yazdım nedenlerinide.ama bir noktaya kadar fazlasını a-l-a-m-a-y-ı-z. devreye 757 girecek.ben A-445 ile sony TA-F399ES kıyasında herhal A-445 daha müzkal çalardı mesela.
    henüz doğru düzgün bir deneme yapmış sayılmazsın. flac kayıtlar varsa dinletilerinde onlarıda değerlendir. RB-15 ile ne işin var?fena hoparlör olmasa diyelim arayışında bir önemi yok ki.para biriktir az daha sabır.

• selam arkadaşlar nihayet stereo amfimi aldım Nad C320BEE ayrıntılar mukemmel ses mukemmel bass ler muthiş bana göre jamo s 708 lerle çok güzel uyum sağladılar iyikide 15-20 yıllık cihazlardan almamışım. geçenlerde bir technics su-v900 dinledim acayip bığuk bir ses verdi yamaha ve nad arasında kalmıştım iyikide nad ı tercih etmişim 25 cm sub lar neredeyse yerinden fırlayacak katil bişi çıktı valla ya sefa şu klipsch midir nedir bugun dinledim gayet güzel hop.lara benziyo bi değerlendir istersen benim jamolar kadar olmasada fena değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 8 Ağustos 2009; 18:32:58 >
  • kipschlerin hangi modelini dinledin,ayrıca yeni anfi hayırlı olsun nerden aldın kaç tl aldın bir haber ver,memnun kaldığınada sevindim şöle birde resim atsan ne güzel olcak.
  • valla sefa oraya hop almaya gitmediğim için modeline dikkat etmedim amfiylen uraşıodum ama gerçekten iyi sesleri vardı. elimdeki jvc 5022 yi takasa verdim normalde nad 850 tl bişi jvc yi 250 ye saydı 500 de nakit verdim biraz keklendik gibi geldi bana ama olsun gerçekten çok sıkı bişi çıktı sub lar rahatsız etti birbirine çevirdim şu an tek kafama takılan kumandası baya buyuk yapmışlar birde çok ısınıyo onunda sorun olucağını sanmıyorum bu markanın baya dayanıklı olduğunu çok yerde okumuştum zaten sitesine girdim 2005 yılında bu modeli bilmem ne ödülü almış good sound yazıyodu neyse resimi ekledim

• ttfvol cıhazın cok temızmıs,guzel foto!gule gule kullan.ben daha once nad dınledıgımde seslerı bıraz sonuk gelmıstı.sasırmıstım hatta.ancak heralde dınledıgım kayıt ve hoparlor neden olmustu.zaten onemlı olan senın kulak zevkın.sen begendıysen problem yok
  • abi bencede senin jvc bedavaya gitmiş zaten sahibinden .comda sıfır temizliğinde bir adet vardı cd çalarıyla beraber 800 tl istiyodu sade anfide 500 tl.neyse artık olan oldu.
  • tşk ederim burakdu zaten cihaz sıfır 2 yıl garantisi var 2.el almadım. jvc yi 500 e biraz zor satar o vatandaş ben piyasasını baya bi araştırdım zaten 5+1 kullanmıyordum stereo olarak kullandım 7 sene ii ce cılkı çıkmıştı açıkcası pekde koymadı yani şu an çok mutluyum zaten bedavada gitse umurumda değil
  • hayırlı olsun,jvc amfin vintage fiyatına gitmişiyi fiyata satmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

tşk ederim burakdu zaten cihaz sıfır 2 yıl garantisi var 2.el almadım. jvc yi 500 e biraz zor satar o vatandaş ben piyasasını baya bi araştırdım zaten 5+1 kullanmıyordum stereo olarak kullandım 7 sene ii ce cılkı çıkmıştı açıkcası pekde koymadı yani şu an çok mutluyum zaten bedavada gitse umurumda değil

http://www.sahibinden.com/jvc_rx_5022_r_receiver_amfi-10WQQaXQQ15800701WQQpXQQdisplayitem

çok az mı kullandın7 senelik orjinal pilleri de merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 8 Ağustos 2009; 22:02:38 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.