Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok üstad nad ı postaladım geriye yamaha ax 497 aldım gerçi buda kaldırmadı ya neyse bu ses yeter bana. acaba diyorum hopların aşırı yuklenmeye karşı bi özelliğimi varda kapanıyo bu amfiler jvc nad yamaha üçündede aynı sorunla karşılaştım
  • amfilerin koruması var tabi ki. yükü-load; hoparler- gördün mü ameleliğe gelemiyorum demek istiyor.anlıyacağın at arabana 10 beygirlik at lazım. at hırsızı.

edit:araba, at oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 18 Ağustos 2009; 16:40:23 >
  • Aman üstad kalsın zaten o sesi açamıyorum full olmasına çeyrek kalaya kadar volume verebiliyorum o ses de zaten dinleyemem ama nad dan güçlü olduğu kesin bass i biraz kıstımı sonuna kadar da dayatıyom fena bi cihaz değil. yamaha da NAD a oranla seslerde daha çok oynama yapabiliyosun loudness özelliği beni bitirdi çok hoşuma gitti. ilk gün aldım cihazı açık havada nişan vardı bahçeye kurdum tesisatı zırt pırt sesi kıstırdılar zaten, anca orda deneme yapabilirdim benim için isabet oldu
  • neykim kıstırdı seni?zabıta mı polis mi kıstırdı hop. kıstırdı? bi tane denon ampli alsak sana... ya da ben 930 su severdim. yeni cihaz ne ise.
  • 930 un kozmetik berbattı üstüne bi dünya cihaz yığmışlar üstü içine doğru çökmüş içime sinmedi almadım denon a gelince pma 1315 vardı onunda kozmetik berbattı biraz da eski cihaz almak istemedim neyse bu işimi nad dan daha iyi görüyo daha da araştırmam stop şimdi hopların altına granit koymayı düşünüyorum bass ler çok dağınık zannedersem jamo nun yapısı gereği tok bir bass alamıyorum çok dağınık geliyolar yada ne bilim odamı ufak geliyo hoplara açık havada daha iyi bass duydum sanki, belki granit işe yarar parkeleri de mahvettik bu arada spike lar delik deşik etmiş yeni farkettim hanım daha çakmadı allahım sana geliyorum az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 18 Ağustos 2009; 16:38:24 >

• tövbe est. Allah affetsin hiç denir mi öyle. utanmaz kork. parkeleri deler tabii.nereye koysan deler.koltuğa koymadık ya hehehe
    odan küçük geliosa baslar boğulur..mekan önemi...
    açık hava hoş gelürr
    amfi zayıfsa bas lar kontrolsuzleşür bu bana yeter dememek lazım nicelerini duymuştum.
    yeni model denon 1500AE 2000AE vb kastediyordum. AX-930 kaç para sağda solda hır gür edebileceğim amphi lazımda.-terimleri yanlış yazdığıma bakmayın.artık bende modaya uydum ampliye; anfi argosu diyecez bundan sonra-
  • açık havada uzun sure çaldım bass lerde bi bozulma hissetmedim o yonden içim rahat salon küçük taş çatlasa 25 metrekare granit işini halledersem bi düzelme olucak sanıyorum neyse sağlık felan olsun 930 900-1000 gibi bişi istedi galiba fazla da üstünde durmadım zaten
  • piyasanın derdi ne ki 400-500 zaten pahalı 900TL ne oluyor?
  • bende anlamadım millet uçmuş. sırf bu yuzden 2.el cihaz almak istemedim bu paraları onlara vereceğime sıfır cihaz garantili alırım dedim iyi mi ettik kötümü ettik onuda zamanla anlıcaz bakalım cihazın içini incelerken bişi dikkatimi çekti, üzerinde avm e87647-m yazılı mavi bir kablo var pure direct ve cd/dvd direct amp düğmelerinin hizasında hemen kablo kesik vaziyette diğer ucu boşta ve karşılıklı 2 tane ama içinde tel felan yok bu nedir acaba dışardan bakıldığında diğer kablolara sarılmış onları tutuyo gibi ama board a bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 21 Ağustos 2009; 9:38:22 >
  • ramazan dolayısıyla kapalıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 21 Ağustos 2009; 9:41:43 >
  • avm e87647-m kodlu şerit kablodur.kartlrda çoğunlukla bu kablolardan kullanılır. kesik vaziyette derken tarifi anlıyamadım. hadi bir resim daha. ramazan daolasıyla.
  • karşılıklı 2 tane kesik bi ucu bağlı diğer ucu boşta diğer yarısıda aynı şekilde bir ucu bağlı diğer ucu boşta aslında burda kesikden kastım diğer ucu boşta yani bir yere bağlı değil fabrikasyon çıkışı öledir belkide ama işte nie öyle sol en üst tarafta 2 mavi kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 21 Ağustos 2009; 12:53:17 >
  • valla böyle bir tarifi anlıyamadım. bu şeritler üstten sıkıştırmalı alta, yana, üste paralel şekilde çekilip; temas sağlanır. diğer ucu boşta bile olsa. ön panelde her şey çalışıyor mu? o zaman sorun yok fabrikasyondur. fotograf sevdası.
  • resim ekledim
  • bizim pioneer 757, canavarda ramazan uykusunda yatıyor bir hoporlör alana kadar sesi soluğu çıkmaz onun
  • oo sefa geldinmi ben sana söylim forumdaş sen o hop.ları alana kadar orgeneral olursun demedi deme
  • yok o kadarda değil anfi evde yatıyo zaten şuan yazlıktayız o yüzden eve pek ugramıyorum ama heran herşey yapabilirim bir klipsch rf 52 veya 62 ,bir paradigm monitor 7,bir cerwin vega ve 8,bir b&w 683 yani heran herşey olabilirm hazırkıta beklemedeyim.
    quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

oo sefa geldinmi ben sana söylim forumdaş sen o hop.ları alana kadar orgeneral olursun demedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 21 Ağustos 2009; 15:42:32 >
  • Birde jamo classic 8 hop hakkında yorum yapabilecek arkadaş varmı acaba şöle 500 tl bir temiz buldum alınabilirmi ne dersiniz.?
  • Daha önceleri yazmıştım. Bir arkadaşımda Jamo Classic 10'u var. Hatta aynısından ikiz kardeşinde de var. Heralde taa 90'lı yıllar da almışlardı. Halen duruyor. Zaten pek fazla açıp dinlemezler. Ama fena değildi. Sadece tiz frekansları biraz azmış gibi geliyor bana. Ama estetik olarak hoş kolonlar. Düşünülebilir yani. Ayrıca 500 Tl için uygun gibi.
  • classic 8 ile 10 arasında ne gibi bir fark bilmiyorum ayrıca şimdi baktımda bu kolonlar 4 ohm bizim pioneer 757 ile uygun çalışırmı acaba yoksa 4 ohm olması dezavantajmı?birde satan arkadaş ürün içi kabloların vasat olduğundan dolayı daha kaliteli kablolarla deyişim yapmış ve sonuç harika demiş ama neye göre ve kime göre harika dersiniz?
    quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Daha önceleri yazmıştım. Bir arkadaşımda Jamo Classic 10'u var. Hatta aynısından ikiz kardeşinde de var. Heralde taa 90'lı yıllar da almışlardı. Halen duruyor. Zaten pek fazla açıp dinlemezler. Ama fena değildi. Sadece tiz frekansları biraz azmış gibi geliyor bana. Ama estetik olarak hoş kolonlar. Düşünülebilir yani. Ayrıca 500 Tl için uygun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 22 Ağustos 2009; 11:00:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.